Calcul ascendent: Toate informațiile și metodele necesare pentru a calcula ascendentul în astrologie

În astrologie, ascendentul reprezintă ascendentul, care se referă la modul în care îți arată lumea exterioră. Această parte a horoscopului descrie felul în care te prezinți părților externe. Desigur, aceasta nu ma face sa înțelegem cine suntem cu adevărat, ci mai degrabă apare ceea ce se numește “fata pe care o reținem” și, prin urmare, unele persoane se vor identifica foarte bine cu ea.

Acest lucru este cel mai bine descris prin zece case, fiecare dintre ele atribuind un anumit domeniu vieții noastre, cum ar fi cariera, educația, dragostea și viața socială. Ascencentul arată care sunt aceste domenii de viață pe care le vom aborda, dar și felul în care le vom aborda.

În această perspectivă, calcularea ascendentului poate fi o modalitate excelentă de a vedea cum se vor comporta anumite aspecte ale vieții față de tine. În următoarele paragrafe, vom aborda informațiile și metodele necesare pentru a calcula ascendentul în astrologie.

Cum se calculează ascendentul în astrologie

Pentru a începe, pentru a calcula ascendentul în astrologie, aveți nevoie de informații precum harta natală, locația altor persoane în momentul nașterii lor și ora exactă a nașterii acestora. După aceea, pentru a realiza acest lucru, este necesar să se obțină o poziție ascendentă pentru fiecare persoană, exactă la un minut.

Iată, în continuare, câteva exemple practice, prin care putem înțelege cum se calculează ascendentul în astrologie:

  1. Se va calcula ascendentul în funcție de locație și timp. Pentru aceasta, se va obține prima hartă a nașterii să presupunem, în acest exemplu, un individ născut în New York, pe 16 februarie 1976, la ora 5:25 GMT.

  2. Se va calcula poziția ascendentului, pe baza calculelor. În cazul acestei persoane, ascendentul se află la gradul 25,43.

  3. Se va descoperi semnul ascendentului. Pentru acest caz particulat, semnul ascendentului este Vărsătorul.

  4. Se va interpreta ascendentul. În acest caz, adoptăm un stil de viață independent și ne putem fi sceptici pe față în anumite situații, astfel încât să obținem răspunsuri sau lucruri mai clare.

Metoda lui Placidus

O altă metodă folosită pentru a calcula ascendentul în astrologie este cea a lui Placidus. Acesta este o metodă destul de precisă și constă în câteva pași simpli. Să vedem cum anume se realizează acest lucru:

  1. Măsurarea poziției lui Sol în hartă cu ajutorul unui protractor, astfel încât să se determine gradul și gradul ascendentului.

  2. Determinarea casei ascendente, astfel încât numărul casei să fie egal cu gradul ascendentului.

  3. Plasarea ascendenților pe diametrul hărții, astfel încât să se determine direcția ascendentului.

  4. Identificarea semnului ascendent, prin raportare la poziția ascendentului pe hartă și confruntarea acestui semn cu semnele zodiacale.

În final, după ce s-a finalizat calculul ascendentului în astrologie, nu rămâne decât să interpretăm această informație pentru a explora modul în care acestea ne influențează zi de zi sau în situații mai deosebite.

Cum se interpretează ascendentul

Interpretarea ascendentului este unul dintre cele mai provocatoare și interesante exerciții astrologice. Fiecare semn se află într-o casă, astfel încât ascendentul ne oferă o imagine publică numindu-ne partea personalității pe care o vor vedea alții și informațiile generic despre modul în care acționăm și interacționăm cu toți ceilalți.

Prin urmare, aici este un scurt rezumat cu privire la modul în care se interpretează ascendentul în funcție de semnele zodiacale:

• Berbec: Energie, entuziasm și spirit de inițiativă.

• Taur: Stabilitate, putere și echilibru.

• Gemeni: Adaptare, comunicare și flexibilitate.

• Rac: Interacțiune, empatie și sensibilitate.

• Leu: Putere, lider și adorare.

• Fecioară: Succes, analiză și discriminare.

• Balanță: Amabilitate, arte și simetrie.

• Scorpion: Perfecționare, întoarcere și putere.

• Săgetător: Libertate, independență și abilitate.

• Capricorn: Asumare, independență și planificare.

• Vărsător: Originalitate, spirit liber și curiozitate.

• Pești: Serviciu, conștiință și altruism.

Așadar, aceasta este o scurtă prezentare a informațiilor și metodelor necesare pentru a calcula ascendentul în astrologie.