Modele simple de unghii pentru 2020: Cele mai populare și la modă modele pentru acest an

Unghiile jucăușe și curbate încep să fie din ce în ce mai la modă, atât în mediul online cât și în viața de zi cu zi. În 2020, unghiile simple sunt în tendințe, lucru pe care îl putem observa cu ușurință pe celebrități și pe Instagram. Dacă vă simțiți epuizați de zeci de modele de unghii complicate pe care le-ați văzut deja, nu vă faceți griji, pentru că unghiile simple vin în ajutorul vostru. Acestea sunt ușor de realizat, stau multă vreme în afara și fiecare poate crea diferite aspecte distinctive.

Iată 6 modele simple de unghii pentru 2020:

  1. Unghii minimaliste și lucioase:

Unghiile minimaliste sunt în trend, deoarece le aduceți prezența subtilă a unghiilor, dar fără să fie foarte multe aspecte. Dacă vă place aspectul lucios al unghiilor, încercați această variantă! Folosiți lacul de unghii într-o nuanță simplă, cum ar fi roz, nud, bej sau alb.

  1. Ombre efect:

Acest model de unghii arată fantastic, indiferent dacă alegem o colectie de culori dintr-o singură paletă sau o combinație de nuanțe între ei. De asemenea, acest efect se poate obține și cu ajutorul unor stiluri precum oja semipermanenta. Această tehnica nu este cea mai bună alegere pentru cei care vor un model simplu, dar rezultatul final merită efortul.

  1. Lipituri unghii false:

Dacă preferați un model minimalist, acesta este varianta cea mai simplă. Cu ajutorul acestui model pot fi create câteva unghii mai lungi sau mai scurte, stylingul fiind personalizat. Dacă nu vă place ideea unei manichiuri tradiționale, accesorizeazati-le cu ungeți incrustate, mici decorațiri sau mici detalii.

  1. Unghii cu gel întregi:

Acest model de unghii se adresează persoanelor care și-ar dori un look comod, dar în același timp plăcut. Dacă îl încercați asigurați-vă că respectați o bază de gel de calitate sau dezvoltarea unghiei acasă pentru ca rezultatul final să fie într-adevăr fără cusur. De asemenea, dacă vrei să adaugi ceva special, poți presara glitter pe suprafața acestuia.

  1. Modele monocrome:

Acest model al unghiilor poate fi considerat clasic. Este ideal pentru persoanele care nu își doresc să fie prea visible și pentru cele care își fac mereu griji despre felul în care arată unghiile lor. Acest model poate fi proiectat pentru a fi simplu și modern, folosind de asemenea nuanțe strălucitoare și mate.

  1. Unghii cu flori:

Acest model de unghii arată fantastic și este cel mai bun mod de a vă arăta creativitatea. Cu ajutorul diferitelor flori, modele și culori, puteți personaliza acest look, astfel încât să arate într-adevăr un mod feminin și elegant. Acesta poate fi purtat în orice sezon al anului și poate fi făcut până și acasă, cu ajutorul unui decalți pensulă și reguli pentru unghii.

În concluzie, modul unghiilor poate să dea o strălucire personalitatei voastre și să îmbunătățiți stilul. În 2020, animalele sunt în mare voga, și există multe modele simplu de unghii care să se potrivească în acest trend. Merită să experimentați cu diferite pantone de culori și să vedeți cum vă reprezintă identitatea. Nu trebuie să optați pentru unghii complicate când puteți crea o manichiură statement fără prea mult efort.

Modele simple de unghii pentru 2020: Cele mai populare și la modă modele pentru acest an

Unghiile sunt o interfață despre modă și pentru a se alinia tendințelor curente, trebuie să știm ce se poartă și cum să ne îmbrăcăm unghiile. În 2020, unghiile simple sunt un adevărat trend care se poate observa în rândul superstarurilor și al Instagramului. Acestea nu reprezintă doar un mod simplu de îmbrăcare a unghiilor ci mai degrabă un stil care merită luat în considerare. Iată 6 modele simple de unghii pentru 2020 care sunt cele mai populare și la modă:

•Unghii minimaliste și lucioase;
•Efect ombre;
•Lipituri unghii false;
•Unghii cu gel întregi;
•Modele monocrome;
•Unghii cu flori.

Unghiile minimaliste sunt în voga, deoarece oferă prezența subtilă a unghiilor, iar efectele pălăriei sunt mai curajoase și pot fi creat cu o echipă de culori dintr-o singură paletă sau o combinație de nuanțe între ele.