Mesaje de “La mulți ani” pentru cei dragi

Mesajele de „La mulți ani“ au fost, de-a lungul timpului, o modalitate foarte bună de a exprima sentimentele și de a arăta dragostea și aprecierea față de unele persoane speciale. Această practică există de ceva vreme și totuși au fost necesare schimbări în modul în care mesajele sunt trimise și în ce formă.

Mesajul „La mulți ani“ este însă cu siguranță încă utilizat pentru a marca aniversările sau petrecerile de Crăciun, Anul Nou sau alte ocazii importante.

Iată ce știți despre mesajele de „La mulți ani“, nuanțele lor și modalitățile în care pot fi trimise:

Originile mesajului „La mulți ani”

Cu siguranță v-ați întrebat câteodată de ce se spun „La mulți ani” sau „Felicitări” ca mesaj de aniversare. Aceste cuvinte sunt originare din limba latină. Cea mai veche înregistrare a unui mesaj „La mulți ani” provine din secolul al XVI-lea și se află, incontestabil, în limba latină.

Nuanțele mesajelor de „La mulți ani!”

Mesajele de „La mulți ani” nu se limitează doar la petrecerile aniversare, aceasta expresie poate fi folosită pentru a sarbatori un succes în afaceri, carieră sau la trecerea unui test important.

O altă nuanță cu care poate fi folosit acest mesaj este pentru a aduce un pic de fericire la persoanele singure și/sau descurajate.

Modalități de a trimite mesaje de „La mulți ani”

Trimiterea de mesaje de „La mulți ani” este o modalitate foarte draguta de a o arata dragostea ta față de unele persoane speciale și poate fi facută prin diferite modalități.

Aici sunt câteva modalități prin care puteți transmite mesajul „La mulți ani”:

Mesaj pe scurt

Un mesaj scurt, cum ar fi „La mulți ani!”, „Felicitări!”, poate fi trimis prin intermediul unei mesagerii instant sau prin rețele sociale care să transmită sentimentul dorit.

Mesaj inițializat

Tot mai popular este mesajul inițializat care poate fi trimis prin intermediul unei cărți poștale sau al unei cutii inițializate. Acest model de mesaj de „La mulți ani” este versatil, creează un moment memorabil și de cele mai multe ori poate fi personalizat.

Mesaj cu carte poștală

Una dintre modalitățile cele mai vechi și propagate de a trimite mesaje de „La mulți ani” este prin intermediul unei cărți poștale. Acest tip de mesaj este foarte amuzant și creativ, cu siguranță vor fi multe amintiri și vor fi împărtășite cu prietenii și membrii familiei.

Mesaj audio sau video

Mesajul audio sau video este un alt mod foarte bun de a trimite mesajul de „La mulți ani”. Acest mesaj este potrivit pentru cei ce sunt mai distanti, cum ar fi rudele, prietenii sau colegii de clasă. Acesta poate fi folosit și pentru a surprinde pe cineva și pentru a-i aminti cât de mult îți pasă de el/ea!

Bonus: sfaturi & idei despre oferirea unei mesaje de „La mulți ani”

Există multe lucruri pe care le puteți face pentru a transmite acest mesaj și pentru a face ca persoana în cauză să se simtă cât mai speciala.
Acestea sunt câteva idei și sfaturi pe care le puteți respecta pentru a fi optimi atunci când trimiteți mesajul dorit:

  1. Pentru a fi încrezător ca mesajul va ajunge la destinație, verificați-vă adresa și asigurați-vă că este corectă!
  2. Acordați atenție detaliilor și utilizați cât mai multe materiale personalizate în mesajul dumnevoastră. Puteți adăuga fotografii sau detalii despre aniversarul sau anul curent.
  3. Completați-vă mesajul cu citate courage, motive despre de ce ați ales această persoană și cum se încadrează în viața dumneavoastră.
  4. Majestățile majusculelor și diferite fonturi se potrivesc perfect pentru a-i sublinia sentimentele.
  5. Utilizați cuvintele și frazele potrivite astfel încât persoana sa se simtă cât mai apreciata.
  6. Explorați noile moduri de a trimite mesajele dvs. unice prin intermediul unor instrumente inedite, altfel decât cele obișnuite și monotone. De exemplu, foloșiți o aplicație care permite trimiterea de mesaje codificate și de mesaje-semne secrete.

Poate că nu toată lumea are întotdeauna timpul sau ideile necesare pentru a transmite un mesaj sau chiar pentru a elabora ceva inovativ. Există însă o mulțime de lucruri care pot fi făcute pentru a transmite adevărate mesaje de „La mulți ani” celor dragi și pentru a-i face să se simtă foarte speciali.