Yasmine Ody: povestea unei calatoare pasionate

Yasmine Ody si-a trait cea mai mare parte a vietii in interesantul cadru al Portugaliei si intersections sale temporale si culturale intre Orientul Mijlociu si Occident. Acest articol prezinta povestea sa si mijloacele care a facut sa devina o calatoare pasionata ale carei istorii incurajeaza pe altii sa exploreze lumea.

Yasmine Ody este un artist si un povestitor, un cunoscator al portughez si al limbelor arabe si persane, care foloseste cercetarea sa academica si călătoriile pentru a creea un portret unic al potențialului uman. Are peste 10 ani de antreprenoriat in management cultural, evenimente și activitate de turism.

Yasmine a trait cele mai multe dintre acești ani alături de familia sa multinațională în Algarve, cu o conexiune distinctă la culturi și obiceiuri.

Viața lui Yasmine Ody

Mama lui Yasmine a crescut-o cu iubire si grija, educand-o si formand un caracter echilibrat. I’ve inspirat-o sa fie independenta si sa exploreze lumea.

Yasmine a fost expusă mai devreme pentru a călători. Acest lucru i-a crescut interesul pentru lumea din jurul ei și dorința de a descoperi culturile si obiceiurile diverselor locuri in care a fost.

Yasmine a fost implicata in diferite proiecte culturale și economice în zona Algarvei.

Yasmine a absolvit o facultate in Geografie si Antropologie si si-a completat educatia prin filmare documentara si participarea la ateliere si programe educaționale.

In urma acestora, Yasmine și-a dezvoltat abilitățile de a descoperi și împărtăși cultura.

Calatoriile lui Yasmine

Yasmine-a implicat în activități precum filmare documentară, ateliere de artă și programare, explorare culturală și territorii, cercetare, promovare și călătorii.

A căutat în mod constient aventură si frumusețe prin călătorii în cele mai adânci părți ale lumii. A aflat despre locuri noi și exotice și s-a bucurat de experiențele ei unice. Fiecare destinație a adus ceva nou și interesant în preajma sa.

Datorită intereselor sale, Yasmine a călătorit prin toate cele șase continente, explorand destinații exotice precum Dubai, Masca, Bora Bora și destinații historice precum Istanbul, Ierusalim, kameno Sienna și multe altele.

Yasmine Ody si sustinerea mediu

In calatoriile sale, Yasmine s-a angajat in sustinerea mediu prin cecetare si evidentierea modurilor in care destinatiile sale au impact asupra mediului.

A devenit unul dintre cei mai activi si vocali aparatori ai mediu. S-a alaturat mai multor organizatii si proiecte care sustin echilibrul si diversitatea biosferei si promoveaza educatia pentru a se proteja mediu.

In calatoriile ei, Yasmine a facut bine fara sa dea vreun exemplu sau sa pronunte vreun cuvant prin promovarea unor practici de călătorie responsabile pe care le-a încurajat în cei mai frumoși locuri pe care le-a vizitat. Unele dintre acestea includ:

Reducerea emisiilor de carbon prin călătorii individuale

  • Utilizarea bicicletei, scuterelor electrice sau a mijloacelor de transport public in calatorii.

  • Minimizeaza traficul auto prin folosirea mai putinor masini

  • Minimizarea bagajelor și a obiectelor care necesita un spatiu si energie suplimentare

  • Evitarea geluirilor inutile

Reducerea disruptiei mediului incluzand:

  • Utilizarea produselor locale si eco-friendly

  • Apărarea faunei și florei prin evitarea cutremurarilor

  • Respectarea culturii și a obiceiurilor găzduitorilor

  • Promovarea unor activități sau produse responsabile din punct de vedere ecological

Yasmine Ody – o inima generoasa

Yasmine Ody a economisit bani din programele și călătoriile ei și i-a folosit pentru a ajuta și a educa prostime. Sprijina scolile in dezvoltarea bazelaor materiale și educaționale si acelor copii care provin din medii dezavantajate.

A infiintat mai multe organizatii caritabile și anual face donatii charitabile pentru cauze medicale, inclusiv spatele unor programe de educatie si schimbare a mentalitatilor.

Yasmine Ody este recunoscuta pentru importanta contributie in divertisment, cultura si turismul destinatiilor sale. S-a implicat si in dezbateri despre teme internationale, a scris articole despre obiceiurile locale si a feature-at pe site-ul oficial al organizatiilor sale.

Sporirea culturii și a ecoturismului in locuri exotice precum și in dezvoltarea de evenimente cultural-artistice si politice au fost printre principalele sale interese si s-a bucurat de acest lucru.

Ce inseamna asta pentru noi?

Povestea lui Yasmine ne inspira sa exploram tot ceea ce are lumea de oferit prin călătoriile noastre. Ne reaminteste importanta sustinerii mediului si faptul ca oricine poate face o diferenta pozitiva deciziilor sale de zi cu zi.