10 modele de unghii pentru vara: inspiratie pentru unghii perfecte

Vara aduce cu ea mișcare, vacanțe și, nu în ultimul rând, schimbări în moda stilistică pentru unghii. În special în această perioadă, încearcă să îți iei unghiile în considerare, încercând să le faci cât mai reușite și să le găsești modelul perfect, care să se potrivească vara aceasta.

De aceea, în acest articol veți găsi 10 modele de unghii pentru vară 2020, alese special pentru a vă inspira să aveți unghii perfecte acest sezon.

I. Gadgeturile pregătite pentru Vara

Înainte de a începe să vorbim despre modelele de unghii potrivite pentru această perioadă, este important să înțelegeți câteva seturi de lucru de care aveți nevoie pentru a avea unghii frumoase și sănătoase:

• Eșarfă, unelte și ustensile pentru unghii
• Hartie luna perii, fildeș, peri și foi pentru a curăța cu grijă și atenție unghiile
• Foarfece și pile speciale pentru unghii
• Instrumentele profesionale de netezire și finisare
• Geluri și lacuri pentru unghii

II. Modele de unghii pentru vara 2020

Pentru a vă stiliza noua look, aveți nevoie de vreo 10 modele de unghii pentru vara aceasta. Uitați-vă mai jos la 10 dintre cele mai populare modele de unghii de vară pe care le puteți folosi pentru a vă înfrumuseța și pentru a fi în tendințele sezonului:

  1. Oje calde și strălucitoare. Vortexul calde și strălucitoare fără pic de sclipici este ultimul trend în nail art. Aceste nuante de oje sunt perfecte pentru a da un touch fresh și relaxat.

  2. French Manicure Colorat. Dacă ți se pare prea clasic, poți alege această versiune incontestabilă a french Manicure și adauga culori în mix. E foarte distractiv, dar în același timp creează o imagine agreată de către toți.

  3. Oja Mirror. Pentru acei dintre voi care nu vor să se complice prea mult și vor o manichiura simplă, dar foarte frumoasă, această variație a manichiurii cu oje este perfectă.

  4. Tiparirea culorilor de vară. Dacă doriți să vă jucați cu culorile vara aceasta, piesele de oja colorata sunt aceleași lucruri pe care le căutați. Alegeți preferatele dvs. în culori fluorescente, precum roz, verde și galben.

  5. Punk și romantism. Punctele se combina foarte bine pe picioare. Ele mixează apparent opusele și îmbină romantismul cu forța punk-ului. Peteți albeni, galbeni și rozalii ar putea arăta foarte bine pe originile unghiilor.

  6. Nail Art Minimalist. Unghiile nude au fost intotdeauna puternic dominate de unghiile French Manicure, dar această vara minimalismul minimal va fi la modă. Puteți alege unghiile noastre negre sau bej, pentru un stil minimalist rafinat și modern.

  7. Animal Prints. Caracteristicile zebra și leopard sunt pe cale de a deveni cel mai interesant mod de a qualifica unghiile de vară. Încearcă aceste prints și personalizează-ți arta cu diverse nuante.

  8. Jetoane, diamante și alte piese. Exista multe elemente decorative, cum ar fi pietricele, diamantele și alte accesorii, care ies în evidență aproape pe orice tip de unghie. Alege unul sau mai multe dintre aceste elemente și creați o imagine regala și feminina.

  9. Nail Art Fructat. Adaugarea unor frumoase fructe pe unghiile unghiilor este un mod excelent de a-ți transforma nail art-ul în obiceiuri estivale. Fructele umplute sunt perfecte pentru întreaga vara.

  10. Unghii stelare de vara. Dacă îți dorești ceva cu adevărat original, nu-ți face griji. Unghiile cu stele sunt în tendințe și pot fi purtate cu ușurință. Uită-te la această versiune a francezului stelar, cu culori precum albastru, alb și negru.

III. Sfaturi utile pentru îngrijirea unghiilor

Vara aceasta, doriți să obțineți unghii reușite. Pentru a vă purta frumos pe tot parcursul sezonului,în afară de modelele de unghii de mai sus, trebuie să urmați cu rigoare câteva chei importante:

• Hidrateaza-ti mainile. Ponderea înseamnă mai mult decât orice . Asigurați-vă că în fiecare zi vă hidratați pielea mâinilor și a unghiilor și găsiți acest lucru nostru foarte important.

• Limfază pe îngrijirea unghiilor. Nu folosi lama de oja în mod regulat, deoarece acest lucru poate afecta sanatel unghiei. Curata-l și izolatile cu pensule speciale pentru unghii.

• Alege lacuri și geluri non-toxice. Evitați produsele chimice agresive care pot provoca iritații ale pielii sau chiar o deteriorare a unghiilor.

• Aplicați cuticleoil în fiecare zi.