Tunsori: Cele mai bune și la modă modele de tunsori pentru părul lung, mediu sau scurt

Ce sunt tunsorile, cum le alegem și care sunt cele mai la modă modele de tunsori, ce trebuie știut înainte de a le încerca sau chiar de a le recomanda? Tunsorile sunt întotdeauna în tendințe, fiind cea mai bună modalitate de a-ți schimba lookul și de a adăuga personalitatea părului dvs. Pe lângă faptul că adaugă un farmec şi un stil unei persoane, anumite tunsori pot accentua sau masca anumite trăsături faciale. Din acest motiv, trebuie să luați în considerare mai multe aspecte, cum ar fi tipul de păr, lungimea părului și forma feței când vă gândiți la ce tunsoare să alegeți.

Iată o mică ghidare pentru alegerea celei mai bune tunsoare pentru părul lung, mediu sau scurt.

Tunsori pentru părul lung

Există o mulțime de tunsori ultra-la-modă pe care le puteți încerca dacă aveți un păr lung și doriți să faceți o schimbare. Cele mai bune modele de tunsori în acest caz sunt:

• Tunsori lungi cu breton – Tunsoria lungă cu breton este o tunsoare modernă și clasică pe care o poți adoptat. Acest look adaugă puțin volum pe partea de sus și adaugă bărbii și laterale feminine.

• Tunsori lungi drepte – Din cauza faptului că această tunsoare oferă o acoperire uniformă în jurul feței, acest model este ideal pentru persoanele cu forma unui pătrat sau dreptunghiulară.

• Tunsori lungi ondulate – Mergând de mândru cu firele de păr ondulat dacă aveți un păr gros și lucrat lucu. Această tunsoare oferă volum și definiție și sunt un must al tendințelor actuale.

• Tunsori scurte în scări – Această tunsoare aduce un stil nou care se potrivește atât părului drept cât și celui ondulat. Este o alternativă la tunsoarea lungă și la aceeași lungime, dar cu nuanțe diferite. Se caracterizează de obicei prin suvițele scurte la tâmplă și extensii mai lungi pe partea din față.

• Tunsori în “bob” – Bob-urile scurte sunt în trend în ultimul an și oferă un look simplu și adânc. Un bob scurt poate fi întreținut și se încadrează în orice formă de față, dând un look atrăgător și modern.

Tunsori pentru părul mediu

Părul mediu se potrivește mai multe modele de tunsori și oferă libertate în abordare și experimentare. Iată care sunt cele mai bune modele de recomandat:

• Starurile Hollywood-ului – Tunsorile cu breton lung și fire ondulate se bucură de mare popularitate în ultimul an. Acest model oferă în același timp o schimbare dramatică și un look romantic.

• Stiluri cu păr fluture – Acest look este ideal pentru persoanele cu părul mediu și cu bucle indiferent de lungime. Acest stil adaugă volum și definiție și se potrivește cu orice tip de față.

• Tunsori scurte – Dacă vă uitați pentru un look mai aspru și mai modern, atunci puteți opta pentru tunsori care se duc sus în modul în care linia parului curge. Acest tip de tunsoare oferă un look elegant și necomplicat.

• Pixie Cut – Acest model este ideal pentru iubitorii de modă care sunt în căutarea unei schimbări radicale. Acest stil începe de obicei de sus și se oprește în partea din spate a feței.

Tunsorul Pixie se potrivește în special cu persoanele cu fețe rotunde sau alungite și este o alegere ideală pentru persoanele care doresc să-și scoată în evidență trăsăturile faciale.

Tunsori pentru părul scurt

Atunci când vine vorba de tunsori, părul scurt are avantajul că poate oferi anumite lookuri discrete și create în același timp. Iată care sunt cele mai bune modele de încercat dacă aveți un părul scurt:

• Tunsori scurte și asimetrice – Acest stil asimetric menține părul la aceeași lungime în partea din față, dar se va lungi în spate și pe partea laterală. Acest stil unic poate face ca fața să pară mai fină și mai întinsă.

• Lobul – Această tunsoare se bazează pe aceeași idee ca un bob scurt și se face din părul lung în jurul feți și în spate, dar se drege mai sus în ceafa. Acest stil este ideal pentru fețele rotunde deoarece îmbunătățește trăsăturile faciale și adaugă volum și stil.

• Bula – Acest stil oferă o privire modernă și volum. Acest stil va adăuga volum pe partea de sus a capului și se amestecă perfect cu liniile părului pentru a crea un look sclipitor și strălucitor.