Top filme online pentru serile de relaxare acasă

Cu toții ne gândim la modul în care putem petrece timpul distractiv și plăcut acasă. Unele dintre cele mai populare moduri de a face acest lucru sunt vizionarea de filme și petrecerea timpului în fața televizorului. De aceea, pregătim pentru tine lista noastră cu cel mai bun allegeri de filme online pe care le poți urmări acasă.

1. Top 5 comedii online

Există mai multe genuri de filme care ne oferă o sursă de relaxare și amuzament, dar poate unul dintre cele mai populare este comedie. Iată, deci, top 5 cele mai bune comediile pe care le poți vedea online în aceste zile:

 1. Undercoverbrother – Această comedie neagră te va lăsa cu zâmbetul pe buze atunci când un insuccesibil detectiv Suprem, se alătură unei organizații ce luptă pentru a salva lumea de criminali și eroi nesuferiți.

 2. Finding Nemo – Îndrăzneala curajoasă a lui Marlin, și comedia inteligentă și teama pe care o resimte din partea lui Dory, fac din acest film unul dintre cele mai distractive comedii și adorabile povești ce poți urmări online.

 3. Wedding Crashers – Acest film ne arată ce se întâmplă când doi bărbați își folosesc viteza de gândire pentru a evita gafele și a se integra în diferite evenimente sociale. Îți asigurăm că râsetele ne vor ține treji toată noaptea.

 4. Zoolander – Ben Stiller și Owen Wilson stau lângă alte culori de îngeri și cultivă cel mai bun și mai strălucitor sport al modei și al culturii moderne. Rămâi lipit de ecran și să nu te superi dacă nu ți-ai reveni de la asta pentru restul serii.

 5. Little Miss Sunshine – Diverse femei și bărbați se îmbarcă într-o călătorie pe o distanță lungă pentru a-și îndeplini visul unei fetițe de a lua parte la un concurs de teatru pentru copii. Alegeți această comedie pentru petrecerea unei sublime seri de relaxare acasă.

2. Top 5 filme de acțiune pe care să le găsești online

Pentru aceia dintre voi care își doresc un pic mai mult adrenalină, din cauza stilului său intens, acțiunea a devenit, de asemenea, una dintre cele mai populare alegeri. Și, pentru a face lucrurile și mai bune, am pregătit chiar de tine o listă cu cele mai distractive filme de acțiune care pot fi urmărite online:

 1. The Bourne Supremacy – Jason Bourne se vede prins într-un joc mortal prin care trebuie să încerce să-și facă dovada nevinovăției după ce este acuzat de spionaj și conspirație. Acțiune și suspans sunt numele jocului și Jason Bourne se întoarce mai dur și mai bun!

 2. Mission: Impossible – Tom Cruise se află în mijlocul acțiunii când Ethan Hunt și echipa sa se străduiesc să oprească calea lui Luthor și complicele lui. Vei fi uimit când vei vedea cât de multă acțiune poți urmări într-o singură seară!

 3. Kingsman: The Secret Service – Acest film ne arată ce înseamnă într-adevăr să fii un agent secret. Te poți bucura de acest thriller palpitant în care băieți și fete se luptă împotriva terorismului și a diabolicului Richmond Valentine.

 4. The Dark Knight – Unul dintre cele mai bune algeri de filme online se voastre pentru serile de relaxare acasă. O poveste despre curaj, moralitate, și lupta înverșunată între binarul Bine vs Rău.

 5. The Fast and Furious – Vin Diesel și Paul Walker dau o viață plină de suspans filmului și te fac să uiți cumva de timp când urmărești lupta lor împotriva infractorilor organizați.

3. Top 5 Filme Thriller online

Dacă ești în căutarea unor filme interesante, în care să prinzi cu adevărat înfiorări pe care să ți le transmite ecranele, atunci veți dori să selectezi cu atenție acele filme în serile tale de mister. Iată-ne deci și topul nostru cu cele 5 filme thriller de urmărit acasă:

 1. Seven – O poveste înfricoșător de credibilă și bine montată, unde glumele sunt la fel de multe ca și cercetările. Un film care știe să convingă și să mențină spectatorii acolo și să îi facă să se întrebe ce se va întâmpla mai departe.

 2. The Silence of the Lambs – Acest thriller genial, bazat pe romanul scris de Thomas Harris, poate fi de asemenea una dintre cele mai susținătoare alegeri de a-ți petrece serile acasă. Tehnica impresionantă din cadru sau efectele exceptionale te vor ține cu adevărat pe muchie!