Dildo: Sfaturi și trucuri pentru a alege cel mai bun dildo pentru plăceri solo sau în cuplu

Dildourile sunt în prezent accesorii sexuale foarte populare. Acestea sunt folosite pentru stimularea erotică atât la femei, cât și la bărbați și sunt unele dintre cele mai ușor de obținut și acceptat obiecte de plăcere. Oricine poate alege un dildo și îl poate folosi în mod corespunzător pentru atingerea plăcerii de care are nevoie. Dar atunci când vine vorba de alegerea celui mai potrivit dildo, lumea devine copleșitoare. Și asta pentru că există o mare varietate de materiale, forme și mărimi de dildouri – fiecare își găsind propriul dildo perfect.

În articolul de față, vă vom ghida prin procesul de alegere a dildoului ideal pentru oricare dintre nevoile tale erotice. Vor fi oferite informații despre materialele disponibile pentru dildo, tipurile de forme și dimensiuni, precum și utilizarea dildoului pentru a obține cea mai intensă plăcere.

Ce sunt dildourile?

Înainte de a discuta despre processul de alegere a unui dildo, este important să vorbim puțin despre ce sunt dildourile și de ce sunt folosite.

Un dildo este un jucărie sexuală care replică forma și dimensiunea penisului și care se folosește pentru stimulare erotică. Poate fi folosit atât în mod solo, cât și în cuplu și poate funcționa fie pe baza de energie electrică, fie prin vibrație. Dildourile se oferă în trei dimensiuni, mici, medii și mari, astfel încât să se potrivească și nevoilor tale erotice și să te ajute să te simți extrem de respectat.

Materialele Dildoului

Una dintre importantele decizii pe care trebuie să le luați atunci când alegeți un dildo este materialul din care este făcut. Unele sunt mai potrivite pentru un soloer, în timp ce altele sunt confortabile și sigure pentru cupluri.

Plastic

Dildourile din plastic sunt accesibile, iar unele modele sunt chiar și cu adevărate rujuri sau lubrifianți cu stimulator clitoridian. Plasticul este si flexibil, deci este destul de potrivit pentru incepatori. De asemenea, plasticul este mai scump decat alte materiale, astfel incat nu veti avea o problema cu sanatatea.

Silicon

Dildourile din silicon sunt adesea considerate cele mai sigure pentru jocurile sexuale. Acestea sunt hipoalergene și non-toxice, astfel încât să se poată utilizează oricărei persoane. Siliconul oferă structură și flexibilitate, precum și proprietăți naturale anti-alunecare. Un alt avantaj al acestei categorii de materiale este că sunt moi, ușor de curățat și se simt la fel ca pielea în contact.

Cauciuc

Cauciucul nu este la fel de bun ca și siliconul. Dar este o alegere cât se poate destul de bună. De exemplu, dildourile din cauciuc sunt de asemenea flexibile și au proprietăți anti-alunecare. Problema lor majoră este că sunt dificil de curățat și, în unele cazuri, vor avea nevoie de lubrifiere artificială înainte de a fi folosite.

Alte materiale

Există, de asemenea, dildouri realizate din alte materiale cum ar fi sticla, lemnul și metalul. Acestea sunt adesea considerate mai sigure și mai durabile decât materialele mai moi, precum silicon și cauciuc. Acestea sunt adesea decorate cu mici pietre presate sau inele, ceea ce le face și mai atractive. În plus, datorită materialelor rezistente, aceste produse oferă o mare varietate de senzații în timpul procesului de analiză.

Mărimi ale dildoului

Mărimile dildoului sunt importante, deoarece acestea vor ajuta la determinarea gradului de confort și de plăcere în timpul utilizării. Există trei mărimi standard care sunt considerate potrivite pentru majoritatea nevoilor plăcerilor solo sau în cuplu: mic, mediu și mare. Fiecare mărime are propriul ei nivel de confort și trebuie să fie luat în considerare înainte de a face achiziția.

Mici

Dildourile mici sunt adecvate pentru utilizarea solo sau în cuplu. Acestea sunt potrivite pentru începători și sunt mai flexibile și mai confortabile decât dildourile mari. Aceste produse vin în mai multe forme și mărimi și sunt adesea decorate cu diverse accesorii.

Medii

Dildourile medii sunt unul dintre cele mai populare produse. Acestea oferă o gamă variată de stimulare erotică și au o textură foarte moale și onctuoasă. Acestea sunt de asemenea adecvate pentru utilizarea solo sau în cuplu și reprezintă dimensiunea perfectă pentru jocuri sexuale mai experimentale.

Mari

Dildourile mari sunt cele mai puternice și oferă cea mai mare stimulare erotică. Acestea sunt adecvate pentru utilizarea în cuplu și oferă experiențe mai puțin fiabile. De obicei, acestea vin cu diverse accesorii, precum butoane vibrante sau noduri speciale pentru stimulare adițională.