Descrieri poze pentru Instagram: Sfaturi și idei pentru a scrie descrieri originale și atractive pentru fotografiile tale

Scrierea unei descrieri potrivite și originale pentru fotografiile tale din Instagram poate fi destul de dificilă și stresantă. În încercarea de a compune o descriere care se potrivește perfect cea mai recentă adăugare a albumului tău, poți simți în zadar că atunci când vine vorba despre scris, stilul tău e lipsit de originalitate.

Aceasta poate fi însă problema cea mai simplă de remediat, iar soluția nu implică neaparat exaltarea calităților unui produs sau a unei descrieri prea pompos. Persoanele care urmăresc pagina ta nu sunt interesate în efortul tău de a convinge cumpărătorul, ci mai degrabă își doresc să simtă ceva special și poate chiar o călătorie către emoția inspirată de pozele (sau produsele) tale.

În această scurtă introducere la descrieri, iti oferim câteva sfaturi de bază despre ce poți să folosești, cum să verifici utilization și mai presus de toate, cum poți să inspire fanii tăi, precum și câteva exemple care iti pot servi drept poveste.

Cum să scrii descrieri originale și atractive pentru fotografiile tale

Pentru a arăta adevăratul potențial pe care îl au descrierile tale de Instagram, în cazul tău, trebuie să te abții să folosești aceleași cuvinte și fraze optimizate constant pe contul tău. Fă-ți un obicei din folosirea iubirii, emoției și tristeții în cazul în care vrei să aduci mai multă conținut în exprimarea ta și să te faci memorabil în branșa ta.

Iată câteva sfaturi pe care să le consideri când emit descrieri Instagram pentru fotografiile tale:

  1. Utilizarea de cuvinte structurate și potrivite

Chiar și pentru cea mai mică descriere, caută cuvinte corespunzătoare și structură pozitivă, ceea ce îi face pe cei care citesc să simtă ceva despre fotografiile tale. Unele cuvinte contribuie la starea de spirit a postului tău, ceea ce poate modifica puternic sentimentul pozelor tale. De exemplu, dacă vrei să prezinti o fotografie romantica, folosește cuvinte calde și linistitoare, cum ar fi “dulce” sau “nebunie”.

  1. Incurajarea interactionării

Richie și-a consolidat pozitia pe Instagram prin încurajarea participantilor să se implice activ în fiecare fotografie. Prin adăugarea de hashtag-uri interesante precum „tăvălit de fum” sau „mâncat cu poftă”, ea a reușit să îi atragă pe cei care îi vizitează contul și să li se alăture în discuții generale care explorează mai mult decât fotografia pe care au postat-o.

  1. Prezintarea unei povesti

Alături de descrierea necesară pentru fotografiile tale, ai putea să începi să povestești picturile cu ajutorul care conțin în mod succint o parte din experința ta. Povestește despre cum a fost ziua atunci când ai fotografiat, ceea ce te-a inspirat și ce dorești să transmiti fanilor tăi. Acest lucru va face instanța ta să se simta mai apropiată de tine și pe cei pe care îi urmărești.

  1. Fii inspirat

În loc să îll cureti mereu, ia-ti un timp liber și inspiră-te din alte surse! Citeste albume de fotografii, ascultă muzică sau aruncă o privire la revistele preferatelor tale. Cel mai important este ca tu sa te simti inspirat pentru a livra cele mai bune performanțe.

  1. Utilizarea unor hashtag-uri

Hashtags-urile pot fi folosite pentru a-ti asigura că postările de Instagram sunt căutate de oameni cu interese similare. Marturisește încercarea ta de a fi cât mai relevant și apropiat de acea zonă în care activezi! Adăugați hashtag-uri relevante în descrierile postărilor pentru a vă asigura că aceasta poate fi găsită de cei de pe Instagram și șanse mai bune de a primi un Like, un comment sau mai multe Followers.

Exemple de descrieri de pe Instagram

Pentru a te ajuta sa-ti inspiri posturile, iata cateva exemple despre cum poti aborda descrierile tale Instagram.

  1. Pagini sentimentale

“Imi aduc aminte de primavara trecuta cand eram toti acolo. A urmat un an plin de roller coaster emoțional, dar am învățat aceste lecții de care voi tine până la sfârșitul vieții.

Amintiți-vă că puterea unei poze poate fi mult mai mare decât îți imaginezi. #nostalgia #friends”.

  1. Posturi cu produse

“Noua mea colecție Vineyard e perfectă pentru perioada de vară, oferindu-ti un look factor produs înoracit și elegant. Descopera misterele capelei tale și eșarfele roz Plum, perfecte pentru a te îmbrăca oricând.