Desene în creion pentru începători: 10 idei de inspirație

Desenele în creion pentru începători sunt principala formă de artă în care amatorii de desen pot începe să își exprime creativitatea. Uneori, încercarea de a găsi elementele potrivite poate fi intimidantă. Utilizând diverse tehnici și subiecte, lecțiile de desen în creion se pot transforma destul de ușor. Pentru începătorii cărora le lipsește încrederea, aici vei găsi 10 idei de inspirație care să te facă frumoși în zona de desen.

1. Începeți cu Obiecte Obisnuite

Cea mai bună metodă de a vă menține în desen este să exersați subiecte simple. Fructele, florile, vasele și alte obiecte obișnuite sunt obiecte ușor de desenat și oferă o bază bună pentru a începe. Dacă nu îți plac obiectele, poți face un portret simplu al prietenului tău sau al familiei. Este important să începi în felul acesta, pentru că vor fi membri care îți vor oferi feedback și încurajare, iar asta ar putea fi chiar mai motivant decât răspunsurile de pe un site social.

2. Citiți Carti De Reference Desen

Un alt lucru important de reținut atunci când încerci o tehnică nouă este să citești învățând desenezi carti și articole despre a subiect. Cu toate acestea, nu există un câmp în care să se elaboreze tehnici. Acestea trebuie personalizate individual și adaptate la stilul dvs. de desen, astfel încât trebuie să descoperiți care tehnica și stilul vă servesc cel mai bine.

3. Utilizați Diferite Instrumente de Creion

Există o gamă largă de instrumente de creion de care poți să dispui. Nu contează dacă folosești creion, cretă, cariocă sau creioane colorate, acestea vor oferi tuturor medii quite interesante din care să alegi. Încearcă mai multe instrumente și experimentează cu ele pentru a afla cea mai bună opțiune pentru tine. Experiența te va face un artist mai bun.

4. Îmbunătățiți Persistența

Unul dintre trucurile principale ale desenului prin retușuri și îmbunătățiri persistente. De exemplu, atunci când desenualte viețuitoare sau animale, nu vrei să începi cu o imagine completată. Începeți cu un schiță de bază și îmbunătățiți-o încet. Acest lucru ajută la creșterea încrederii în desen a unui începător, care este adesea îngrijorat de ceea ce creează.

5. Se concentrează pe Dimensiunea și Perspective

Unul dintre lucrurile pe care încăpățânații începători le fac în desenul lor este să uite dimensiunea și perspectiva. Uneori, atunci când se desenează o imagine, oamenii nu țin cont de dimensiunea și proporția obiectului în raport cu imaginea. Pentru a obține cea mai bună imagine, trebuie să aveți în vedere aspectele acestora atunci când desenați.

6. Proporționalility în Desen

Proportionalitatea este cheia pentru a desena orice. Acest concept trebuie aplicat de fiecare dată când desenați orice pentru a obține un scop estetic. Proportionsality are ca scop obtinerea unei imagini realistice si a unei proportii corecte intre diferite obiecte si elemente. Fii atent la distanta dintre obiecte sau umrata unei linii. Acest lucru va asigura ca imaginea dvs. se va arata mai atragator.

7. Înțelegeți Perspective Dimensionale

Redarea perspectivelor diferă de concepția anterioară a unei imagini planare. Diferența de dimensiune oferă imaginea dvs. un efect de adâncime. De exemplu, dacă desenați un obiect foarte mare într-o imagine, va avea un aspect diferit din cea a unui obiect apropiat. Acest concept poate fi utilizat întotdeauna când desenați elemente în planuri diferite, oferindu-vă imagini mai realiste!

8. Se concentrează pe Lumini și Umbre

O altă parte importantă a desenului în creion pentru începători este să vă concentrați pe lumini și umbre. Această metodă de a adăuga imagini vor face imaginea dvs. mai interesantă și, de asemenea, vă va ajuta să aveți imagini mai realiste. Lumina și umbra creează un efect 3D, astfel încât imaginea să pară mai reală și mai profundă.

9. Diversificati Stiluri de Contur

Acest lucru se referă la a variabila stilul de contur al imaginii pe care o desenați. Această tactică poate face foarte mult pentru a schimba aspectul unei imagini, și va ajuta, de asemenea, să se destaice persoanele și locurile. Un contur este, de asemenea, un mod de a atenua calitatea unei imagini.

10. Utilizați complicații și Accesorii

Ultimul sfat pentru începători este să încercați să adăugați lucruri complexe și accesorii.