Cabral Ibacka – biografie și povestea carierei prezentatorului TV

Cabral Ibacka  este unul dintre cei mai buni prezentatori și jurnaliști TV din România. A început cariera sa în televiziune în anul 2002 și a câștigat popularitate în constanță, prezentând emisiuni diferite la postul TV Pro TV. Biografia sa poate fi o motivație pentru mulți tineri care vor sa urmeze o carieră în televiziune, deoarece Cabral Ibacka se poate lăuda cu o prezență impresionantă ca prezentator și jurnalist. Iată o scurtă biografie și povestea carierei sale.

Despre Cabral Ibacka

Cabral Ibacka s-a născut pe 3 Martie 1973 în Pitestiul, România. El a urmat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și a obținut Diploma de Master în Administrarea Proiectelor. Înainte de a deveni prezentator al unor emisiuni populare și a jurnalist la unele posturi TV- din România, el a lucrat ca consultant în comunicare pentru diferite companii.

Cabral Ibacka și primii pași în televiziune

Primul său job în televiziune a fost în anul 2002, când a fost angajat ca prezentator la Pro TV pentru emisiunea de divertisment “Te cunosc de undeva!”. Acest lucru a durat până în 2008 și i-a oferit lui Cabral Ibacka oportunitatea de a dezvolta abilități precum prezentarea, vocea sa și abilitatea de a face oamenii să se simtă bine în fața camerei. Numeroasele premii pe care le-a câștigat pentru prezentarea sa în această emisiune sunt dovada faptului că treaba lui se făcea bine.

Cabral Ibacka a inventat “Update It”

În anul 2008, Cabral Ibacka a lansat pe ProTV propria lui emisiune, “Update It”. Această emisiune a fost una dintre primele știri interactive din România, ce oferea telespectatorilor posibilitatea să participe activ în prezentare și să ia decizii cu privire la ce probi și ce anchete în direct să transmita Cabral Ibacka, aceasta punându-și astfel amprenta pe stilul de prezentare de știri din România.

Cabral Ibacka și “Acces Direct”

Cea de-a doua emisune populară a lui Cabral Ibacka, “Acces Direct”, a fost lansată în anul 2009 și a atras lăudă din partea criticilor și a fost numită cea mai bună emisiune de divertisment de pe ProTV. Formatul pe care l-a inventat pentru această emisiune a încurajat publicul său să se implice direct și să căutare susținătorii în cazuri dificil obținând publicitatea și inimile tuturor. Succesul emisiunii “Acces Direct” l-a motivat pe Cabral Ibacka să facă și mai mult și de atunci, el a prezentat diverse emisiuni TV cum ar fi: “Ora exacta”, “Casting la ProTV”, “Dansez pentru tine” și alte emsiuni populare.

Călătoriile lui Cabral Ibacka

De-a lungul carierei sale, Cabral Ibacka a vizitat peste 30 de țări din lume și a intervievat diverse personalități care vin din acele țări. Aceste calatorii l-au ajutat să obțină cunoștințele și abilitatea de a intervieva și de a rămâne unu dintre cei mai talentați prezentatori TV din România.

Cabral Ibacka – Proiecte de viitor

Probabil cea mai spectaculoasă realizare a lui Cabral Ibacka a fost câștigarea concursului Miss Universe România în anul 2018 pentru a organiza ediția anuală a concursului în România. Pe lângă acest concurs de frumusețe, Cabral Ibacka mai are de gând să dezvolte alte proiecte media și este și ambasadorul Clubului Global Give a Child Smile și a Fundației Diaspora în acțiune.

Cabral Ibacka a arătat că o carieră impresionanta poate fi construită în televiziune, acordând sfatul său tinerilor care vor să urmeze aceeași cale. Cu un backround impresionant în prezentare și jurnalism TV, Cabral Ibacka câștigat nu doar inimile publicului său ci și lăudări din partea criticilor din domeniul televiziunii, căpătând astfel un respect deosebit în acest domeniu. El este un exemplu pentru tineri și pentru cei care vor sa se specializeze în comunicarea media.