Filme la TV: Cele mai interesante și bune filme care rulează la televizor în următoarea perioadă

Ah, filmele! Arhivele cinematografice vor fi mereu pline de filme interesante, iar industria filmelor Hollywood-ului anunță în fiecare an lansări nou-nouțe. Pe parcursul următoarei perioade, televizorul se poate dovedi a fi cel mai bun prieten pentru a te bucura de filme alese pe gustul tău, fără a mai fi nevoie să ieși din casă. Iată câteva adoarabile filme care se vor difuza pe televizor în următoarea perioadă și care ți-ar putea schimba weekendul.

Big Fish
Conceput în 2003, Big Fish este un film regizat de Tim Burton și scris de John August. Îți va captiva atenția prin povestea sa încâlcită și vesela de “un tată și fiul buni și talentați, care dansează pe firul poveștii lor de viață”. Această producție strălucește prin câteva elemente memorabile, cum ar fi muzica foarte frumoasă creată de Danny Elfman sau numeroasele scene bine alese din peisajele rural din Alabama.

Roma
Acest film mexican regizat de Alfonso Cuaron este o dramă încântătoare și poetică. Temele contemporane care ies în evidență în această producție autentic mexicană sunt acele de rasism, clasă și familie, fiind inspirată de copilăria regizorului. Prin urmare, filmul îți prezintă momente din viața unei menajere mexicane care se confruntă cu viața familiei sale, emancipându-se în același timp. Primul român care a primit Un Oscar pentru cinematografie și două pentru lungmetraje strălucește în modul în care imaginile sale captează căldura și viața Lumii Tolithoace.

The Imitation Game
The Imitation Game este un film britanic din 2014 în care actorul Benedict Cumberbatch interpretează rolul lui Alan Turing, un geniu matematic care a folosit abilitățile sale pentru a ajuta Aliatii din al Doilea Război Mondial. Acest film oferă multiple perspective asupra realității vile din anii 1940 și dezmarchează aceste evenimente vreme de mai mult de ambelea ore. Datorită perspicuilor lui Alan Turing, câștigător al premiului Nobel, Aliatii din cel de-al Doilea Război Mondial au putut să prevadă mișcarea inamicului și să prevină un alt război.

Interstellar
Acest film SF de nebunie regizat de Christopher Nolan în 2014 combină elemente de fizică cu tehnologia de ultimă generație și este unul dintre cele mai apreciate filme SF. Această producție înfățișează un grup de astronauți care explorează spațiul și portalurile uscate din spațiu în căutarea unei noi lumi pentru a supraviețui uraganelor de praf de pe terenurile lor. Interstellar nu va lăsa pe nimeni nemișcat, iar susținută de vedetele Matthew McConaughey și Anne Hathaway acest film este un must și o recomandare pentru cei care își doresc să se bucure de un cinema de calitate.

Gone with the Wind
Clasicul Gone with the Wind din 1939 este unul dintre cele mai bune filme realizate vreodată. Adaptat dupa romanul cu același nume scris de Scarlett O’Hara, acest film îți prezintă personajul principal, Rhett Butler, în “plecarea lui” după ce se confruntă aproape toată viața cu ruinele Răutății de Sud, precum și romanticul imoral al lui, Scarlett O’Hara. Croite după epicitatea și melodrama cliché a Vieții Sudului, scenariul realistic, scenele spectaculoase și cavalcada unei situații destabilizante, acest film a fost numit “cea mai mare producție din istoria cinematografică a Americii”.

Fighter Pilot
Filmul Fighter Pilot, realizat în 1933, este unul dintre cele mai bune filme din istoria filmelor de război. Acest film îți oferă perspectiva asupra statutuluiui unui pilot de avioni din anii 1930, care își caută norocul prin participarea la competițiila de pilotaj anuală. Acest film te va emoționa atunci când personajul principal, care este un pilot de succes, va afla un secret de familie care îi va schimba viața pentru totdeauna.

Plane Ride Home
Plane Ride Home este un film emoțional care îți va capta inima. Conceput în 2020, acest film îți prezintă poveștile unei familii neconvenționale în timpul călătoriei lor cu avionul la domiciliu . Pe măsură ce interacțiunea dintre acești membri ai familiei devine din ce în ce mai profundă, personajele se confruntă cu întrebări dificile despre familie și iubire, dar și despre și propriile lor schimbări. În plus, actori precum Alexia Rasmussen și Greg Trzaskowski dau viață acestui spectacol interesant și emoțional prin prestanțele lor uimitoare.

The Descent
Acest film de groază conceput de regizorul britanic Neil Marshall în 2005 ți se poate parea terifiant și ține în loc în scaunul tău. Această producție te trimite în lumea realizărilor extreme, unde un grup de exploratori își petrec un weekend învăluit în întuneric.