Coafuri nuntă: Cele mai bune și elegante modele de coafuri pentru mirese și domnișoarele de onoare

Coafurile de nuntă sunt o parte importantă a ceremoniei de înscăunare și, datorită acestui fapt, ar trebui să fie aleasă cu grijă. Fiecare femeie își dorește să arate perfect în această zi specială a ei, iar una dintre elementele cheie ale aspectului său este coafura. În acest articol, vom discuta despre cele mai bune și elegante modele de coafuri pentru mirese și domnișoare de onoare și despre ce trebuie să țineți cont atunci când vă alegeți o coafură.

Ce ar trebui să știți despre coafuri de nuntă

Înainte de a evalua diferitele modele de coafuri, este important să rețineți că fiecare stil de coafură este o extensie a personalității și stilului unei persoane. Puteți alege unul dintre modelele de coafuri prezentate în continuare sau puteți opta pentru un design care se potrivește mai bine caracterului dvs.

În plus, trebuie să țineți cont de lungimea și volumele părului. Deoarece damp lisa nu este potrivit pentru toate lungimile, putem sublinia diferite modele pentru diferite lungimi. Pentru un păr lung, coafurile cu trenză franțuzească și buclele romantice sunt o alegere excelentă, în timp ce buclele de pe un umăr și stilurile asimetrice sunt o opțiune bună pentru un cap scurt.

Cele mai bune și elegante modele de coafuri pentru mirese și domnișoare de onoare

Coafuri cu păr prins

 1. Coafura cu partaj lateral: Această stil de coafură se face de obicei într-un mod ușor relaxat și creează un efect generos. Acest lucru este creat prin prinderea tuturor șuvițelor de păr de parcă ar iesi din spatele urechii și de înfășurarea acestora într-un coculeț și prinderea lor cu ace și arcul. Coafura poate fi adăugată cu panglici pentru a crea un look mai elegant.

 2. Coafura cu bucle: Această coafură vine în toate formele și mărimile, dar este o alegere bună pentru nuntă. Variantele includ ondulate și bucle romantice sau parul puternic și bălăcesc. Se pot adăuga drăguți accesorii precum flori sau pene.

 3. Coafura cu trenză franțuzească: Acest stil de coafură este exact ceea ce sugerează și numele și constă dintr-o combinație de șuvițe și șuvițe împletite care se apropie de scalp. Aceste bucle sunt foarte potrivite pentru nunta și se pot asorta cu voalul sau vălul miresei.

 4. Cocuri romantice: O altă opțiune populară este această coafură romantică și deosebit de feminină. Aceasta se poate realiza cu onduleuri moi sau bucle și poate fi accesorizată cu pene sau voaluri în plus.

Coafuri cu părul drept

 1. Coafura într-un bob: Bob-ul este o opțiune excelentă pentru o nuntă. Acesta poate fi purtat în orice formă doriți, inclusiv această formă casual cu șuvițele prăfuite în partea din spate. Alternativ, îi puteți alege pe cei îndreptați sau chiar creați oblici.

 2. Coafuri pe un umăr: Acest stil se găsește de obicei între umeri și este cunoscut sub forma buclată sau îndreptată. Acest look este potrivit pentru cei care nu au mult păr pentru că poate fi reîmprospătat cu ușurință.

 3. Coafuri scurte și asimetrice: Acest design atrage atenția și oferă o altfel de viziune asupra tradiționalului stil bob. Acest stil lucrează foarte bine pentru cei care au un cap scurt și se pot asorta cu panglici sau cercei.

 4. Coafuri lizibile: Acest stil scurt și prăfuit este ideal pentru cei cu părul subțire sau cu firele vânjoase. Această coafură se poate personaliza cu accesorii și este potrivită pentru cei care doresc un look simplu.

Sfaturi utile pentru alegerea și prinderea coafurilor pentru nunți

 1. Discutați cu un stilist: Discutați cu un stilist care să înțeleagă ce stil se potrivește cel mai bine cu aspectul și textură părului. Aceasta ar putea de asemenea să vă ofere sfaturi despre piesele utile care se pot folosi pentru a aduce mai mult culoare și strălucire la look-ul dvs.

 2. Alegeți cu grijă produsele de styling: Utilizați doar produsele potrivite pentru părul dvs. pentru a vă încadra în formele și buclele dorite.

 3. Verificați înainte cu câteva zile: Dacă vă dați seama că trebuie să vă schimbați stilul înainte de ziua nunții, asigurați-vă că efectuați această schimbare cu câteva zile înainte.