Neslihan Atagül – Actrita talentata si frumoasa din Turcia

Neslihan Atagül, cunoscuta drept una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe turce, a cucerit atenția fanilor de-a lungul anilor prin rolurile sale in seriale și filme in stilul drama islamic. Atagül s-a născut în Istanbul, Turcia și a început cariera sa pe TV în 2003, cu roluri mici în mai multe filme și seriale dramatice. În prezent, ea joaca în emisiunea turceasca Gümüş, care a devenit instantaneu hit ea s-a dovedit a fi una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia. 

Nu numai ca e frumoasa și talentata, insa Neslihan Atagul are si un caracter social responsabil si este implicata in numeroase programe caritabile. Acest articol explorează Nesilhin Atagul, talentata actrita care a devenit un exemplu de stil de viata sanatos si favorabil pentru toata lumea.

Cine este Neslihan Atagül

Neslihan Atagül Dogulu s-a nascut la 09 Septembrie 1992, în districtul Beykoz din Istanbul, Turcia. Neslihan Atagul are un frate mai mare, Mustafa, și o soră mai mica, Seyma, cu care s-a mutat ulterior în Istanbul. Atagul a absolvit școala Gimnaziala Simal Erdem si a absolvit Universitatea Műnajat Donukom în licența în filme și actorie. Ea a jucat în un stil dramatic cu accent islamic în mai multe seriale de televiziune, de la anul 2003. In rolurile sale ca actrita, Neslihan Atagül a câștigat numeroase premii tarzii, printre care se numara si Premiul Global Icon of Russia.

Cariera Neslihan Atagül

Career Neslihan Atagül a început în anul 2003, cu un rol în serialul de televiziune X-Ray, la vârsta de 11 ani. În 2006, a jucat în serialul de televiziune turce Gümüş, care a primit recenzii excelente și a avut mari succese în Turcia și în alte țări. Rolul său din Gümüş, ca Zeynep, a devenit extrem de popular, deoarece a reflectat o imagine pozitivă si directa a femeilor în Turcia.

Atagül a jucat, de asemenea, în filmele turcești Muhtesem Yüzyil: Kösem (2016) și Bir Olumlu Ask (2017). Ea a jucat ca și protagonistă în serialele islamice Return Meryem (2017-2018) și Love and Penalty, care a avut premiera în vara anului 2018. În anul 2019, Neslihan Atagul a jucat alături de englezul James Dalton în filmul istoric turcesc Vehbi (2019).

Premii și realizari

In timpul carierei sale, Neslihan Atagul a fost rasplatita cu numeroase premii si titluri, printre care se numara:

  • Best Actress pentru rolul din serialul Gümüş la Premiile Golden Butterfly;

  • Best Actress pentru rolul din serialul Meryem la Preimile Rose of Turkish Radio and Television;

  • Iconul mondial al Marii Premii de Teatru Executiv, ce s-a desfasurat în 2017 la Moscova;

  • cel mai îndrăgit actor / actriță la Premiile Top Star, în cadrul anualei manifestari Revista Tv;

  • International Achievement Award, la International Istanbul Film Festival.

Implicarea in probleme sociale

Pe lângă cariera sa ca actriță și model, Neslihan Atagul este implicata activ în numeroase cauze sociale. Ea a devenit partenerul oficial al campaniei #SavetheAlps din 2015 și a luptat pentru a aduce schimbări constructive și de informare în zonele afectate de alunecări de teren sau dezastre naturale în Turcia. Fondurile adunate de campanie sunt folosite pentru a le ajuta pe oameni sa-si repare casele în cazul în care un dezastru a lovit, supraveghind si educarea adolescentilor cu privire la implementarea masurilor de pregatire sau preventie.

De asemenea, Neslihan Atagul este implicata in campanii caritabile de construire de terenuri de joaca si gradinite pentru copii nevoiasi. Ea a donat, de asemenea, numeroase cantități de fonduri pentru programele scolare și cercetarea medicala, precum si pentru cauze sociale in Turcia.

Relatia cu Baris Arduç

In 2009, Neslihan Atagul s-a logodit cu actorul Baris Arduç si a fost casatorita cu el in ianuarie 2017. Cuplul a avut numeroase apariții publice și a fost foarte activ în campaniile lor caritabile. Baris și Nesilhin s-au îndrăgostit pe platoul de filmare și au avut o relație costantoasa în cei opt ani de relație.

În iunie 2019, cei doi au declarat ca se despart si s-au separat oficial in noiembrie 2019.În prezent, Neslihan Atagul trăiește în Istanbul, Turcia, și joaca în serialul turcesc Gümüş.

Stilul de viata Neslihan Atagül

Neslihan Atagul este cunoscuta pentru stilul ei de viata sanatos, ajutand-o sa se mentina frumoasa si in forma. Ea este hotarata sa se mentina in forma si descrie dieta ei drept “sanatoasa si echilibrata”.

Iata cateva dintre modurile sale de mentinere a stilului de viata sanatos:

  • Miscare regulata: Neslihan urmeaza un program de exerciții regulate și încerca sa faca cel puțin 30 de minute de exercitii zilnic.

  • Regim Alimentar Sanatos: Neslihan se abține să mănânce produse alimentare prelucrate și opteaza mai degrabă pentru hrana naturală.