Cele mai bune restaurante din Constanta: recomandari si review-uri

Constanta este una dintre cele mai frumoase orașe din România, cu plajele sale cu nisip fin și apele azur; fiind, de asemenea, unul dintre cele mai importante porturi, este renumită pentru oferirea unor experiențe culinare unice pe litoralul Mării Negre. Restaurantele din Constanta oferă o varietate de preparate din bucătăria locală și internațională, motiv pentru care zeci de mii de turiști se îndreaptă an de an spre Constanta în căutare de delicii culinare.

Iată o selecție a restaurantelor recomandate din Constanta pentru o experiență culinară memorabilă.

Restaurante recomandate în Constanta

  1. La Castel Grajduri

La Castel Grajduri este unul din restaurantele cu cea mai mare vechime din Constanta. Spre deosebire de alte restaurante din Constanta, La Castel Grajduri oferă o atmosferă veche românească, puternic impregnată de tradiția locală. Aici veți găsi preparate delicioase, dintre care menționăm: rulade de carne de vită cu măsline, șalău de miel picant și chiftele de porc cu lămâie.

  1. Crama Ovidiu

Crama Ovidiu este situată în centrul orașului Constanța și este unul dintre restaurantele românești renumite din zonă. Caracteristica principala a acestui restaurant este că găzduiește și degustări de vinuri românești de calitate superioară, la care se adaugă și preparate locale. Meniurile includ pe lângă preparate tradiționale, și pizza, paste, creveți și specialități de pește.

  1. Steak House Adriana

Adriana Steak House este unul din cele mai apreciate restaurante din Constanta. Localul se remarcă prin produsele de origine naturală, printre care se numără și carnea de vită de cea mai bună calitate. Specialitățile restaurantului includ, de asemenea, rulade de vită și somon, salate și pizza sau sandwichuri delicioase.

  1. Taverna Corbu

O altă recomandare în Constanta este Taverna Corbu. Acest restaurant se remarcă prin preparatele sale tradiționale și, în același timp, preparate exotice în stil mediteraneean. Printre meniurile de recomandat se numără tartă de spanac cu ricotta, somon la cuptor în sos de vin, sau iahnie proaspătă cu ciuperci.

  1. Marina

Restaurantul Marina este unul dintre cele mai renumite restaurante din Constanta, fiind situat la malul marii. Localul oferă vederi unice spre Marea Neagră, făcându-l ideal pentru cei în căutare de un cadru romantic, unde să savureze preparatele de pește proaspăt. Pe lângă preparatele din pește, meniurile conțin, de asemenea fructe de mare și chiar și aperitive.

  1. Foody

Foody este un restaurant cu un design modern și modern, care oferă o variată selecție de preparate locale sau internaționale. Aici veți găsi o varietate de feluri de mâncare precum paste, carne, pizza, sandvișuri, salate și preparate vegan.

  1. Pescaria

Pescăria este unul dintre cele mai renumite restaurante din Constanța, cu meniuri ce conțin preparate din pește și fructe de mare proaspete. Acest local se remarcă prin preparatele sale delicioase, cum ar fi file de haddeu și crap cu sos de vin sau bucătărie tradițională românească, printre care se numără și preparate vegetariene.

  1. La Luna

În cazul în care încercați să evadați din Constanta pentru o seară și să simulați o călătorie în Italia, aveți ocazia să o faceți la restaurantul La Luna. Restaurantul oferă preparate italiene precum paste carbonara sau lasagna, împreună cu preparate din bucătăria națională.

Concluzie
Cu siguranță, Constanta oferă o varietate de restaurante care pot răspunde efectiv tuturor gusturilor. Indiferent dacă sunteți cu familia sau cu prietenii, veți găsi unul dintre aceste localuri care să vă ofere bucuriile mâncării tradiționale și internaționale. Alegeți unul din cele 8 restaurante listate mai în sus și veți avea o experiență culinară de neuitat.