Bucle lejere: Sfaturi și trucuri pentru a obține cele mai frumoase bucle naturale

Buclele lejere reprezintă stilul capelei clasic populație. Dar obținutul lor poate fi stresant și solicitant, cauzând până și cei mai experimentați hairstyliști dificultăți.

Indiferent de tipul de păr pe care îl ai: creț, ondulat sau drept, există câteva sfaturi și trucuri pe care le poți urma pentru obținerea unor bucle lejere și naturale. Iată câteva dintre acestea.

1.Pieptenele deasupra mâinii

Pieptenele deasupra mâinii este un strat esențial atunci când obții bucle lejere. Această metodă te ajută să faci față structurii părului, permitând-ți să dirijezi buclele în direcția dorită. Poți face acest lucru ținând o vergea sub o mână, în timp ce cu cealaltă tii în pieptene părul pe lungimea mânecii. Apoi aruncă pieptenele la o parte și folosește-ți mâna înconjurând-o în jurul unei secțiuni de păr pentru a „înveli” buclele în jurul palmei.

2.Degetele

Unele persoane preferă să contureze buclele cu ajutorul degetelor în loc să utilizeze un devise de ondulare sau un ondulator. După ce utilizezi pieptenele deasupra mâinii, poti folosi degetele pentru a țese buclele într-un mod casual, preluând părul în mână, întinzând-l și apoi înfășurându-l în jurul degetului. Buclele create de mână pot fi netede și naturale; totuși, hair styling-ul prealabil e esențial pentru obținerea unor astfel de stiluri.

3.Uscarea cu un prosop

Uscarea cu un prosop poate preveni daunele cauzate de călcarea excesivă a părului. Încearca să ții cât mai puţin prosopul în părul ud; maseaz în schimb zona cu ajutorul prosopului și al mâinilor pentru a absorbi umezeala și a preveni uscarea. Acest lucru îți va conferi o textură mai fină a părului ce va facilita obținerea unei bucle lejere și naturale.

4.Styling-ul cu produse profesionale

Utilizarea produselor profesionale de styling pentru buclele lejere deține numeroase avantaje. De exemplu, utilizarea,ua unui spray profesional pentru bucle sau unui gel, va adauga durata și elasticitatea buclelor; potrivite pentru stilul casual, fără fir. Prevenirea și îngrijirea zilnică a buclelor este esențială pentru obținerea rezultatului dorit. Produsele pot fi selectate luând în considerare tipul de păr și scalaborului de lucru la bucle.

5.Finishing-ul cu prosopuscul

Finishing-ul cu prosopuscul ajută la „topirea” buclelor si la obținea unui stil mai uniform. Uscarea buclelor cu ajutorul prosopuscul va preveni decolorearea sau deteriorarea lor. Lasă părul mai puțin rigid și mai suplu și adaugă volum la rădăcina buclelor. Din nou, încearcă să abuzezi cât mai puțin pentru a preveni daunele cauzate de stilarea prea mult a părului.

6.Rămâi hidratat

Realizează o rutină de îngrijire a părului săptămânală de spălat, hidrat ca și tratament a părului pentru a-l păstra curat. Acest lucru va ajuta buclele să mențină forma lor naturală și va atenua daunele cauzate de styling. Aplică un ser protector pe pieptene înainte de styling pentru a preveni daunele cauzate de încalzirea metalului; acest truc va ajuta buclele să rămână perfecte mai mult timp.

7.Intervale de lipsa

Intermite folosirea atât a produsului de styling cât și a dispozitivului de ondulare. Fiecare persoană are propriul scalaborului; totuși, academicienii recomandă să-ți echilibrezi stilului cu intervale generoase de lipsă. Acest lucru îți va oferi părului șansa de a se regăsi și de a-și recăpăta energia și rezistența.

Obținerea buclelor lejere și naturale poate fi solicitantă și dificilă. Urmând câteva sfaturi și trucuri simple, precum țesutul cu ajutorul degetelor, folosirea produselor de styling profesionale și ţinerea sub control a șederilor, buclele tale naturale vor arăta minunat în orice moment.

Stilarea cu grijă și prevenirea daunei mecanice ale părului vor ajuta buclele sa devină mai mari, texturate și mai sănătoase și de lungă durată. Abținerea de la styling prea des și îngrijirea periodică a părului vor prelungi durata buclelor.