Unghii cu gel: Modele noi și interesante pentru a-ți transforma manichiura

În ultimele ani, unghiile cu gel sunt tot mai populare în industria modei și anturajul tău. Acestea sunt realizate prin stratificarea și acoperirea unghiilor naturale cu un gel special și prin aplicarea cu ușurință a câteva dozări de acest gel special. Acest lucru oferă unghiilor o acoperire clară, uniformă și durabilă care durează între 2 și 3 săptămâni. 

Pentru a obține un look încântător, există numeroase modele de unghii cu gel de care poți beneficia. Așadar, îți oferim câteva informații utile despre șireturile unghiilor cu gel noi și interesante.

Ce sunt unghiile cu gel?

Pentru început, ar trebui să știi ce sunt unghiile cu gel și ce beneficii oferă. Unghiile cu gel sunt un produs cosmetic care oferă manichiurii un aspect asemănător cu al lacului traditional. Acesta este format din două componente principale, componenta apei și componenta solubilă în apă. Unghiile cu gel se pot aplica fie ca geluri lichide și solide pe unghii crescute natural, fie ca un șablon unghiilor false.

Care sunt avantajele unghiilor cu gel?

Unghiile cu gel au tot felul de beneficii, inclusiv:

• Durabilitate: Unghiile cu gel sunt mai durabile decât lacurile de unghii tradiționale și pot rezista mai mult timp. Acestea pot rezista până la șase săptămâni, în cazul în care sunt aplicate corespunzător și protejate corespunzător.

• Ușor de aplicat: Nu este nevoie de mult efort pentru aplicarea corectă a unghiilor cu gel. Acest lucru se datorează modelului de unghi făcut cu ajutorul unui gel care se aplică direct pe unghie.

• Finisare perfectă: Unghiile cu gel se usucă rapid după aplicare și oferă o lumină și o strălucire uniforme.

• Variante mari: Există multe opțiuni pentru a personaliza și a obține lookul dorit al unghiilor. Acest lucru include piane de lucru, îngrijire și lucrări, și urmează tendințele actuale și trendurile în schimbare.

Modele de unghii cu gel

Acum când știi ce sunt unghiile cu gel și avantajele lor, ar fi bine să ai cunoștințe despre diferitele tipuri de modele de unghii pentru a îți îmbunătăți lookul manichiurii. Iată câteva modele populare de unghii cu gel:

  1. Unghii Stiletto

Unghiile stiletto sunt înguste, asimetrice și au vârfuri ascuțite. Acestea se pot aplica rapid și ușor cu ajutorul unui gel sticlos și al unor instrumente speciale. De asemenea, pot fi rafinate cu luciu și cu sclipici.

  1. Unghii cu Almond

Unghiile almond sunt unghiile cu formă de ovăz. Acestea pot fi realizate din gel și sunt puțin mai scurte decât unghiile stiletto. Acestea sunt adesea folosite pentru a oferi manichiurii un look suav și elegant.

  1. Unghiile cu balerină

Unghiile cu balerină sunt unghii rotunde și naturale. Acestea sunt adesea aplicate cu un gel usor pentru a permite finisarea cu sclipici și se pot încadra în orice modă. De asemenea, sunt perfecte pentru ocaziile de zi cu zi.

  1. Unghii cu diamante

Unghiile cu diamante au un design cu modele sau cu forme foarte intricate și desenate. Acestea sunt adesea aplicate cu geluri și pot fi colorate după preferințele ta. Acestea sunt perfecte pentru evenimente speciale, cum ar fi nunți sau petreceri.

  1. Unghii Ombre

Unghiile Ombre sunt culori inegale aplicate pe lungimea unghiilor, care se întind din bază până la vârfuri. Acestea pot fi aplicate cu unui sau mai multe straturi de vernis sau geluri, cu diferite nuanțe de aceeași culoare.

  1. Unghiile cu Tubular

Unghiile Tubular sunt cu adevărat unice și individuale, având între șase și opt straturi de gel umplere care creează forma tubulară a unghiei. Acest lucru le face durabile și ușor de întreținut, aducând în acealși timp un design interesant și modern.

  1. Unghii UV

Unghiile UV sunt realizate cu ajutorul unor raze UV care lipesc și usucă unghiile aplicate cu gel la același timp. Acestea sunt perfecte pentru a obține o manichiură durabilă și ușor de întreținut.

Cum pot să fac unghiile cu gel acasă?

Trebuie sa înveți și să urmezi pașii de mai jos pentru a face unghiile gel acasă, în mod corespunzator și rezistent:

• Dizolvați cuticulele cu un produs special.

• Limați și curățați unghiile cu un fier de unghii.

• Aplicați un bază și așteptați ca aceasta să se usuce.

• Aplicați gelul pe unghii, lăsându-l să se usuce câteva secunde intre fiecare strat.