Calcul ascendent: Ce este și cum îți poate influența personalitatea și destinul în funcție de semnul zodiacal și ora nașterii tale

Calculul ascendentului a fost folosit pentru prima dată în antichitatea greacă și indiană și reprezintă punctul ce se află pe cerul înalt direct deasupra unui loc de naștere. Acest punct ascendent poate schimba și modifica energia zilei și descrie cum ne simțim și cum ne manifestăm în concordanță cu lumea înconjurătoare. Calculul ascendentului poate fi intuitiv, dar poate fi utilizat și ca o formă de prezicere a destinului în funcție de ce aparține semnului zodiacal, a orei nașterii și a propriului caracter.

Ascendentul este extrem de important, deoarece este un element cheie în orice horoscop sau profil astrologic. Ascendentul și simbolismul acestuia se folosește de către astrologi pentru a afla mai multe despre persoana în cauză și pentru a vedea cum le este influențată personalitatea și destinul în funcție de semnul zodiacal și ora nașterii tale. De asemenea, acesta indică energia, stilul și natura relațiilor personale pe care le are o persoană.

Ce este Calculul Ascendentului?

Calculul ascendentului este foarte adânc înrădăcinat în astrologie si consta in determinarea semnului zodiacal al ascendentului lunar si al ascendentului solar. Ascendentul lunar este semnul zodiacal sau gradul pe care satelitul natural al pamantului – Luna – l-a atins la ora nașterii. Acest lucru va ajuta la formarea caracterului și a personalității persoanei în cauză și va prezice cum le va afecta acest lucru relațiile cu ceilalți oameni din viața lor.

Ascendentul solar, pe de alta parte, este simbolul sau gradul pe care Soarele l-a atins la ora nașterii persoanei respective. Acest lucru este foarte important, deoarece ascendentul solar poate ajuta la prezicerea modului în care această persoană se va manifesta în lume, cum vor evolua relațiile pe care aceasta le are, precum și care sunt planurile de viitor ale persoanei respective.

Avantajele Calculului Ascendentului

Calculul ascendentului oferă un avantaj pentru cunoașterea mai profundă a propriei persoane și a culorilor vieții sale. Este o cale de a cunoaște adâncimile propriei ființe și singura modalitate de a nu se rcicla în patimi, teama sau greșelile de trecut. Calculul ascendentului oferă informații despre avantajele și dezavantajele ascendentului și cum acesta poate afecta modul în care oamenii se manifestă în lumea publică și în actele private.

Unul dintre avantajele principale ale calculului ascendentului este că poate oferi oamenilor ocazia de a se accepta în modul în care se manifestă în lumea publică și în legăturile lor cu ceilalți. De #aexmenea, poate ajuta persoana în cauză să se cunoască pe sine și să înțeleagă cum să folosească potențialul lor pentru a se exprima mai frumos și mai creativ.

Cum funcționează în funcție de Semnul Zodiacal și de Ora de Naștere?

Calculul ascendentului se determină în funcție de semnul zodiacal și de ora nașterii. Deoarece fiecare semn zodiacal are propria sa energie și influență, poate fi foarte util să știi care este semnul ascendent al fiecăruia. Un astrolog ar fi de ajutor în acest sens, deoarece acesta poate da informații despre problema respectivă și poate folosi astrogrilul și alte instrumente pentru a obține informații mai precis și pentru a face predicții cu privire la relațiile tale și la caracterul și destinul tău în raport cu semnul zodiacal și ora de naștere.

În fața horoscopurilor, ascendentul joacă un rol foarte important și știind când se află ascendentul și ce simbolizează acesta, fiecare persoană poate schimba și îmbunătăți situația actuală. Urmărind semnele ascendentului și relațiile planetelor cu aceasta, o persoană poate intui ceva ce îi poate schimba și îmbunătăți viața. Valorile și acțiunile pot fi șocante, în funcție de semnul ascendentului și pot provoca schimbări de curs în viața persoanei în cauză.

De asemenea, ascendentul poate influența relațiile și caracterul persoanei pe care o poartă, astfel încât să le ajute să trăiască o viață suplă și să se simtă mai puternici. Fiecare semn al ascendentului poate avea o anumită energie și această energie poate fi simțită și în relațiile pe care le au acești oameni cu cei din jurul lor.