Poziții sexuale: idei noi pentru o viață sexuală împlinită

Cuplurile au încă scopul de a se bucura de viața sexuală în relațiile lor. Dacă doriți să experimentați ceva nou și să ieșiți din rutină, există multe poziții și tehnici de a face acest lucru. Din fericire, există numeroase poziții noi pentru cei mai avansați experimentatori, dar și pentru cei care nu experimentează încă deloc și abia au început.

Timpul de a începe să descoperiți noi poziții sexuale este oricând. Va fi o experiență distractivă, stimulatoare și va aduce o nouă încărcătură de energie în cameră. Fie că vă aflați într-o relație nouă sau într-una lungă și experimentată, aveți nevoie de mai multe variante și poziții sexuale.

Iată câteva idei noi pentru cei care și-au setat obiectivul de a se bucura de o viață sexuală împlinită.

Poziții sedentare

Unele persoane pot avea probleme de mobilitate, dar asta nu înseamnă că sacrifică experiența lor sexuală. Există poziții sedentare din care poți beneficia la fel de mult ca oricare altceva. Așa ca, în loc să petreceți ore întregi încercând să găsiți ceea ce se potrivește pentru dvs., puteți experimenta aceste poziții:

  1. Poziția Picioarelor-Lor-Umeri. Dacă nu puteți ajunge la nivelul și în inimă partenerului, există încă variații intimității și a conexiunii.

  2. Poziția Lângă Vedere. Fără să te miști prea mult, poți să te bucuri de mișcările partenerului și să observi pe fața și trupul lui cum reacționează la excitare.

  3. Poziția Scaunului. Această poziție este potrivită atât pentru muncă corporală, cât și pentru satisfacție intelectuală, deoarece conține mișcări ale mâinilor și a corpului ușor.

Poziții sexuale noi

Aceste poziții sunt extrem de ușor de învățat și oferă experiențe noi și stimulatoare, în cazul în care suspiciunea de rutină și-a făcut loc în viața voastră sexuală.

  1. Poziția De La Munte. Această poziție se caracterizează prin poziția în care ați îndeplini cele două persoane, una deasupra, cealaltă jos. Există multe beneficii de la această poziție și se pot crea încă și mai multe variante.

  2. Poziția brazdei. Această poziție oferă un control total asupra mișcărilor musculare ale corpului și face ca penetrarea să fie mai profundă. Potrivit pentru cei care încearcă poziții animalice, acest sex are o vizualizare apropiată de cea a nopții de vară japoneză.

  3. Poziția Soimului. Această poziție se caracterizează prin faptul că cea care primește se poate apleca în față și în mai multe direcții, lăsând să se desfășoare mișcările în zigzag. Această poziție oferă stimulare profundă și un sentiment de profunzime emoțională.

Poziții sexuale pentru debutanți

Aceste poziții sunt minunate pentru cei care introduc, pentru prima oară, o notă romantică.

  1. Poziția Corabiei. Această poziție permite un contact maxim între persoane, prin poziția față în față. Stând în genunchi și îndoindu-se fața de partener, cei doi și-au pierdut corpul într-un fel de vierme. Datorită acestei poziții, aceștia creează un mediu intim care oferă plăcere ușor.

  2. Poziția Acvariului. Acest lucru este efectuat pe pat, iar partenerul se va îmbrățișa strâns, similar cu poziția dintr-un acvariu. Este recomandabil să ai în vedere acest lucru și să ai răbdare. De asemenea, să încercați să aduceți schimbări stilului său de penis pentru provocare și plăcere, astfel încât partenerul să se simtă foarte bine.

  3. Poziția Elevului. Aceasta poate fi adaptată pentru noii veniți. De obicei, una dintre persoane îndoapostează spatele și a fost folosit de multe secole și a devenit rapid o poziție relaxannă și foarte intimă.

Poziții avansate

Aceste poziții sunt recomandate pentru persoanele care sunt în relații mai experimentate și care au nevoie de stimulare și adevărată încărcătură de energie.

  1. Poziția Atomic