HboGo: cum să accesezi cele mai bune filme și seriale online

În ultimii ani, streaming-ul a devenit un domeniu vibrant și competitiv. Cu toate acestea, una dintre companiile de vârf în această industrie care a reușit să se distingă este HBOGo. Compania a oferit oportunități fantastice faniilor săi prin platforma sa, permițându-le să urmărească show-uri de top și filme în format digital și de pe dispozitivele personale. Cu HBOGo, vizionare programului tău prea bun favorit nu a fost niciodată mai ușor.

Ce este HBOGo?

HBOGo este o platformă online care permite abonaților HBO acces la seriale și programe premium, precum și la un catalog de filme de streaming. În timp ce HBOGo funcționează cu abonamentul la televiziune prin cablu al unui abonat, serviciul poate fi inclus ca parte a unui pachet de streaming fără cablu și poate fi achiziționat separat. Platforma este disponibilă pe toate dispozitivele majore, inclusiv telefoane, laptopuri și console de jocuri.

Care sunt avantajele HBOGo?

Cu HBOGo, vei avea acces la una dintre cele mai bogate platforme de streaming online. La momentul actual, HBOGo oferă peste 2.000 de filme în catalog și pagini de serii de televiziune. Practic, toate show-urile și filmele produse de HBO sunt disponibile pentru streaming. Mai mult, majoritatea filmelor din catalogul HBOGo sunt disponibile pentru a fi streamate în calitate HD și 4K. Unii dintre avantajele principale ale HBOGo includ:

• Acces la o selecție largă de seriale TV și filme lentile, inclusiv lansări provocatoare, originale și clasice

 • Cele mai noi episoade de show-uri sunt adăugate în fiecare lună
 • Stream show-uri HBO ca Game of Thrones, Westworld și Silicon Valley
 • Vedeți producții originale și întregi producții ale celor mai mari studiouri, inclusiv Warner Brothers și Twentieth Century Fox
 • Subtitrări și audio duble în peste 15 limbi
 • Setați și opriți programul dvs. HBOGo pentru a vă ajusta preferințele de vizionare
 • Urmăriți mai multe canale simultan pentru a urmări conținutul mai repede
 • Vizionați în calitate 4K
 • Profiluri multiple pentru membrii unui singur cont de abonament

Care sunt opțiunile de plată pentru HBOGo?

Platforma HBOGo oferă trei opțiuni principale pentru plata abonamentului. Poți opta să obții un abonament de televiziune prin cablu care include HBOGo. Al doilea se poate obține fără necesitatea unui abonament cablu prin intermediul unui operator de streaming, cum ar fi Amazon Prime Video sau Hulu. Și, în sfârșit, se poate achiziționa un abonament separat direct de pe site-ul HBOGo.

Cum se vizualizează HBOGo?

În prezent, HBOGo este disponibil pe mai multe dispozitive printr-o serie de aplicații. Aceste dispozitive include:

• Televizoarele inteligente: Apple TV, Chromecast, Amazon Fire TV și Roku

 • Platforme video game: Xbox One, Playstation 4 și Xbox 360
 • Tablete și telefoane : iOS și Android
 • Laptopuri și desktopuri : pe www.hbogo.com

Atunci când descărcați HBOGo, veți fi ghidat pe parcursul procesului și veți fi întrebat dacă aveți un abonament. În cazul în care nu aveți, veți putea să vă plătiți în mod direct de pe dispozitivul și de a obține instant access la conținutul lor.

Cum sa descoperi cele mai bune filme si seriale pe HBOGo?

Atunci când vă decideți să vă bucurați de conținutul premium oferit de HBOGo, puteți descoperi show-urile sau filmele preferate navigând pe platformă. Iată câteva sugestii pentru a vă ajuta să începeți:

• Vizualizați cea mai nouă programare. HBOGo este mereu în curs de modernizare. Ca atare, aruncând o privire la exploatare de spectacole de top mai noi și filme puteți garanta că nu pierdeți vreodată ultimul lucru.
• Utilizați filtrele disponibile. Platforma HBOGo are o serie de filtre pe care le puteți utiliza pentru a vă limita căutarea. Pentru a avea o mai bună experiență de navigare, puteți utiliza filtrele de genuri, incluzând comedii, filme de acțiune, dramaturgie și multe altele.
• Utilizați filtrarea multiple. Platforma HBOGo are, de asemenea, capacitatea de a filtra prin răspândire și vârstă, ceea ce vă face căutarea mai exactă. Acest lucru vă permite să restrângeți lista de rezultate într-un mod mai relevant pentru stilul și preferințele dvs. de vizionare.

Cele mai bune filme și show-uri disponibile pe HBOGo

Odată ce sunteți gata să începeți vizionatul, iată câteva dintre cele mai bune opțiuni de pe HBOGo:

• Game of Thrones – Prima și cea mai de succes producție originală a HBO, Game of Thrones a câștigat premii multiple pentru efectele sale vizuale incalculabile, distribuția sa încântătoare și povestirea sa captivantă legată de luptele pentru tron.
• Unchiul Jack