Multumesc pentru urari: idei creative si originale de raspuns

Mulțumesc pentru urări este un mod de a exprima recunoștința ta față de cei care ți-au arătat afectiunea, atenția sau respectul lor. Motivele pentru care mulțumești pot fi foarte personale: crudele, încurajatoare sau chiar comice. Fie că trimiți și tu urări pentru a-i face pe alții să se simtă minunat, fie ca primesti propriile urari, există o mulțime de moduri creative de a-ți exprima recunoștința.

În ce urmează, vom exploraunsprezece idei și răspunsuri originale și creative pentru a mulțumi pentru urări. Ctat de bine să știți că este prea puțin să spun „mulțumesc”, indiferent de situație și situația ta.

1. Prima data, spune „mulțumesc”.

Începeți prin a spune „mulțumesc”, acest lucru este esențial. Apoi, fă diferite lucruri, cum ar fi laude și invitații de întoarcere, pentru a o îmbogățiți expresia. Acesta este un răspuns scurt, dar efectiv, care oferă în același timp recunoașterea și o ocazie de de a schimba și de a mai discuta pe această temă.

2. Afișați-vă sentimentele și sentimentele

Când mulțumiți, încercați să fiți specifici cu sentimentele și sentimentele pe care le simțiți. Dacă sunteți prea generali sau nu oferiți suficiente detalii, recunoașterea și invitația de întoarcere vor disparea.

3. Faceți o listă cu ce apreciați

Odată ce ați exprimat sentimentele și sentimentele, puteți face o listă cu ce apreciați despre celălalt sau despre contribuțiile sale. Explicați-i cum i-ați ajutat sau susțineți ceea ce a realizat cu ajutorul lor. Acest pas vă va ajuta să vă epuizați sentimentele în mod convenabil și vă va arăta recunoștința față de celălalt.

4. Luati lucrurile la un alt nivel, oferindu-i o invitație

O altă idee este să-i arăți celuilalt cât de bine ai apreciat urările sale oferindu-i o invitație la un eveniment social sau la o întâlnire personală. Acest lucru arată că răspunzi și vei beneficia de apropierea cu acesta.

5. Oferați recompense

Oferă-i celuilalt o recompensă pentru urările sale. Aceasta poate include cadouri, dar și alte recompense, cum ar fi cântărirea lor, chiar dacă sunt neânsemnate. Acest lucru depinde de context și de relația interpersonala detinuta.

6. Profite de oportunitatea de a întoarce gestul.

O altă idee este să încercați să beneficiați de oportunitatea oferității de a fi răsplătit pentru felul în care le-ați ajutat sa-și îndeplinească intențiile. Acesta poate fi cel mai bun prilej pentru a întoarce gestul, oferindu-le aceleași tipuri de urări care te-ar facuti te simini minunat.

7. Scrie o scrisoare de recunoștință

O scrisoare de mulțumire sau o notă scurtă sunt un mod excelent de a împărtăși recunoștința. Acest tip de mesaj scris oferă oportunitatea de a oferi detalii și sentimente pe care nu ați putea să le împărtășiți în altă parte, și este mai puțin îngrijorat de ceilalți. Acesta poate fi tipărit pe un card sau trimis electronic printr-o aplicație.

8. Devino creativ cu post-it-uri și alte obiecte de papetarie

Creați-vă propriile vizualizări din post-it-uri sau alte materiale. Coloanele, posterele sau chiar zilele pot fi create și personalizate în mod diferit pentru a le arăta celuilalt cât de mult apreciază ceea ce a făcut pentru tine.

9. Vizitați-le pentru a face o declarație

Încercați să faceți o declarație dacă persoana care a transmis urările se află în apropierea ta. Vă oferă posibilitatea de a conversa și de a face o legătură mai profundă.

10. oferă natură prin fotografii sau picturi

Când mulțumiți pentru urări, căutați peisaje și fotografii care să adune sentimentele și sentimentele cu care doriți să le transmiteți. Puteți întotdeauna să alegeți această sarcină, dacă persoana care le-a trimis se află la distanță.

11. Împărtășiți un mesaj motivațional

Dacă persoana cu care comunicați a realizat ceva bun sau dacă se află în fața unei dificultăți personale, puteți trimite un mesaj motivațional pentru a le transmite încurajări și recunoștință pentru urări.