Coafuri: Cele mai frumoase și la modă coafuri pentru a-ți arăta părul în cel mai bun mod

Încerci mereu să fii la modă, purtând îmbrăcăminte trendy și coafuri chic. Însă, cu toate stilurile diferite care s-au schimbat constant în ultimul timp, nu se poate să stilizezi mereu părul în aceeași manieră. Afișează-ți înfățișarea într-un mod extrem de modern și prezintă aceleași trofee de frumusețe mereu, săptămână de săptămână!

Cele mai la moda coafuri și cum să le aranjezi

Există mai multe coafuri proprii stilului modern, iar acum vom vedea cele mai populare.

Oxigenul

Oxigenul, cu buclele delicate și esența sa romantică, se poate purta în orice context și se poate adapta la mai multe ținute. Subliniază-ți chipul rotund sau oval cu bucle mari și poți aplica o mască pentru îngrijirea și protejarea firelor.

Cele mai bune moduri de a aranja oxigenul sunt cu ondulare, bucle largi sau suvite mai mici, legate la spate, aranjate mai îngrijit pentru a obține un look mai sofisticat. Păstrează-ți asimetria pe parcursul împletirii.

Pentru a obține buclele oxigenului, poți folosi un tăietor care stochează căldura, sau poți curba firele cu peria specială și cu difuzorul sau lăsa-ți pr natural în bucle delicate.

Trecutul

Trecutul își datorează numele stilului retro și are cea mai înaltă prestigiu în materie de coafură. Cu silueta sa modernă și ținuta sofisticată, efectul său glamour se poate simți în încăperea în care oferi prezentări în cadrul unui eveniment important.

Umerii sunt coafați și lăsați o parte pe spate, în stilul bob, părului cade peste câteva ciupituri fluture pe părul din față și cade în simple valuri. Pentru a obține acest look, părul trebuie să fie tundat față și spate, folosind clape subțiri. Apoi foloseste peria și produsele pentru fixare ca să ajute la aranjarea și fixarea buclelor.

Trecutul se potrivește cel mai bine la orice formă de față. Este ideal pentru scopuri de birou, dar poate fi adaptat și pentru evenimente mai speciale, prin aditarea unor veșminte și ornamente mai extravagante.

Stilul French Cut

Stilul French Cut este o traducere înfricoșătoare pentru unele dintre cele mai simple și fascinante șuvițe din lume. French Cut se poate adapta diferitelor tipuri de față și este ideal pentru a fi purtat la evenimente oficiale. În acest stil, se dorește obținerea unei acoperiri uniforme și a unui efect natural, ce characterizează această ținută. Este mai adecvat pentru împletirile alungite, în funcție de gradul de ondulare pe care îl preferi.

Pentru un French Cut, trebuie început de la umeri șiținutul se poate face complet din lateral sau frontal, în funcție de felul în care îl poartă fiecare. Se cade să recurgi la structura liniară sau curbată a șuvițelor, depinde care e preferința ta. Pentru stilul French Cut, pe lângă formarea buclelor, se vor aplica produse specifice pentru protejarea firelor, cum ar fi balsamuri și măști hidratante, produse ce conțin uleiuri de păr și acizi grași adecvați.

Stilul Retro

Stilul retro se poate folosi în toate versiunile sale, în funcție de preige reveriei stilului. Forma fluture a părului, adăugată texturii ondulate, dă un plus de modernitate cu accentuate variații de bucle. Acest stil se potrivește la vârste diferite și este potrivit pentru fața rotundă sau ovală.

Pentru a obține stilul retro, părul trebuie prelucrat prin folosirea unui uscător și a unei perii asimetrice. Coloana vertebrală trebuie să fie despărțită în două jumătăți, cu două bucle mari pe partea din față și mici către spate. Buclele trebuie să fie împletite și strânse, dar fără ca firele să fie prea strânse. Finisează cu produse de styling pentru a fixa buclele și realizează un plus de volum din spatele gâtului.

Atunci când îți selectezi coafura favorită, optează pentru aceea care se potrivește mai bine cu forma și stilul corpului tău, altfel îți vei pierde identitatea personală și îți vei schimba înfățișarea în mod nepotrivit.

Stilul coafurii adecvate ne îmbogățește personalitatea.