Cele mai bune jocuri online pentru a-ți petrece timpul liber

De la strategii militare la căutarea unor comori, s-au păstrat jocurile video ca una dintre principalele distracții în timpul liber. În climatul modern, unde tehnologia s-a îmbunătățit, jocurile s-au dezvoltat și s-a conturat noi tendințe în lumea jocurilor, cum ar fi jocurile online, care pot oferi o experiență spectaculoasă, când vine vorba de divertisment. În acest context, suntem dezvoltatorii gata să vă prezentăm cele mai bune jocuri online disponibile de pe web.

Care sunt jocurile online?

Jocurile online sunt o modalitate recentă de a se distra în lumea jocurilor, și includ orice tip de joc pe care îl poți juca prin internet, fie într-o rețea privată sau pe un server public. Deși unele jocuri sunt de asemenea disponibile în modul tradițional pe platforme precum consolele, jocurile online sunt cea mai flexibilă variantă, având în vedere că vă puteți bucura de experiența lor de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet. Prin urmare, în vederea distracțieimaxime ― suntem gata să vă prezentăm cele mai populare și excitante jocuri online pe care îl puteți accesa acum.

I. Cele mai bune jocuri de partid

Indiferent câți prieteni aveți sau una sau mai multe persoane, jocurile de partid pot transforma rapid orice seară într-o adevărată distracție. Există numeroase jocuri online care vă permit să petreceți momente distractive cu cei dragi, și în cele ce urmează vă vom prezenta pe cele mai apreciate și populare dintre ele.

 1. Fortnite
  Fortnite este un joc de suite de construire, aventură, și luptă epică, care poate fi jucat în moduri diferite. Unii pot juca cooperativ pentru a adunaşte materiale împreună pentru a comstruiFortălute, în ceea ce se numeşte modul” Lego”, alții pot da piept cu alţi jucători în modul de luptă, precum şi să aibă de-a face cu zombii în modul de supravieţuire.

 2. Jackbox Party Pack
  În cazul în care nu puteți organiza partide fizic, Jackbox Party Pack poate fi cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră. Acesta este un pachet ce conţine mai multe jocuri distractive, proiectate să fie jucate prin telecomandă sau prin telefonul dumneavoastră, cu prietenii, la distanță. Fiecare minor poate fi configurat pentru a se alinia cu 8-10 jucători la fiecare rundă.

 3. Drawful 2
  Drawful2 este un joc inteligent ce provoacă inteligența dumneavoastră și râsul. Acesta oferă jucătorilor un set de cuvinte sau imagini la întâmplare și le întreabă să le deseneze. Ulterior, cei care au desenat pot descrie ce au creat pentru a fi ghiciți de către ceilalți jucători.

II. Cele mai bune jocuri strategice

Strategiile sunt foarte atractive și fascinante. Dacă sunteți un fan al acestui gen de jocuri, există jocuri online care vă pot satisface acest tip de dragoste pentru misterul și intriga. În cele ce urmează, vom vă prezenta cele mai populare opțiuni.

 1. Age of Wonders Planetfall
  Age of Wonders Planetfall este un joc strategic militar inteligent, bazat pe un sistem turn-based. Acesta oferă o experiență unică prin configurațiile, codurile și căutarea de contexte de la realitatea virtuală. Jocul este proiectat pentru mulți jucători, cu o mare varietate de lupte, personaje, lideri și misiuni complexe.

 2. Sid Meier’s Civilization
  Un alt joc strategic de top este Sid Meier’s Civilization, care este unul dintre cei mai bine vânduți jocuri strategice în zilele noastre. Acesta oferă o imersiune plină de farmec și adrenalină, unde veți găsi civilizații interesante, culturi unice și objectice inovatoare.

 3. Europa Universalis IV
  Europa Universalis IV este unul dintre cele mai populare jocuri de strategie de pe web, destinat pentru cei care abordează știința și arta politicii. Acesta le permite jucătorilor să construiască o imperiu virtual, din anul1444 și până la secolul al XIX-lea.

III. Cele mai bune jocuri MMORPG

MMORPG sau jocurile massively multiplayer online role-playing sunt unele dintre cele mai preferate și mai extinse jocuri disponibile pe web. Acest gen include la bază personaje în 3D, cu o grafică extrem de interesantă și interacțiune extensivă cu ceilalți jucători și modele de proiect bazate pe crearea de obiecte, acțiuni și lupte. Iată care sunt cele mai bune opțiuni pentru MMORPG.

 1. World of Warcraft
  Nu există opțiune mai bună decât World of Warcraft pentru MMORPG. Acesta oferă veteraniului joc online, un mediu animat cu multe personaje și rase unice, pe care le poate controla. În plus, grafica înaltă, editorul de personaje și ținuturile uimitoare sunt detalii ce contribuie la succesul acestui joc.