Pozitii sexuale: Cele mai incitante si satisfacatoare pozitii sexuale pentru a aduce varietate si emotie in viata ta sexuala

Atunci când vine vorba de poziții sexuale, poate fi ușor să te complaci în ceea ce vei face ori să te întorci la acelasi lucru de fiecare data. Din fericire, exista multe pozitii sexuale de care ai putea sa-ti incerci curiozitatea. Fie ca experimenting susținut, fie de încercari scurte și pentru o schimbare, schimbarile marunte în pozitii pot crea adulteruri fantastice în viata ta sexuala. Oricât de obișnuit ar parea un anumit traseu, mai pot exista atingeri, pozitii si abordari noi care sa-ti schimbe intreaga experienta.

Pozitiile sexuale pot fi surprinzatoare, relaxante, sau chiar incitante; astfel, acest articol îți va oferi câteva idei și informații asupra pozitiilor sexuale pe care ar trebui să le incerci. Tot ce iti ramane de facut este să te bucuri împreună cu partenerul tău.

I. Ce sunt pozitiile sexuale 

Pozitiile sexuale reprezinta pozitiile în care se poate executa actul sexual în care poti lua parte. Pot fi creeate mai multe pozitii sexuale in diverse combinatii si moduri. Sunt multe pozitii sexuale, fiecare cu avantajele și dezavantajele sale unice. Fiecare pozitie ofera anumite beneficii în executare și te poate ajuta sa te conectezi la tine prin senzualitate și intimitate.

II. Explicarea opt pozitiilor sexuale 

A. Misiunear
Misiunear
este pozitia clasica care include kinestezia noua. Potrivit pentru penetrare mai profunda si completa, aceasta pozitie implica pe partenerul de sus de a se apleca inainte si este una dintre cele mai comune pozitii sexuale.

B. Capra
Cu partenerul tinand golfoapelor de la spatele partenerei, el isi poate folosi bratele pentru a o ține mai aproape și pentru a schimba directia penetrarii. Aceasta pozitie le ofera partenerilor intimitate si permite partenerului de sus sa inceapa ritmurile și mișcările.

C. Coborârea lui Yab-Yum
Yab-Yum
este o pozitie sexuala in care partenerii se trantesc in pozitia de coborâre profunda yoga. Umerii și spatele partenerei se vor sprijini pe partenerul de jos care își va ține bratele în jurul ei. Partenerul de sus va da ritmul și va controla adâncimea penetrarii.

D. Locomotiva
Partenerul care sta in jos va fi cel care va genera distractia cu o miscare a plecarii a picioarelor in jos, in timp ce cel de sus se apleaca si se misca de la spate in fata. Stimularea punctului G este importanta in aceasta pozitie, la fel ca și alte parti ale corpului.

E. Alpinist
Identical ca si permisunaarul, vine cu puncte culminante fara a impinge limita si chiar și cu limita pompatorii. Partenerul de jos se va culca pe spate, întinzându-și mâinile și picioarele. Partenerul de sus trebuie să se așeze în partea superioara și să strângă picioarele în spatele partenerei.

F. Face to Face
Următoarea pozitie sexuala se numeste “Față în față” seemănă cu Misiunearul, însa curvele bazinului și sensibilitatea organelor genitale sunt controlate mai bine si robust.

G. Seiza
Miscarile in aceasta pozitie sunt unele lente si ritmice, odata ce partenerii se vor aseza in aceasta pozitie se vor potridvi mai bine pentru penetrare. Partenerul de sus isi va aseza genunchii drept pe fata partenerei, aceasta pozitie este ideala pentru cei care adult trăiesc încet și relaxat.

H. Pe brate
Aceasta pozitie sexuala prezinta partenerul de sus ca pe un supraeman, dar pozitia poate fi stimulatoare atat pentru partenerul de sus, cat si pe cel de jos. Partenerul de sus se poate folosi de brate pentru a schimba directia penetrarii și a aduce o mica twist intr-o pozitie sexuala altfel comuna.

III. Beneficiile pozitiilor sexuale 

Incarcatura emotionala si sexuala, variind pozitiile sexuale pot adauga fel creative și incitante celui mai vechi joc din lume. Acest lucru te va ajuta sa adaugi varietate in relația ta și ar putea îmbunătăți intimitatea.

  • Stimulare
    Schimbarea pozitiilor duce la stimulare noi parti a corpului si mai ales organelor genitale. De asemenea, pozitiile sexuale imbunatatesc strainul corpului și stimularea, ceea ce poate contribui la mai multe posibilitati de orgasm și juvenire in viata ta sexuala.

  • Conectare si intimitate
    Când se schimba pozitiile sexuale cu partenerul, vei constata că nu ești doar conectat prin senzualitate, dar și prin intimitate. Dacă experimentezi ceva diferit si devii mai interesat in pozitiile si relatiile pe care le implica, vei descoperi că acest lucru adauga de asemenea conectare și încredere in relația ta.

  • Experiente senzuale
    Schimbarile in pozitiile sexuale aduc o experienta diferita, mai ales prin pozitiile in care se poate ce atinge în mod diferit corpul și organele genitale. In acea pozitie, partenerii pot experimenta adancimea, presiunea și controlul unei noi misiuni.