Vremea în București azi: Prognoza meteo actualizată pentru capitală

Ai planuit o gamă largă de activități în București pentru această zi și vrei să știi ce prognoză meteo ai astăzi în capitală? Ești pe locul potrivit – îți prezentăm mai jos prognoza meteo în București azi, oferită de metrologii experienți.

Bucureștiul este un oraș fermecător, întotdeauna pregătit să îți ofere cele mai frumoase experiențe. Poate fi distractiv să explorezi capitala oricând, dar trebuie să știi și cum va fi vremea astăzi în București, dacă ai planificat în prealabil diferite activități. Fii pe fază și află vremea în București azi în avans, pentru a evita surprizele neplăcute.

Prognoza meteo în București azi – Ce anunță metrologii

Vremea în București azi se anunță plăcută și variată – de la răcoare la încălzire taberează azul cerului, însorit, cu temperaturi ce nu vor trece pragul a 25°C. Este asadar momentul perfect pentru a face plimbări, a iesi în parcuri, în locuri de joacă, într-un hipodrom, la cumpărături sau în alt loc în care stai ferit de aglomerație.

Ce temperaturi sosesc în capitala României?

Prognoza meteo în București azi anunță temperaturi între 15 și 25°C, cu valori sub linia înghețului. Este o temperatură confortabilă pentru majoritatea dintre noi, atât pentru activități în aer liber, cât și pentru mers la birou.

Cum arată prognoza meteo după-amiaza pentru capitală?

Deschiderea cerului precede vremea în București azi, la începutul zilei. Prognoza meteo în București azi după-amiaza înregistrează un strat înalt aproape solid de nori, astfel încât există puține șanse ca valorile să fie mai mari decât cele din dimineața aceleiași zile. Este un moment bun pentru a face o plimbare sau să te odihnești în confortul propriu.

Va fi timp bun astăzi în București?

Prognoza meteo în București azi ne arată că condițiile de timp vor fi excelente în tot acest interval. Vizibilitatea va fi bună pentru toată ziua și se va menține în general, expectat cu unele intervale de scurtă durată în care stratul înalt de nori va acoperi cerul.

Ce temperatură o să aibă seara?

Astăzi în București se anunță o temperatură de 14°C – în jur de dimineață – care în cursul celor două ore următoare se va apropia de 18°C. Temperatura în București seara va coborî până la 12°C, iar ploile sunt absolut exclusiv în acest interval de timp.

Ce vânt există astăzi în București?

Prognoza meteo în București azi este binevenită de metrologi întrucât anunță un vânt ușor din direcția dinspre vest, suficient de puternic. Acesta o să-și păstreze puterea de-a lungul întregii zile, fiind binevenit în special pentru activitățile sportive care fruntează direcția vântului.

Ce condiții atmosferice se anunță în București?

Prognoza meteo în București de azi anunță:

  • Umiditate medie de 58% și în creștere către sfârșitul zilei – Presiune atmosferică pe măsură – Vizibilitate îmbunătățită, cu rafale ușoare.

Așa cum am văzut, prognoza meteo în București azi aduce condiții meteo favorabile. Dacă te hotărăști că totuși să iei parte la activitățile planificate pentru azi, ia în considerare condițiile meteo prezise și pregătește-te adecvat!