Filme azi la TV: Cele mai bune și interesante filme difuzate astăzi la TV

Vizionarea unui film bun poate fi o experiență captivantă și un mijloc excelent pentru a petrece timpul liber cu prietenii sau familia. Acest lucru devine și mai interesant atunci când vorbim despre filmele difuzate la televizor și mai ales cele difuzate astăzi. Acest articol își propune să vă ofere o listă cu cele mai bune și interesante filme ce pot fi văzute astăzi la televizor.

Argumentul și clasificarea

Există mai multe filme interesante și captivante care sunt difuzate astăzi la televizor și acestea pot fi împărțite în mai multe categorii. Unele dintre aceste categorii sunt: comedie, acțiune, aventură, dramă, science fiction și horror.

Recomandări de filme:

Comedii

 1. The Hangover – Acest film prezintă istoria a patru prieteni din Las Vegas care organizează o petrecere nebunească înainte ca unul dintre ei să se căsătorească. Acest film este plin de anumite scene hilarante și interesante ce se potrivesc exact cu umorii diversificați ai spectatorilor.

 2. Happy Gilmore – Acest film surprinde povestea aventuroasă a lui Happy Gilmore, un fost campion de hochei pe gheață ce încearcă să câștige campionatul de golf de la US Open folosind tehnici de hochei pe gheață. Acest lucru duce la anumite evenimente hilar, unul mai interesant decât altul.

 3. Dumb and Dumber – Acest film prezintă povestea a doi prieteni neobișnuiți care încearcă să-și găsească norocul în viata. Acest lucru se întamplă în ciuda faptului că cei doi nu sunt prea inteligenți. Acest film este cel mai bun mijloc pentru cei ce doresc să râdă și să se distreze.

Acțiune

 1. Die Hard – Acest clasic de acțiune din anii 80 prezintă o bună combinație între acțiune și suspans. De asemenea, acest film conține mult umor și este extrem de distractiv de urmărit. Acest lucru face ca Femeia de Fier să fie unul dintre cele mai bune și cunoscute filme de acțiune.

 2. The Matrix – Acesta este unul dintre cele mai bune și mai cunoscute filme de sci-fi și acțiune. Acesta prezintă povestea realității virtuale și a forțelor ce se bat pentru libertate în aceasta uniune virtuală. Acest film conține și anumite scene cu lupte interesante și motivante.

 3. Terminator 2: Judgment Day – Acest film conține un amestec special între acțiune și efecte speciale ce fac ca și protagonistul să pară o mașină distrugătoare. Acesta conține și anumite scene cu lupte interesante și captivante precum și una dintre cele mai scoase în evidență secvențe din anii 90.

Aventură

 1. Raiders of the Lost Ark – Acest clasic de aventură prezintă călătoria dificilă a lui Indy prin care încearcă să oprească invazia Naziștilor asupra legendarului Arca a Legii. Acest film conține momente în care protagoniștii sunt supuși la numeroase pericole și acțiuni șocante de-a lungul călătoriei lor.

 2. Jurassic Park – Acest clasic de aventură prezintă lumea îngrozitoare a parcului de dinozauri și o mulțime de creaturi preistorice ce fac ca această aventură să fie o experiență pură și plină de emoții. Acest film conține și anumite scene de luptă extrem de interesante și captivante.

 3. Lord of the Rings – Acest film de aventură conține un amestec special de efecte speciale și fir narativ captivant ce îi provoacă pe spectatori să țină cont și să urmărească povestea anumitor personaje interesante și care se află în lupta lor cu forțele Dreptății. Acest lucru face ca acest film să fie unul dintre cele mai bune filme de aventură de-a lungul timpului.

Drame

 1. Forrest Gump – Acest film conține o poveste captivantă și incitatoare care prezintă viaţa lui Forrest Gump, un om obișnuit obsesific preocupat să redescopere adevărata fericire ce se află în viața tuturor. Forrest reușește să se facă remarcat pentru originalitatea și atitudinea lui optimistă în fața vieții, lucru ce-i poartă succesul.

 2. Titanic – Acest film prezintă tragica găsirea unui vas înecat ce se afla pe fundul oceanului. Acest lucru provoacă o poveste tristă și emoționantă ce ține la un nivel captivant spectatorii interesați. Acesta conține și anumite scene cu efecte speciale care fac ca drama să pară și mai reală.

 3. The Shawshank Redemption – Acest film prezintă povestea lui Andi Dufrene, un om detinut în închisoare și implicat într-o societate plină de alți infractori.