Cele mai asteptate filme din 2021: trailere si informatii utile

2020 a fost o anul incarcat din punct de vedere al filmelor aparute, insa 2021 ne promit mai multe surprize si filme foarte asteptate de public. Cu toate ca pandemia continua sa afecteze cinematografia globala, productorii filmelor se pregatesc pentru un an plin de lansari. Iata care sunt cele mai asteptate filme din 2021, cu trailer-e si informatii utile.

Topul celor mai asteptate filme din 2021

  1. Raya and the Last Dragon
  2. Black Widow
  3. The Batman
  4. Dune
  5. No Time To Die
  6. Minions: The Rise of Gru
  7. The Suicide Squad
  8. Mission: Impossible 7
  9. Spider-Man: No Way Home
  10. Venom: Let There Be Carnage

Rara si Ultimul Dragon

Raya And The Last Dragon este o aventura animata Disney asemanatoare cu Mulan sau Moana realizata si produsa de Disney Animation. Filmul detaliaza aventura lui Raya, un razboinic care se confrunta cu o sumbra amenintare, si face echipa cu unicul dragon ramas pentru a salva lumea Kumandra. De asemenea, in Rara si Ultimul Dragon jucam alaturi de cel renumit si adorabil dragon Sisu, vocea lui Don Hall, regizorul Winnie the Pooh. Filmul, care va fi lansat pe 11 martie 2021, isi poate chema deja un public frapat de trailer-ul lui.

Black Widow

Black Widow este unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2021. Acest film de actiune aventura marca o revenire a personajului Natasha Romanoff, interpretat de Scarlett Johansson. Dupa evenimentele din Avengers: Endgame, vedem povestea privata a luptatoarei de spionaj. In plus, filmul se concentreaza pe relatia de parinte/crescator a lui Natasha si cea a surorilor sale. Este primul film din seria Marvel lansat in 2021, ce urmeaza sa fie lansat pe 7 mai 2021.

The Batman

The Batman, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2021, vede un la data de 6 octombrie 2021. Scenariul aduce un film de actiune extrem de atractiv si captivant, regizat de Matt Reeves. Robert Pattinson se alatura distributiei in rolul lui Bruce Wayne/Batman. The Batman se va concentra pe geneza lui Batman si se va concentra pe arhetipul Detectivului, anchetand misterele din Gotham City.

Dune

Dune este un film lansat in luna decembrie 2021, regizat de Denis Villenuente. Adaptarea ecranizata a acestei ultim vocalii SF clasice pe care o are citeata, relateaza povestea lui Paul Atreides si a familiei sale care lupta pe planeta desertului Arrakis pentru controlul substantei vitale cunoscuta sub numele de “Spice”. Distributia filmului este una plina de nume mari, precum Timothée Chalamet, Jason Momoa, Oscar Isaac, Javier Bardem, Zendaya, Stellan Skarsgård, David Dastmalchian, Josh Brolin si Rebecca Ferguson.

No Time To Die

No Time To Die este cel mai recent film al francizei James Bond si este cel de-al 25-lea din acesta franciza. In acest film Daniel Craig isi ia din nou rolul lui Bond, in timp ce Rami Malek interpreteaza rolul antagonistului. Acest film de actiune si mister urmeaza sa fie lansat pe 2 aprilie 2021 si aduce cu sine multa suspans si adrenalina.

Minions: The Rise of Gru

Minions: The Rise od Gru, un film animat dragut si haios, este o prequel a francizei Minion. De aceasta data il vedem pe Gru in tinerete, in timp ce se pregateste pentru a deveni supereroul pe care il stiam cu toţii. Este inspirat din franchise-ul Illumination Entertainment si va fi lansat in iulie 2021.

The Suicide Squad

The Suicide Squad este un film care se bazeaza pe jocul DC Comics. Acesta vizeaza formareaunei echipe puternice, format din infractori supervizati de armata Statelor Unite. Distributia filmului include nume mari precum Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis si bineinteles, marele actor Idris Elba. Acest film de actiune si aventura va fi lansat pe 6 august 2021.

Mission: Impossible 7

Mission: Impossible 7, produs de Paramount Pictures si distribuit de Tom Cruise, va fi lansat pe 22octombrie 2021. Acest episod marcheaza intoarcerea actorului Tom Cruise, de data aceasta urmand sa afle secretele cele mai bine pastrate ale unei natiuni inamice. Filmul va fi captivant si cu siguranta se va bucura de o distributie impreuna cu ceilalti actori din franceza Mission Impossible.

Spider-Man: No Way Home

Spider-Man No Way Home, una dintre cele mai asteptate filme ale anului, este un film de actiune si aventura lui Spider-Man in care joaca Tom Holland. In aceasta versiune a povestii, Spider-Man trebuie sa isi salveze prietenii si lumea din mainile celor mai crunte inamici. Filmul urmeaza sa fie lansat pe 17 decembrie 2021, iar trailer-ul sau ne-a gargajat inca de la lansare.

Venom: Let There Be Carnage

Venom: Let There Be Carnage, continutia in conturarii din 2018 a filmului Venom, se anunta a fi unul dintre cele mai asteptate filme din 2021. Actiunea filmului urmeaza sa inceapa unde se termina primul film, Venom, unde Tom Hardy intra din nou in pielea lui Eddie Brock/Venom si se lupta cu lumea fa-ului Carnage. Acest film a fost lansat, in troacuri, pe 3 septembrie 2021.

Acest articol s-a referit la cele mai asteptate filme ale anului 2021, cu trailer-e si informatii utile despre fiecare. Din topul celor mai asteptate filme amintim: Rara si Ultimul Dragon, Black Widow, The Batman, Dune, No Time To Die, Minions: The Rise of Gru, The Suicide Squad, Mission: Impossible 7, Spider-Man: No Way Home, Venom: Let There Be Carnage. Filmurate detaliate si informatii despre fiecare film au fost prezentate in cadrul articolului.