Dictionar de vise: semnificatii si interpretari ale viselor

Cand ne visam, visam despre evenimente, imagini si simboluri care predicau sau pot prezice viitorul. Semnificatia viselor a fost depinzand de secole – in antichitate, chiar si a fost considerat un fel de semne transcendentale care trimit oamenilor o intelepciune divina. Acest concept a evoluat, insa semnificatia viselor incepe sa fie recunoscuta si justificata stiintific.

Cu toate acestea, multi intre noi se intreaba ce simboluri, imagini, sau vise reprezinta. Acesta este motivul pentru care acest articol se va axa pe oferirea semnificatiei si interpretarii viselor, preluata prin intermediul unui dictionar de vise. Fiecare vis reflecta poate starea emotionala si inclinatiile tale interioare, astfel ca, cu ajutorul acestor interpretari se poate intruchipa mai bine mesajul pe care ti-l transmit variatiile viselor tale.

Iata deci, spusele ce culca oboseala:

  1. Ce inseamna sa te visezi singur sau singura?

Visul tau poate fi in general asociat cu propria ta persoana, dar asta nu inseamna intotdeauna ca vei fi singur. Atunci cand te visezi pe tine sau pe cineva argumentand sau luand decizii intr-o anumita situatie, acest lucru ar putea insemna ca acum este momentul pentru tine sa iei decizii. Este important sa luam un pas inainte si sa fim deschisi schimbarilor.

  1. Ce inseamna sa te visezi plangand?

Visul poate semnifica tristete sau un apel la afectiune emotionala. Poate fi o enervare sau vinovatie prelungita si inima ta poate fi gata sa izbucneasca in plangere. Desi nu este placut sa te visezi plangand, acesta poate fi semn ca ai nevoie sa te eliberezi si sa dai liber sentimentelor tale si gandurilor.

  1. Ce inseamna sa te visezi zburand?

A vedea ca zbori in vise reprezinta deseori sentimentele de libertate si eliberare. Aceste vise poate sa fie o indeamna catre conectarea interioara intre corp, spirit si minte, unde sentimentele energetice finale sunt adesea sentimentele curatarii si reconectarii.

  1. Ce inseamna sa te visezi inconjurat de apa?

Apa simbolizeaza adesea sentimentele tale profunde si energiile subtile ale emotiilor. Daca te visezi inconjurat de apa, acest lucru este adesea interpretat ca fiind un semn de positive cenzurare emotionala si spirituala. Apa poate sa fie interpretata chiar si ca starea ta emotionala si daca aceasta apare ca un vis, poate sa fie folosita ca un semn ca trebuie sa acceptam starea noastra emotionale.

  1. Ce inseamna sa te visezi murind?

Visul mortii poate sa apara atunci cand vrem sa ne schimbam directia spre o abundenta de delocare si redirectionare spirituala si pozitiva. Acest vis poate fi interpretat ca simbolizand spiritualitatea transformarii hranei energiei si tendinta de a face o schimbare pe cariera ta.

  1. Ce inseamna sa te visezi alergand?

Visul de alergare poate simboliza anxietatea calatoriei tale emotionale. Acesta poate sta la baza unei seama de sentimente ce pot constringe sau misca pi pastra limitelor sau temerile tale. Visul poate sa indice chiar si frica sau dorinta de a ne ascunde sau de a evada de la ceva.

  1. Ce inseamna sa te visezi incepand o noua afacere?

Acesta ar putea semnifica o energie suplimentara sau o motivatie de a avea un inceput proaspat pentru activitatea ta. Pe langa capacitatea visului de a elimina lucrurile vechi sau nesigure, acesta poate fi un semn ca iti poti folosii energia creativa in folosul tau.

Exista multe alte vise care pot fi interpretate, insa aceston dictionar de vise este un mod apropiat de a-ti intelege si interpreta adesea visele. Este important de avut in vedere ca toate simbolurile, imagini si mesajele din vise ofera un indiciu esential pentru a intelege mai bine starea ta interna si sentimentele tale. De aceea, visele tale reprezinta adesea o cale catre eliberare, constientizrata si abilitatea de a te construi pe tine insuti.