Coafuri pentru păr lung cu bucle și tapat: Cele mai frumoase și la modă modele pentru părul lung

 Părul lung cu bucle și tapat face parte din cele mai căutate și seducătoare coafuri ale tuturor timpurilor. Fie că ești în căutarea unei afilieri de modă sau a unui look elegant și simplu de zi cu zi, orice femeie poate găsi o coafură adecvată pentru părul lung cu bucle și tapat. Acest articol oferă o înțelegere detaliată despre cele mai frumoase și la modă coafuri pentru părul lung cu bucle și tapat, astfel încât poți să te decizi cea mai potrivită pentru tine.

Coafuri de inspirație fashionistă
Sinceră să fim, trendurile în coafuri vin și se duc înainte de a apuca să ne lăsăm căzute pe spate, însă păr monstruos cu bucle și tapat este un aspect al coafurii care nu se poate demoda niciodată. Mai jos sunt câteva coafuri fashionistice care chiar și îți poți crea singură acasă.

 1. Bucle suple și franjuri dese
  Acest look este o combinație a unor bucle suple și franjuri dese care se îmbină frumos împreună. Pentru a obține acest look, trebuie sa îți tratezi părul cu ser și să folosești un ondulator mic sau un inel de bucle, înainte de a obține buclele. Apoi combină buclele cu franjuri dese care acoperă partea din față a capului, astfel încât să creezi acest aspect bine întreținut.

 2. Bucle exotice și fluturi
  Această stilată coafură se realizează cu buclele obținute din vârful firelor de păr. Acestea din urmă se coc subțire și să fie împărțite în 3 părți egale. Buclele dau volum și adaugă o strălucire specială părului, iar fluturii fac un look modern și glamour.

 3. Fluturi pline și buclele întoarse
  Și această coafură urmărește să obțină volum și să adauge un aer modern. Folosește peria rotativă și prinde părul cu o parte soliază în vârf, astfel încât să obții bucle divizate către margini. Apoi adaugă fluturii plini și priește-i la bază. Acest lucru creează aderență și alungă puțin înapoi fluturii pentru un look proaspăt și modern.

 4. Bucle suple
  Acestă coafură este destul de simplă, însă reușește să atragă oarece priviri. Realizează bucle de dimensiuni mici în toată lungimea părului, apoi utilizează un uscător de păr pentru a elimina șuviuca. Finisează cu o mărime de perie și fixează produsele pentru coafare pentru a obține acest aspect combinat.

Cauciucuri romantice și bucle cu tapat
Oricât poți să încerci să ai un look modern câteodată vrei să îți revertezi și la siguranță și să încerci câteva look-uri romantice și clasice, care să creioneze buclele cu tapat. Mula nu i-a reținut prințesei să-și arate părul și asta trebuie să fie o categorie pentru toate domnișoarele și doamnele, de la începutul regatului. Mai jos sunt câteva cauciucuri romantice de care poți să te bucuri.

 1. Lookul buclelor cascadă
  Acest look cascadă este lookul ideal care te va scoate din anonimat și va “spulbera” noțiunea că nu poți să ai un look modern și atunci când ai șuviuțe. Lasă părul să-și îndeplinească calea și să se reverse la întors înainte de a “ara”gățui acele bucle inchise la culoare. Acest look cascadă adaugă un efect uimitor care atrage toată lumea și care se îmbină foarte bine cu buclele cu tapat.

 2. Sunetele suple și diafane
  Această coafură se bazează pe strălucirea și senzualitatea sunetelor suple, fiind un look deosebit de romantic. Pentru aceasta, trebuie să creezi bucle mai mari și mai dese, în liner în jos; folosește ondulatorul mare și fixează coafura cu peria rotativă. Prinde-ți ultimele “mișcări” pentru a adăuga un efect și mai frumos.

 3. Botcănată romantică și tapat
  Această coafură se bazează pe efectul de bob simplu. Întâi, prinde firele de păr în vârf pentru a realiza buclele, apoi aplică o parte surpriză potrivită pentru a completa lookul. Tapetul se datorează buclelor creionate care au fost cauciucate, iar când se unesc toate, vei obține acest aspect românesc și volum în aceași țesătură.