Buchete de mireasă pentru orice stil de nuntă

O bicuță de mireasă este prima și cea mai importantă lucrare a miresei în ziua nunții ei și pentru o mireasă modernă, bicuța de mireasă pe care o alege trebuie să reflecte stilul și personalitatea ei. Aceste aspecte, împreună cu modul în care estetica sa se potrivește cu restul detaliilor nunții, stilul tău principal și sensibilitatea emoțională sunt cheia unui buchet de mireasă perfect. Dacă te gândești ce bicuță de mireasă ai putea alege pentru ziua ta specială, avem câteva sugestii pentru toate stilurile de nunți.

1. Formal

Cele mai potrivite buchete pentru orice nuntă formală sunt clasice și minimaliste. Aceste buchete includ flori geticaționate la nivelul purtătorului și se îndreaptă dintr-o singură bucată, fără flori ca accesorii. Toate florile sunt de același tip și pot include lalele, trandafiri, crizanteme sau alte flori foarte simple. Un buchet imens de șofran este chiar și mai formal și se poate potrivi oricărui stil de nuntă.

2. Elegant

Buchetele de mireasă elegante sunt detalii-cheie pentru orice nuntă care va fi privită ca o ceremonie luxoasă. Aceste buchete se potrivesc perfect cu rochii de mireasa care includ detalii ca volane, broderie, rochiile de motivare și detalii în lalele sau aplicații. În acest caz, florile politice vor fi aranjamentul perfect – buchete de trandafiri roz sau buchete de flori de albastru regal și bordură de fildeș.

3. Rustic

Buchetele de mireasă rustică se pot potrivi unor orașe ca Malibu, vii sau ferme aflate în pădure. Aceste buchete se vor încadra perfect în această temă cu flori uscate, cârcei, lavandă sau oțetari care pot fi combine cu dantelă și mătase pentru un efect romantic.

4. Eclectic

O nuntă eclectică poate fi lăudată cu o bicuță de mireasă care se potrivește stilului boho chic și merge de minune cu rochia de mireasă destul de originală și nonconformistă. Pentru buchetele eclectic, drumul spre rare flori precum girafa, orhideei exotice și plante aromatice sau în forma de stea sunt totul pentru ai ajuta mireasa sa se simta special!

5. Traditional

Vrei să te simți ca o prințesă aflată în romanele de dragoste și să-ți amintești de tradiție? Atunci, buchete mari de trandafiri este alegerea perfectă. Aranjamentele mari pot fi alcătuite din lalele, crinii și crizanteme pentru cea mai romantică bicuță de mireasă. Pentru o abordare tradițională modernă, vei dori să păstrezi florile și culorile clasice în buchet, dar să adaugi câteva flori exotice într-un așa fel încât să fie suficient de sofisticat pentru ziua ta specială.

6. Funky

Miresele care sunt în general mai creative și nonconformiste pot alege să poarte buchete funky în ziua nunții lor. Aceste buchete sunt de obicei colorate și pot fi mari sau mici în dimensiune. Un buchet perfect funky poate fi alcătuit din flori care se potrivesc tematicii celei mai recente și include flori colorate într-o gamă largă – crini artificiali, trandafiri, lalele, lalele-lilieci, crizanteme și chiar stânjeni – pentru a arăta ca un buchet floristic.

7. Modern

Dacă îți place un look modern, poți alege să poarte buchete de mireasă care sunt sofisticate, simetrice și chiar cu flori volume. Florile care sunt adesea folosite pentru a face un asemenea aranjament includ crini albi sau alte flori spumante, trandafiri și crizanteme în culori pastel, cârciumare albă cu o tulpină tiată sau lalele pal, astfel încât sa se potriveascā cu un look de lux și elegant.

Recomandări pentru alegerea buchetului perfect:

✔ Alegeți buchetul potrivit, sugerat de stilul filmului tău: buchete empire, cascadă, over-arm, teardrop sau pe laturile

✔ Efectuați o cercetare a florilor disponibile în sezonul în care țineți nunta și optați pentru un buchet care să se potrivească cu asta

✔ Alegeți culorile care se potrivesc stilului nunții, aducând în plus elemente cromatice

✔ Alegeți florile pe care doriți să le includeți în buchet și faceți simetrie

✔ Realizați un buchet care să se potrivească cu înălțimea dumneavoastră și să se armonizeze cu rochia de mireasa

✔ Întrebați florarul dacă are o portocalie artificială sau o frunză de palmier pentru a adăuga o mică personalizare buchetului

✔ Purtați buchetul corect: când luați buchetul, asigurați-vă că este stilat și că flori nu interferă cu ochii dumneavoastră