Coafuri simple: Cele mai bune și simple modele de coafuri pentru un look casual și elegant

Stilurile de coafuri și modul de îngrijire al părului oferă noi forme de exprimare și moduri prin care să vă distingeți față de ceilalți. O coafură bună este esențială dacă doriți să vă adăugați o strălucire personalizată îmbrăcămintei dvs. În această scriere, ne propunem să luăm în considerare coafurile simple pentru doamne și domnișoare, care sunt în același timp atât casuale cât și elegante.

Cum să alegem un stil de coafură?

Un stil de coafură trebuie ales în funcție de forma feței, lungimea și tipul de păr. În special, caracteristicile unice ale fiecăruia, cum ar fi forma sau chiar culoarea părului, trebuie luate în considerare atunci când se selectează o coafură. De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că anumite forme de coafuri nu se potrivesc neapărat stilului dvs. de viață sau cerințelor dvs. personale.

Înainte de a experimenta cu frumusețile care pot fi creat prin alegerea unor coafuri ce oferă senzația unui look casual și elegant în același timp, trebuie să cunoaștem aceste modele de coafuri simple.

Tipuri de coafuri Simple

Există numeroase stiluri de coafuri simple care pot fi alese în funcție de forma feței, de lungimea părului, de textura sau chiar de look-ul general pe care doriți să-l obțineți. Vom descrie în cele ce urmează principalele tipuri de coafuri simple pe care le puteți adopta.

Coafuri de tip bob

Coafurile de tip bob sunt foarte populare, datorită versatilității lor și a modului în care pot fi personalizate într-o mare varietate de moduri. Această coafură se potrivește atât cu o mulțime de tipuri de fețe cât și cu lungimile părului, de la scurt pana la mediu. Pentru a obține un look contemporan și modern, puteți juca cu culorile sau strălucirea părului.

Frizuri par scurt

Texutrele și lungimile foarte scurte sunt în trend în ultimii ani. Aceste coafuri tind să se potrivească celor mai aglomerate stiluri de viață, prin scurtarea durata de șamponare și îngrijirea părului. Parmă scurtă nu înseamnă neapărat că trebuie să renunțați la formă și volum. Aceste șampoane și produse de îngrijire oferă volume mari și în timp ce părul se plictisește, puteți obține o coafură topică, simetrică și elegantă.

Coafuri cu bucle sau creionate

Acest stil de coafură are un aspect „întepenit”, adăugându-vă părului anumite trăsături. Acestea se potrivesc atât cu părul scurt cât și cu părul lung. De asemeni, nu se limitează la stiluri casual, ci se potrivesc oricarui fel de eveniment sau ocazie. Coafura poate fi întretinută fără prea mare cheltuieli materiale, în doar câteva minute.

Codați sau cocuri relaxate

Un alt stil de coafură simplă, dar la modă, sunt codații și cocurile relaxate. Fie puteți decide să vă lăsați părul în codați lăsați ceva mai disprețuitor și relaxat sau puteți împleti câteva straturi subțiri și puteți avea un coc elegant. Acest stil poate avea și mai multe forme, de la cea despre care tocmai am vorbit și până la un coc aninat.

Accesorii și modalități de completare a unui stil de păr

O coafură realizată atent poate face o imagine completă și poate încânta ochii. Accesoriile sunt o modalitate excelentă prin care puteți completa aspectul și poate adăuga un plus de strălucire stilului dvs. de coafură.

Pălării

Unele stiluri de pallării pot fi folosite cu succes chiar și pentru coafurile cele mai simple. Deși acestea sunt în mod special destinate coafurilor medii, există modalități fantastica prin care se pot adapta și coafurilor scurte sau chiar lungi.

Bandane, panglici și bentițe

Bandanele, panglicile și bentițele sunt abordabil, ușor de folosit și poate completa orice tip de stil. Acestea pot adăuga culoare și strălucire părului dvs. și pot fi purtate pentru a ascunde unele dintre aspectele care nu vă satisfac, cum ar fi chelia.

Chiar și cele mai simple modele de coafuri pot duce la un look extraordinar dacă sunt abordate cu dibăcie. Adăugarea unui accesoriu potrivit poate fi o completare excelentă pentru orice coafură!