Cele mai bune filme online noi din 2019: recomandări și trailere

Mai sunt six si jumatate luni pana la finalul anului 2019, astfel incat poti sa deschizi cutia misterului si sa explorezi cu usurinta cele mai bune filme ale acestui an. Pentru cineva care se lupta sa descopere ceva de calitate pentru a se bucura un film bun din confortul sau casei, te invitam sa accesati acest articol, in care veti putea descoperi cele mai bune filme noi ale anului 2019 disponibile online.

In cazul in care v-ati saturat sa incercati fiecare film posibil, in speranta descoperirii unei pelicule excentrice, acest articol este pentru voi. Gata sa oferim cele mai bune recomandari? Haide sa trecem mai departe.

1. Roma

Cea mai buna parte a unui film bun este luarea cineastului in considerare a experientei emotionale a privitorilor care se conecteaza cu aceasta. Acest lucru poate fi pus in aplicare prin Roma, cel mai recent film regizat de renumitul Alfonso Cuaron, care se concentreaza pe viata femeii de serviciu din sudul Mexicului care lucreaza pentru o familie de clasa mijlocie. Acesta mai paseste in familia ei, care se afla pe marginea dejunului.

Majoritatea criticilor au laudat acest film pentru regia creativa si in mod neasteptat, pentru modul in care Cuaron a combina in mod elegant fotografia digitala si stereo-canal. Filmul, care a facut furori in 2018 pe marile ecrane, se poate actual vizualiza pe Netflix.

Trailerul filmului poate fi vazut pe YouTube.

2. La Llorona

Un alt film regizat de un mexican, Jay Levy, este La Llordona, care este, de asemenea, disponibil pe Netflix. Acesta ofera o fascinanta cale de luat in considerare a supranaturalului, si se aseamana cu filmul paranoic de Alfred Hitchcock, care se plaseaza in Guatemala, un loc legendar pentru mister, spiriti si aventura.

La Llorona este o legendara legenda a Mexicului despre o mama blestemata care cauta copiii iubitori – o legenda grea, dar plina de mister. Filmul in sine aduce viziunea unui parinte de-al lui Levy, iar experienta prin care trece protagonistul aduce un strat de realism in filmul paranormal, ceea ce se simte in tot filmul.

Cei care sunt amatori de sensibilitatea subiectului si vor sa afle mai mult despre ea, se pot uita la trailerul filmului care poate fi gasit pe YouTube.

3. Rocketman

Rocketman, unul din cele mai bune filme ale anului 2019, s-a concentrat pe viata starului de rock si actorului britanic Elton John, rolul principal al acestui film fiind jucat de Taron Egerton. Filmul aduce la viata viata spectaculoasa a lui Elton John, care incepe din anii copilariei, cum 50 ani si multi kilometri parcursi, le-au dus pe el si pe fanii sai intr-o existenta memorabila. Toy Story 4

La versurile lui Elton John, cum ar fi „Benny and The Jets”, „Your Song” si „Little Jeannie”, publicul se poate bucura de acest spectaculos film de muzica britanica, care se strange printr-o poveste reala, uluitoare si adesea emotionanta.

Pe langa muzica, filmul ofera un inextricabil mix de uimitoare coregrafii, efecte speciale si actorie sau regie excelenta. Pentru cei care vor sa atinga in mod mai profund dose-ul de talent al lui Elton John, se poate accesa trailerul filmului si pe YouTube.

4. Ode to Joy

Ode to Joy, realizat de Alan Gelin, este un film memorabil care ia deseori forma unei comedii romantice de lung metraj. Acest film urmareste doar interventia tragicului destin al personajului principal, care in cateva luni, isi pierde controlul asupra bunastarii sale fiindca renunta la medicatie necesara unei afectiuni neurologice.

Drumeata, personajul principal, Maximillian Rose, se indragosteste, iar cand sufera o limitare fizica, el trebuia sa se uite la iubirea sa si sa se intrebe daca aceasta va rezista. Cu toate astea, Maximillian se schimba si devine mai intelept, mai bun modest si iertator, reusind sa se bucure de iubirea sa.

Pentru cei care sunt curiosi sa vada cum se reflecta acestea intr-un film, se poate vedea trailerul pe YouTube.

5. Avengers: finalul jocului

Avengers: Finalul jocului a fost unul dintre cele mai anticipate filme ale anului 2019. Acest film de actiune care se intinde pe trei ore, dupa cum au observat multi spectatori, trece prin mai multe momente emotionale cum ar fi sacrificiul, eliberarea si regasirea.

Acest film aduna mai multe super-eroi care intra in actiune impreuna pentru a salva omenirea de amenintare si de potenti rai. Panelul personajelor contine nume precum Thor, Captain America, Iron Man, Doctor Strange si amintim si The Hulk, care este personajul favorit al fanilor.

Pe langa potentialul acestui film, Steven Spielberg a laudat Avengerul pentru „maiestrie clasica cinematografata” si mai sunt multe alte priviri milostive din partea criticilor de pe tot globul. Pentru cei amatori sa vada multimea eroilor lor favorite adunawrite impreuna pe unul si acelasi ecran, se poate vedea trailerul pe YouTube si pentru ca filmul este imaginea perfecta a unei pelicule de actiune.

6. Dumbo

Intrucat 2019 a fost un an mare de productie si pe marile ecrane, vom vorbi si despre Dumbo, un remake regizat de famosul realizator, Tim Burton, disponibil pe Disney Plus. Acest film aduce la viata o alta data povestea eminament rotunda a vietii unui pitic elefant care este separat de mama sa. Publicul poate experimenta emotia si isi poate simti inima in gat, intrucat Dumbo se conecteaza cu prietenii si invata sa dea aripi imaginatiei sale.

Publicul poate vedea cum personajele retro infasurate in personaje magice si locuri fantastice, ofera o context imagine de minunata, care capata o alta dimensiune, atunci cand gasesti dragostea. Pentru cei care vor sa-si faca o idee despre cum este filmul, se poate accesa trailerul pe YouTube.

7. The Peanut Butter Falcon

The Peanut Butter Falcon este unul dintre cele mai populare filme din 2019, care a captivat audienta de atat de multi interneuti.