Kit unghii gel: ce trebuie să știi înainte să începi să îl folosești – Află tot ce trebuie să știi despre un kit pentru unghii cu gel și cum să îl folosești acasă pentru unghiile perfecte.

Unghiile cu gel sunt o tendință în crestere în anumite țări, iar kiturile pentru îngrijirea unghiilor pot fi cumpărate acum în supermarketuri sau magazin online. Dacă dorești să îți dezvolți și să îți întreții singură unghiile cu gel, atunci un kit pentru unghii cu gel poate fi ceea ce cauți, oferindu-ți cele necesare pentru a avea unghii frumoase și sănătoase.

Dacă vrei să încerci un kit pentru unghii cu gel, dar nu ești pregătită să mergi la salon poți începe în siguranță cu setul potrivit, cu produsele adecvate și cu toate instrucțiunile de respectat – de aici pornește înfruntarea și libertatea de a face propriile unghii cu gel! Cu toate acestea, este foarte important ca înainte de a achiziționa un kit cu gel, să știi în ce constă și cum să îl folosești. Prima și cea mai importantă informație să ține cont tocmai ce îți rugăm să citești acest articol pentru a învăța mai multe despre kiturile cu gel și cum să le folosești corect și în mod eficient.

Iată ceea ce trebuie sa știi despre kiturile de unghii cu gel inainte de a le utiliza:

  1. Ce contează atât de mult în Kitul pentru unghii cu Gel?

Kitul pentru unghii cu gel conține toate elementele necesare pentru a începe și a crea unghii frumoase acasă. Există diferite produse în cutie, în funcție de producător, dar deobicei un kit include unghiile de gel, un lăcuitor, activatorul de strălucire, o bază, diferite tipuri de oja, samples de oja, un cle și o lampă UV/LED. Să începem prin a explica ce face fiecare dintre aceste elemente și când trebuie să le folosim.

a. Unghiile de gel: acestea sunt de obicei realizate din rasină acryğlică și sunt special create pentru a oferi un finisaj neted și strălucitor unghiilor. Acestea sunt, de asemenea, cunoscut și sub numele de tipuri sau acril.

b. Cleștele pentru unghii: acest clești pentru unghii este realizat inclusiv din materiale speciale care nu erodează și care protejează unghiile, va fi o unealta importanta pentru prepararea unghiilor. Utilizați-l pentru a curăța și pregăti unghiile.

c. Lăcuitorul: după ce aplicați un strat de unghii de gel, aplicați lăcuitorul pe unghii. Acesta va avea scopul de a întări luciul și longevitatea unghiilor.

d. Activatorul de strălucire: îl folosiți pentru a activa strălucirea unghiilor. Acesta ajuta la realizarea unui look perfect și prelungirea duratei de viața a unghiilor gel.

e. Baza: este o bază uscată care se aplica înainte de orice prelucrare.

f. Ojele: ele sunt disponibile în foarte multe nuanțe și pot fi aplicate pe unghii, gratie unui pensul larg și a unei perii pentru detalii.

g. Lampă UV/LED: aceasta lampă este importanta deoarece leagă straturile de unghii. Cu ajutorul ei, straturile sunt uscate rapid și netezite.

  1. Prepararea și prelucrarea unghiilor acasă

Este important să termin doar cu produsele speciale pentru unghii și să niciunul din acele produse aleăturate de pe piață, deoarece acestea pot afecta unghiile.

Pasul 1: pregătiți unghiile. Folosiți clești pentru unghii speciale în vederea pregătirii unghiilor pentru tratamentul cu gel.

Pasul 2: aplicați o bază uscată pe unghii. Acest pas va permite produselor cu gel să se lege mult mai ușor.

Pasul 3: aplicați unghiile pe unghii, acoperind toată suprafața. În acest pas, trebuie să încordați toată suprafața de pe unghie și aplicați un strat uniform pe unghii.

Pasul 4: aplicati un strat de lăcuitor pentru a întări gelul și a face unghiile strălucioase.

Pasul 5: Aplicati un activator de strălucire pentru a ajuta unghiile să mențină strălucirea și aspectul lor.

Pasul 6: curatați unghiile folosind șervețele umezite și aburi. Curățarea ajuta la îndepărtarea oricăror firimituri și a eventualelor pete inestetice.

Pasul 7: aplicați oja pe unghii. Există multe tipuri de oja, unele fiind date deja boabelor de gel, unele venind în cutiile separate ale kitului.

Pasul 8: uscați straturile aplicate cu ajutorul lămpii UV sau LED.