Horoscop Berbec azi: află ce îți rezervă astrele – Află previziunile astrologice pentru zodia Berbec în funcție de poziția planetelor în această perioadă.

Dacă eşti Berbec, ştii că astrele te definesc. Îndrăgostiţi de noi înşine, îndrăzneţi şi energici, Berbecii sunt încăpăţânaţi, dar foarte inteligenţi şi simt nevoia extremă de libertate. Află ce îţi rezervă astrele şi previziunile astrologice pentru zodia ta: horoscop Berbec, azi.

Ce îți oferă previziunile astrologice
O previziune astrologică te ajută să te încadrezi mai bine în ceea ce se întâmplă în jurul tău. Astrele şi plasamentul lor influenţează spiritul tău, modul în care te raportezi la oameni din jurul tău, la situaţii dificile şi la dezvoltarea ta personală.

Horoscop Berbec azi Iată ce îţi rezervă astrele azi:

 1. Luna & Meracur
  Atât Luna, cât şi Mercur vor fi în zodia ta azi şi aceasta înseamnă că eşti încrezător şi plin de energie, pregătit să abordezi orice. Vei fi mai îndrăzneţ decât de obicei, aşa că nu ezita să acţionezi sau să iniţiezi discuţii.

 2. Marte
  Marte se află în zodia ta, aşa că sentimentele tale intense fac parte din prezentul acesta. Îţi vei putea folosi forţa sau vitalitatea ta pozitiv în orice obiectiv pe care îl ai şi vei putea reduce problemele sau conflictele mai uşor decât de obicei.

 3. Pluton
  Pluton se află în casa a XI-a, aşa că vei avea multă energie pentru activităţile care trebuie făcute în societate. Vei participa la întâlniri sociale şi vei întâlni noi oameni pe care să-i adaugi în lista ta de prieteni.

 4. Poziția Planetelor
  Planetele sunt poziționate astfel:

 • Soarele se află în zodia ta, a Berbecului
 • Luna se afla în zodia ta, a Berbecului
 • Mercur se află în zodia ta, a Berbecului
 • Venus în zodia ta, a Berbecului
 • Marte se află în zodia ta, a Berbecului
 • Jupiter în zodia ta, a Berbecului
 • Saturn se află în zodia ta, a Berbecului
 • Uranus în zodia ta, a Berbecului
 • Neptun se află în zodia ta, a Berbecului
 • Pluton în casa a XI-a

Consiliere astrală Berbec
Berbecii sunt încăpăţânaţi, dar foarte inteligenţi şi simt nevoia extremă de libertate. Prin urmare, trebuie să îţi foloseşti la maximum energia ta pozitivă pentru a ajunge la obiectivele tale. Evită persoanele toxice sau conflictele şi concentrează-te mai ales asupra obiectivelor importante.

Elementul principal: Foc
Focul îţi ameninţă întotdeauna libertatea, aşa că trebuie să îţi foloseşti inteligenţa pentru a învinge influenţele negative. Acum este momentul tău să îţi foloseşti energia şi curajul pentru a avea încredere în tine însuţi şi în ceilalți.

Lucrurile care funcționează

 1. Gândire pozitivă – Pasionaţii de Berbec îşi folosesc pasiunea lor pentru a face lucruri practice şi să învăţe lucruri noi. Gândirea pozitivă îţi poate oferi curajul de a te bucura de ceea ce ai şi pentru a avansa.

 2. Înţelegerea ta – Îţi oferi timp şi sprijin pentru a înţelege ce se întâmplă în jurul tău şi astfel ai şansa de a face alegeri mai informate.

 3. Autocontrol – Fii responsabil de acţiunile şi ideile tale şi foloseşte-ţi forţa pozitivă pentru a gestiona situatiile dificile cu mai multă încredere.

Ce să eviți
1.Non- comunicarea – Berbecii simt nevoia extremă de libertate, astfel că nu trebuie să eşuezi la comunicarea cu ceilalți.

 1. Conflictul – Pendula poate săscula sentimente profunde, care pot fi riscante pentru emotionalitatea ta. Evită orice fel de conflicte.

 2. Selfishness – Dacă vrei să îţi menţii prieteniile, trebuie să înveţi să fii mai deschis şi să muţi stresul de pe ei. Un atitudine egoistă nu te va ajuta să faci progrese.

Atât Luna, cât şi Mercur se află în zodia ta şi vei simţi o energie pozitivă mai intensă decât de obicei. Vei avea foarte multă încredere în tine şi vei găsi soluţii inventive pentru orice problemă. Foloseşte-ţi forţa pozitivă pentru a atinge obiectivele tale şi evită conflictele. Gândeşte pozitiv, ia decizii informate şi fii mai deschis faţă de cei din jurul tău. Acesta este horoscop Berbec, azi.