Zodiacul chinezesc: ce ne prezic astrele pentru anul 2022?

Zodiacul chinezesc este un sistem de astrologie care se bazează pe observațiile naturii, cultura chineză și o teorie unificatoare astrologică, elemente care se folosesc pentru a oferi o imagine mai complexă a destinului și etajelor vieții tuturor. Acest sistem de astrologie vechi, tradițional, a fost, de asemenea, adaptat pentru a prezice viitorul unor persoane și evenimente. 

Cu toate acestea, interpretările lor nu sunt niciodată garantate, ci sunt un ghid pentru a vă ajuta să luați decizii informate și constructive pentru călătoria voastră prin viață. Iată ce spun astrele despre anul 2022 pentru fiecare zodie chinezescă.

Cum funcționează Zodiacul chinezesc

Ciclul zodiacului chinezesc este diferit față de zodiacul ocidental și are un ciclu de 12 ani. Într-un an cu zodia recepționată se adaugă un animal chinezesc special și un set de principii regale asociate. Ciclul începe cu Maimuța și se termină cu Porcul. Fiecare dintre cele 12 animale regale semnifică aspecte diferite ale călătoriei voastre prin viață.

Exista cinci elemente cheie în Zodiacul Chinezesc care lucrează împreuna pentru a modela destinul unei persoane: Lemn, Foc, Pamânt, Metal și Apă. Elementele exersează influența reciprocă asupra tuturor celor 12 zodii, completându-se și subliniind unele aspecte ale personalității și caracteristicilor tuturor semnelor.

Ce prezic astrele pentru anul 2022

Anul 2022 va aduce schimbări și noua curiozitate pentru toți cei din zodiacul chinezesc. Acestea sunt influențele previzibile pe care le vom vedea anul acesta:

Soarece

Ratul este prima zodie din Horațiu Chinezesc, și acesta fiind un an al douașelea Xuen (Metal), se așteaptă ca Ratii să se bucure de succese și de o recompensare mai mare pentru eforturi. Va fi un an bun pentru investiții și pentru o abordare liberală asupra vieții. Gândirea pozitivă poate sa îi ajute pe Ratii să se adapteze mai ușor la influențele negative ale anului și să-și proiecteze obiectivele mai spre succes.

Bivol

Bivolii pot aștepta un an optimist în ceea ce privește viața lor sentimentală și spirituală. Aceștia pot profita la maxim de o astfel de ocazie favorizantă și să se concentreze asupra rezolvării problemelor care le-au încurcat persoanele pe scară largă. Succesul le va fi favorizat în acest an și le va oferi schimbarea în care bivolii au fost resemnati să sperie de mulți ani.

Tigru

Anul 2022 va aduce cea mai mare provocare și schimbare pentru tigrii din zodiacul chinezesc. Acest an se adaugă la elementul metalic Xuen și, cu toate acestea, le poate aduce multe șanse. Acest an este un moment propice pentru a face schimbări majore în viața lor și aceștia pot face astfel încât schimbările să decurgă exact așa cum își doresc.

Iepure

Anul 2022 se anunță a fi unul extrem de important pentru iepurii din zodiacul chinezesc. În acest an, vor avea șansa câștigării unor schimbări pozitive și răsplătitoare în ceea ce privește asocierea lor de afaceri, carierele și sentimentwele. Acest an poate fi o oportunitate transformatoare și iepurii vor trebui să folosească schimbările pentru a se pune pe o cale triumfătoare.

Dragon

Anul 2022 se dovedește a fi unul mare de dezvoltare pentru dragonii din zodiacul chinezesc. Acest an se adaugă la elementul metalic Xuen și vor primi un impuls de reorientare și de startare a unei vieți mai bune. Acest an le poate oferi șansa de a câștiga independența economică și de a face schimbări majore în viața lor.

Șarpe

În anul 2022, șerpilor le pare rău să le spunem ca aceasta nu este o perioadă bună pentru cei care sunt din zodia șarpe. Aceasta se datorează faptului că acest an adaugă la elementul metalic Xuen, implicit aceasta se poate îndrepta înspre o călătorie duioasă. Cu toate acestea, șerpii se vor concentra asupra proiectelor și strategiilor sale vechi și se vor angaja pe deplin în obiectivele care le-au fi gândite înainte.

Cal

Anul 2022 este așteptat să aducă schimbări binevenite și profunde pentru caii din zodiacul chinezesc. Acest an se adaugă la elementul metalic Xuen, dar în ciuda influenței negative ar putea fi manifestată asupra lor, călăii pot posta beneficii majore. Acest an poate să le ofere posibilitatea de a începe multe proiecte noi și de a se bucura de sărbătorile care vor fi pe parcursul drumului.

Capra

Caprele din Zodiacul Chinezesc trebuie să fie pregătite pentru un an căutat și provocator în 2022 care le va impune să-și folosească îndemânarea, prezența de spirit și abilitățati.