Filme de acțiune 2021: Top 10 cele mai bune producții

Eustia e unul dintre cele mai populare genuri de filme. Acestea aduc spectacole de neuitat, suspans și energie. În fiecare an sunt lansate producții noi care preiau premiile și se bucură de recenzii pozitive. Iată mai jos selectul cu cele mai bune 10 filme de acțiune din 2021:

1. „Bunătatea lui TDK”

„Bunătatea lui TDK” a fost filmul care a deschis sezonul de primăvară a producțiilor cinematografice. Este o producție cu un buget considerabil și interpreți de primă mână, precum Russell Crowe, Jai Courtney și Genevieve O’Reilly. În această poveste, un tip de la țară, antreprenorul perfect, călătorind în Europa se trezește prins în spatele curtenilor unei mafia. Acțiunea movie-ului se desfășoară pe două niveluri – meșteșugurile și despotismul regelui mafiei și misiunea principală – salvați oamenii captivi ai mafiei.

2. „Spectrul din Umbra”

Un alt film remarcabil lansat în 2021, este spectaculosul thriller SF, „Spectrul din Umbra”. Michael Shannon și Matthew McConaughey joacă în această peliculă de acțiune a thriller-ului SF. Scenariul ne prezintă un drama profundă și misteriosă în care cei doi eroi trebuie să își folosească abilitățile și forțele pentru a salva planeta de o criză iminentă cauzată de o undă invizibilă. Filmul a primit recenzii pozitive – ca fiind un mare SF-Action Thriller și și-a câștigat premiile și nominalizările și publicul.

3. The King’s Man

„The King’s Man” este un film meșteșugit de acțiune istoric cu elemente de aventură. Este bazat pe filmul de succes al aceluiași nume din 2017 și urmărește originile începutului misiunii Kingsman. Cu un buget mai mare și un scenariu mai avansat, acest film vă invită să priviți peisajul secolului al optsprezecelea. Merită menționat și faptul că această producție a obținut premiul Oscar, Golden Globe și BAFTA.

4. „Morții Neînvieți”

„Morții Neînvieți” este un film spectaculos de acțiune stilizat cu fler de comedie care urmărește istoria unui grup de oameni ce vor să-și faca drum înapoi în viitorul lor. Ei descifrează cheia misterioasă a unui portal prin care trec într-un alt secol și se trezesc într-o lume complet nouă. Acolo descoperă că trebuie să asiste la mai multe provocări și acțiuni periculoase prin care au șansa să se salveze.

5. „Jocurile Hercule”

„Jocurile Hercule” sunt o producție foarte interesantă pentru cei care poftesc să aibă parte de o experiență de cinema copleșitoare. Filmul urmează o lume apocaliptică și luptele personajelor principale: Bray, Hercule și Cassandra, fiecare dintre ei având propriul bagaj de probleme de rezolvat. Filmul a obținut recenzii pozitive și se bucură de aprecieri pentru un climax tehnologic dar și pentru efectele speciale și latura amenințătoare a personajelor.

6. „Proiecția Protocolului”

„Proiecția Protocolului” este povestea unei misiuni secrete a grupului de agenți speciali (The Dozen) și a luptei lor cu răul într-o lume copleșitoare. Acest film conturează cum eroii s-au luptat prin proiecția virtuală a protocolului. Filmul prezintă mai mulți actori renumiți precum Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Chris Hemsworth și Tessa Thompson, acțiuni bine-articulate și moduri foarte inventive de a spune aceeași istorie.

7. „Împușcătură încrucișată”

„Împușcătură încrucișată” este o ecranizare modernă a romanului clasic, în care armatele mecanice sunt proiectate de către oameni pentru a proteja libertatea și funcțiile de bază ale omului în lume. Este un film spectaculos, cu acțiune și efecte speciale excelente, atât pe pământ cât și în spațiu. Acest film merita vazut datorita dialoagelor bine-structurate, a cinematography-ului spectaculos si a unor interpretari pline de energie.

8. „Cimitirul Valley”

„Cimitirul Valley” este o producție americană de acțiune misterioasă care aduce în prim plan o trupă de veterani de război ai Statelelor Unite. Ei sunt trimiși în misiunea de a localiza și neutraliza o armă secretă ce fusese ascunsă într-un cimitir. Acest film arata excesul de acțiune și suspans, dar și vorbește despre eroii și sacrificiile lor. Există un efect special în această producție și a obținut recenzii pozitive.

9. „A Hatchet Job”

„A Hatchet Job” este vorba despre Lyle, un pistol care știa doar să termine treaba.