Cele mai bune filme produse de Netflix în 2022

Unii cinefili se întreabă: ce filme a produs Netflix în 2022 și care ar fi topul lor de filme? A răspunde acestor întrebări nu este ușor. 2020 a fost un an cu multe filme interesante și în 2021 încă mai există filme bune produse și lansate de Netflix. 2022 se anunță ca un an foarte interesant, deoarece este ocazia pentru succesul de top Netflix de la nivel mondial. 

Există câteva titluri impresionante lansate la producția Netflix. Fie că sunteți cinefil sau nu, aceste top 10 filme Netflix din 2022 sunt foarte interesante și cu siguranță le veți urmări.

Un incitant synopsis al celor mai bune filme produse de Netflix în 2022

  1. Bright 2

Bright 2 este una dintre cele mai așteptate pelicule lansate de Netflix în 2022. Acțiunea se învârte în jurul lui Will Smith, care joacă rolul unui detectiv puternic. Filmul se concentrează pe diferitele mafii și grupuri criminale din Los Angeles și pe lupta cot la cot dintre forțele de ordine și organizațiile criminale.

  1. Star Trek: Beyond The Final Frontier

Star Trek: Beyond The Final Frontier este unul dintre cele mai proeminente filme scoase la producție Netflix în 2022. Filmul prezintă o aventură a unei echipe de exploratori de acum și a unui periplu fermecător și fascinant într-un spațiu îndepărtat și întunecat. Acest blockbuster Science Fiction este poate unul dintre cele mai așteptate filme produse de producția Netflix în 2022.

  1. Over the Moon

Over The Moon este un film animat de producția Netflix în 2022, care se concentrează pe viața unui tânăr de 14 ani care și-a pierdut mama. Ea trebuie să ia un periplu extraordinar în spațiu și să descopere un monstru misterios numit Chang’E. Acest film animat de aventuri producție Netflix are o poveste minunată și valoroasă și explorarea unei lumi mai profunde și mai îndepărtată.

  1. Jadu

Jadu este unul dintre cele mai spectaculoase filme produse de Netflix în 2022. Acest film prezintă relația dintre un băiat misterios și o fata tinerica care descopera o lume de magie îndepărtată și misterioasă. Acest film se concentrează pe descoperirea unei noi lumi și cum să rezolve misterul personajelor ei.

  1. 6 Underground

6 Underground este unul dintre cele mai intense și spectaculoase filme produse de producția Netflix în 2022. Acest film este un amestec de acțiune, thriler și comedie și se învârte în jurul unei echipe secrete de șase vânători, care sunt instruiți să facă lumea un loc mai bun. Acest film exploatează provocările și pericolele pe care trebuie să le înfrunte această echipă de aventurieri.

  1. Extraction

Extraction este un spectaculos film de producție Netflix în 2022. Acțiunea povestii se învârte în jurul unui mercenar care trebuie să salveze fiul unui important om de afaceri de la răpirea regelui drogurilor. Acest film se concentrează pe lupta acelui mercenar și forțele statului acolo unde și-a inițiat misiunea.

  1. A Wrinkle In Time

A Wrinkle in Time este unul dintre cele mai asteptate filme Netflix din 2022. Acest film prezintă aventurile unei fete curajoase și inteligente și se concentrează pe lupta dintre forțele binelui și răului. Această pelicula este o combinație de acțiune și aventură și pe măsură ce povestea avansează veți fi fascinați.

  1. The Irishmen

The Irishmen este cel mai controversat și mai discutat film de producție Netflix din 2022. Acest film se concentrează pe perioada de supremație către prezent. Acest film ne face în caleza porivință frenetică și sălbatică a mafiei irlandeze care a ținut sub control lumea în vremurile lui. Acest film prezintă drama, intriga și acțiunea și intriga intensă a mafiei irlandeze.

  1. The Christmas Chronicles

The Christmas Crhonicles este unul dintre cele mai humoristice și creative filme Netflix din 2022. Acest film se bazează pe o poveste foarte entuziasmante și distractivă și se concentrează pe doi frați care se luptă să-și salveze Crăciunul. Această comedie de familie este una dintre cele mai amuzante și distractive și cu siguranță nu va fi uitată.

  1. The Christmas Key

The Christmas Key este un bun film producție Netflix din 2022 care se concentrează pe un grup de tineri care lucrează împreună pentru a salva Crăciunul de la o catastrofă. Acest film oferă o poveste emoțională și frumoasă pe măsură ce urmează acțiunea.

Din moment ce tehnologia și producția filmelor s-au schimbat în ultimul deceniu, Netflix a câștigat un enorm succes și oferă spectatorilor săi filme uimitoare produse de-a lungul anilor.