Meghan Markle, ducesa de Sussex: biografie și curiozități despre viața ei

Acum, când lumea întreagă răsuflă ușurați după mariajul regal dintre Prințul Harry și actrița americană Meghan Markle, ne interesează să aflăm toate detaliile despre aceasta.

Dintr-o fată simplă din Los Angeles Meghan a devenit ducesa de Sussex și femeia puternică căreia fanii îi spun cu toții „Mândria din Unirea Regatului”. În acest articol vom citi despre biografia și câteva curiozități despre viața ei și transformarea ei în ducesa de Sussex.

Biografia Meghan Markle

Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1981 în Los Angeles, California State. Mama ei, Doria Ragland, este un asistent social și terapeut al limbii corporale și tatăl ei, Thomas Markle, un producător și regizor de televiziune.

Tatăl ei, Thomas, era aproape
de divorț, când Meghan s-a născut și chiar a crescut în cel mai mare gest de responsabilitate și devotament pentru această familie, așa că a oferit-o lui Doria, mama lui Meghan și a fost capabil să ofere condiții bune și un mediu stabil pentru fiica lui.

Meghan a crescut în Los Angeles și i-au servit bine condițiile foarte variate de cultura și educație de care avea nevoie pentru a deveni ceea ce este astăzi.

La vârsta de 11 ani Meghan a ougrut o parte activă într-un proiect de conștientizare publicitară, recomandând lumea în mod direct, sugerează persoanelor să vorbească despre orice ar putea fi de ajutor.

Îmbunătățirea sistemului de educație a fost una dintre pasiunile ei din copilărie: după ce a terminat sarcinile de casă, Meghan a alocat mai mult timp pentru a lucra cu ong-uri și învățământul bazat pe voluntariat.

Markle a fost sărbătorită la colegiul imaculat în Riverside și a primit o diplomă în teatru și filmările televizate la Colegiul Northwestern.

Ea a început să aducă venituri încrezându-se în job-uri de presă, o parte încurajând-o să meargă la New York și să-și amintească calea către bine și vindecare.

Cariuozități despre viața Meghan Markle

  1. Meghan era pasionată de balet și hip-hop în copilăria ei.

  2. Aceasta a avut mai multe job-uri precum: invitat la emisiuni tv, “lawyer” pentru halloween, model, ospătar și altele.

  3. Anul 2001 a pornit la călătorii și a vizitat locuri ca Anglia, Franța, Asia, Africa, Italia și altele.

  4. Meghan a crescut cu cărțile „Prințesa Dianna” și ”Harry Potter”.

  5. Aceasta a scris pe blogul său personal, care a devenit cel mai mare reclama digitală pentru drepturile bărbaților și femeilor din întreaga lume.

  6. A fost una dintre cele două fete de culoare care au jucat în serialul Suits, în care a interpretat-o pe Rachel Zane.

  7. Se gândise întotdeauna să fie activistă pentru drepturile umane și să călătorească mult.

  8. Ea a crescut citind cărți despre oamenii care au luptat pentru generațiile următoare, despre rezolvarea problemelor mondiale și schimbarea aflorilor și și-a spus că acele cărți i-au schimbat cursul vieții.

  9. Ea a susținut cauza sănătății, a activiștilor afro-americani și a drepturilor femeilor prin intermediul anumitor rețele sociale.

  10. Ea a devenit membru al Uniunii Naționale a Femeilor din America(NAW), în luna august și își dorește să devină suportul lor pentru a susține inițiativele lor și pentru a promova dreptul universal la educație, sănătatea și libertatea de expresie.

Transformarea Meghan Markle în Ducesa de Sussex

Prințul Harry s-a îndrăgostit de Meghan Markle și s-a întâlnit cu ea în luna octombrie 2016. Meghan l-a impresionat cu personalitatea ei, determinarea sa de a contribui pozitiv la schimbarea lumii și curajul de a merge înainte.

Harry a mers să-i cunoască familia lui Meghan și soția viitorului lui în Canada și a mers în același an la Africa de Sud pentru a face excursii cu ea.

Cu numeroase mărturii ale evoluției sentimentelor lor ținute departe de lumina reflectoarelor, relația lor s-a intensificat rapid și Meghan a ajuns la London în martie 2017, când i s-a oferit onoarea de a fi prezentată de Harry la un eveniment de caritate.

O dată acceptată în familia regală, Meghan a primit ușor și mulțumire de la membrii familiei sale.