Dulap haine: Cele mai bune sfaturi și idei pentru a organiza și a îmbunătăți dulapul cu haine

Fie că vă pregătiți de început de an, faceți curățenie de primăvară sau luați în considerare schimbarea modului în care vă organizați garderoba, este momentul să vedeți cum puteți îmbunătăți dulapul cu haine. Indiferent dacă e vorba de un dulap de orice dimensiune și material – stilul dvs. de a vă organiza poate face o mare diferență.

Așa cum orice persoană știe, este important să fii organizat și la modă, iar aici vă vom arăta cele mai bune moduri de a face acest lucru și să obțineți cea mai bună funcționalitate și stil din dulapul dvs. Cu câteva trucuri și tehnici simple și un pic de inspirație, puteți transforma un dulap într-ul ideal.

I. Identificati Necesitatile si Rolurile

Înainte de a vă începe organizarea, este important să învățați despre potențialele nevoi și roluri în interiorul acestuia.

Acestea includ:

• În primul rând, aranjați-vă garderoba în funție de articolele pe care le purtați cel mai des. Acesta este intuitiv mai accesibil și mai în stil, și puteți economisi timp prin crearea unui spațiu pentru a bloca hainele pe care le purtați des.

• Utilizați separatoarele comerciale sau alte unităț de stocare pentru a vă organiza. Acestea vă vor ajuta să economisiți spațiu și să adăugați elemente unice calității și utilizării spațiului interior.

• Este recomandat să găsiți soluții de magazinare creative și de economisire a spațiului. Lămpi decorative sau produsele mentenanță pot fi încadrate pe pereții interiori, în cadrul unui dulap sau chiar de deasupra sistemului de ținut haine.

• În interiorul dulapului, gândiți-vă în ceea ce privește nevoile și rolurile. Este important ca acesta să fie etichetat adecvat și să scoateți vestimentația și accesoriile nefolosite frecvent, îndepărtându-le în altceva mai spatios.

II. Puneti accentul pe Elementele Colorate si Organizare:

Este esențial să adaugați un efect vizual în interiorul dulapului, prin păstrarea hainelor împărțite din punct de vedere cromatic și culori. Cu ajutorul acestor câteva sfaturi, sunteți mai aproape de un dulap spectaculos și foarte eficient:

• Acoperiți lumina exterioară și gândiți-vă sa adăugați o iluminare interioară pentru a vă ajuta la o prezentare și o recoltare mai bună.

• Căutați produse care să vă ajute sa gestionați hainele și să facă spațiul lor să fie cât mai practic posibil. Acestea includ:

-Carcase și organizatoare verticale

-Urcatoare și agățători metalici

-Cămăși metalice și rafturi

-Separatoare și compartimente

• Este foarte important să se țină dulapul ordonat, regulate hainele pe care le vezi și scoate hainele nedorite.

III. Organizati Corect Articolele Vestimentare și Accesoriile

• Nu începeți să reorganizați hainele înainte de a stimula investiția într-un sistem de organizare. Acesta ar putea include cârlige metalice, nasturi și țesături, pliuri speciale, linii decorative și împărțirea cablurilor.

• Investiția într-o schiță intuitivă și repetitivă de separare a produselor pe care le veți găsi în interiorul dulapului este foarte importantă. Separați gecile, pantalonii și puloverele, paltoanele și lenjeria din bumbac, lenjeria mai grea și costumele în dulapul dvs.

• După ce hainele sunt organizate în mod corespunzător, gândiți-vă să vă angajați și să vă investiți colectarea în caseta de depozitare a accesoriilor. Este recomandat ca aceasta să fie în interiorul dulapului, împărțit în mai multe categorii de piese și să fie etichetat corespunzător, astfel încât să găsiți rapid ceea ce doriți, precum și să pregătiți câteva stiluri. .

IV. Dezvoltati Spiritul de A Reorganiza si Reutiliza

Este important să aveți în vedere obiectivele și planurile dvs. de reorganizare pentru a va asigura că îndepliniți scopurile, și că sunteți satisfăcuti cu noua configurație a dulapului.

• Creați un sistem de etichetare în dulap, mai ales în ceea ce privește accesoriile și articolele nefolosite des. Acest lucru va crea un sentiment de facilitare și utilizare eficientă.