Semnificația orelor fixe: ce înseamnă când vezi aceeași oră pe ceas?

Cum foarte mulți din noi suntem familiari cu simbolismul și misterul cifrelor, este imposibil să nu remarcăm când cele trei cifre ale ceasului se potrivesc exact – 11:11, 2:22, 8:08 și așa mai departe. Ce semnificație spirituală au aceste „ore fixe”? Răspunsul este mai apropiat decât crezi.

Despre ora 11:11

Cea mai remarcată oră fixă este cea de la 11:11 și este în mod obișnuit interpretată ca o oportunitate sau un semnal să te oprești și să reflectezi la sentimentele și intențiile tale. De ce de la 11:11? Pentru că numerele „11” sunt simboluri care reflectă un punct de conștientizare astrală înalt, magnetism, legături spirituale și energii pozitive.

Numărul 11 din această oră fixă îți permite să te conectezi la conducte spirituale și lumina inteligentă care se ascund în spatele universului nostru fizic. Pe scurt, când mai vezi lumea ta prin lentila de la 11:11, de la perspectiva spirituală, poti sa intri în fluxul unor vibratii divine. [1]

Simbolismul Orelor Fixe

Simbolismul orbitei umane în jurul unei ore fixe va fi diffent pentru fiecare persoană, ținând cont de contextul situăției sau chiar de momentul experienței. Unii ar putea privi ora fixă ca un semnal acordat de spiritul lor ca încurajare sau o recunoaștere a faptului că sunt în aliniere cu scopul lor spiritual. Alții ar putea vedea ora fixă ca un lin de energie sau încurajare, căau ceva veste bun se apropie. Ei bine, fiecare interpretare și înțelegere este valabilă.

Apropierea sezonului

Mulți spun că șansa de a vedea aceeași oră de mai multe ori este mai pronunțată în unele momente sau sezoane ale anului. Unele dintre schimbările importante din punct de vedere spiritual pot include schimbările lunare, inclusiv riturile și ceremoniile solare, iar oamenii își pot schimba conștiința și trăiși din nou pentru a le aminti adevărurile spirituale.

Mulți care și-au înregistrat observațiile spun că sezonul de primăvară semnalează o perioadă în care regăsim speranța și afluxul de energie pozitivă, care poate cauza apariția unui număr mai mare de ore fixe decât în alte sezoane. Dacă numerele 11.11 sunt adesea referite ca „semnul primăverii”, atunci 2.22 ar fi și el considerat sezonul verii și așa mai departe.

Cum apar mai des ora fixă?

Afișarea orei fixe face parte din procesul spiritual de împrospătare a conștiinței și a deschiderii sufletului. Ca și în cazul oricărui exercițiu spiritual, cu cat practicam mai mult, cu atât mai pronunțată devine conexiunea. Este important ca tu sa te deschizi creând cadru pentru noi energii și impulsuri pozitive.

Încearcă să acorzi atenție numerelor ca semne și în cazul în care le observi sau le mindful, va fi mai probabil să vezi și mai multe ore fixe în viitor.

Simbolismul numerelor

Simbolismul numerelor produse de ora fixă poate fi cu atât mai puternic cu cât înțelegem despre ceea ce reprezintă aceste numere în cultura și spiritualitatea noastră. Orice fel de semne sau simboluri, inclusiv numere, transmit energii și informații în mod deosebit.

Se spune că fiecare număr individual transmises cu o putere sau energie distinctă. Așadar, putem distinge numere ca 2 – Pentru Pasiune și Parteneriat, 4 – Pentru Stabilitate și Corectitudine, 5 – pentru Schimbare și Aventură și așa mai departe.

În plus, se crede că aceste forme de energie se comportă ciudat când sunt în dublu exemplar. De exemplu, numerele duble precum 22 ne pregătim să ne gândim la misiuni noastre spirituale, măreția și misiunile divine divine.

În mod asemănător, când „citim” simboluri care se repetă, precum 222 sau 777, ne ,amintească că este o oportunitate excelentă pentru a acționa asupra intenției noastre și a fi remarcați de îngeri și vocea divină. 

Astrologia Open-Minded despre ora fixă

Reacția astrologică la orele fixe este destul de relaxată și poate fi interpretată în diferite moduri. Ei cred că orice semnal pe care il vezi, inclusiv ceasul la ceas, este un răspuns direct sau un mesaj energic transmis la ceea ce interpretăm și de ce simțim în momentul în care observăm aceste numere (i.e. ora fixă).

Chiar și astrologii explorează sensul mai adânc al numerelor în mod liber, prin parcurgerea și asamblarea conotațiilor justificate din cabala, tarot, astrologie și alte forme simbolice.