Coafuri nunta simple și elegante: idei pentru mireasă și domnișoarele de onoare

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei femei, astfel încât stilul și aspectul tău să te facă pe tine și pe cei din jur să spectați cu ochii mari. Coafurile de nuntă simple și elegante, bazate pe împletituri, volum și crestături sunt doar câteva dintre lucrurile care fac ca această zi importantă să fie completă. Iată câteva dintre ideile cele mai grozave pentru mirese și domnișoarele de onoare – coafuri nunta simple și elegante!

Coafuri nunta simple și elegante și preferatele miresei

Atunci când vine vorba de coafuri de nuntă, mireasa trebuie să aibă cea mai elegantă și cea mai spectaculoasă coafură. Toate coafurile trebuie să se potrivească cu rochia imaculată și bijuteriile sale și să fie potrivite pentru toata ziua și noaptea nuntii. Câteva dintre cele mai populare și preferate coafuri mirese sunt următoarele:

  1. Buclă împletită. Acest stil intangibil – cei mai mulți dintre noi îl știu ca „frunze de trandafir împletite” – este un favorit pe platoul de nuntă deoarece are un look romantic, în timp ce cu siguranță este strălucitor și complex. Pentru această coafură, părul se va ține în sus de la cap până în vârfuri, cu bucle care se împletesc împreună, creând această frumoasă împletitură.

  2. Tuci împletit și coc. Dacă doriți să vă bucurați de creativitate și feminitate în același stil, atunci tuci-ul împletit în părul de coc este cea mai buna variantă pentru nunta ta. Această coafură de nuntă este atât de variabilă încât poate fi purtată pe lângă urechi, pe frunte sau din cauciuc, care ridică întregul aspect și creează un look mai profund și misterios.

  3. Mono-coigh sau cocă de bal. Este una dintre cele mai vechi și mai renumite stiluri de nuntă, care se bucură de popularitate și azi. O mono-coilă curată și strâmbată și suvitele suplimentare cu bucle împletite oferă o siluetă unică și catifelată care merge bine cu tendințele actuale în materie de modă.

  4. Urcat cu plete. Puteți opta pentru o coafură de nuntă cu mai multe împletești, similară unei părți a spatelui pe părul lung. Această coafură buclată simplă și elegantă se potrivește mireselor care doresc să fie în centrul atenției și să câștige toate complimentele.

  5. Coada de cal. Dacă doriți să arătați independente și respectătoare de tendințe, atunci această coafură de nuntă este alegerea perfectă. Trageți părul înapoi într-o coadă de cal moale și ușor strâmbă pentru a da un look mai relaxat și senzual și se potriveste cu orice tip de rochie pe care o alegeți.

Idee coafuri nunta domnilor

Ideea de a purta o coafură mai distinctă pentru nunta ta poate fi depăşită atunci când discutăm despre domni de nuntă. În general, se presupune că bărbații vor purta aceleași tipuri de coafuri simple, care se potrivesc cu gulerul sacoului lor. Cu toate acestea, există numeroase optiuni mai interesante de coafuri de nuntă pentru domni. Iată câteva dintre cele mai interesante opțiuni:

  1. Spatele cu bandă scalp. Această elegantă coafură necesită o bandă scalp cu cravată sau o cravată obișnuită. Înveliți-l pe scalp în jurul scalpului tău și buclează-ți părul pe spate. Este un look tipic și sofisticat care oferă un efect imediat de lux.

  2. Pieptănat cu texturi. Dacă doriți să îmbinați atât stilul de nuntă, cât și tendințele de modă, atunci această coafură texturată poate funcționa perfect pentru dvs. Folosește produsele pe bază de apă sau ceară pentru a crea un look texturat care se potrivește și cu uniforma ta.

  3. Coada de cal. Această coafură de nuntă clasică pentru bărbați este potrivită și pentru un investit. Trageți părul într-o coadă de cal moale și ușor strâmbată și aranjați-l în rachete sau cozi pentru a da un efect mai romantic și strălucitor.

  4. Tuci împletit. Acest stil este ridicol și misterios. Trageți cele două bucle de pe lângă urechi și alăturați-le la coronă, împletindu-le.