Filme online ST: Cele mai bune recomandări de filme disponibile pe platforma ST

Online, ba chiar şi prin streaming, există tot mai multe opţiuni de filme disponibile pe Platforma ST. Cu programe de televiziune producţii originale în stilul Netflix, puteţi folosi ST pentru a revizita vechile clasice sau a citi despre cele mai recente producţii cinematografice. În timp ce există o selecţie robustă de filme pe staţia de streaming, găsirea unui film excelent poate fi uneori o chestiune dificilă.

Ca atare, predomină un număr de filme de calitate însemnată pe Platforma ST, începând cu comediile la romantism şi până la thrilleruri scote din comun. Pentru a vă uşura munca, am creat această listă cu cele mai bune recomandări de filme Disponibile pe Platforma ST.

Ce este ST?

ST, sau Station Streaming, este cea mai mare platformă de streaming televizor pe care puteți să vedeți mii de ore de conținut de înaltă calitate și cu abonamente ajustabile. În plus, Platforma ST pune la dispoziție conținutul din platforme precum Netflix sau Amazon și include filme din diferite categorii care pot fi vizionate în limba română.

Care sunt Cele mai Bune Filme Disponibile pe Platforma ST?

  1. Grand Budapest Hotel

Grand Budapest Hotel este axat pe doamna Mme Desgoffe Und Tucco și pe Mr. Gustave, un comisionar aparte care se complace în arta, și de asemenea oferă servicii de curierat pentru cumpărătorii clienților lor mai bogați. Povestea se învârte în spatele scenei hotelului de lux Grand Budapest, pe care Mr. Gustave îl conduce către câștigarea lui Grand Premiul Luli.

Susținut de actori precum Geroge Clooney, Bill Murray și saamobi Wilson, Grand Budapest Hotel este o comedie rafinată și modernă, al cărei subiect se adânceşte în tragedii umane și secrete de familie.

  1. In The Mood For Love

În The Mood For Love este o producție din Hong Kong regizată de Wong Kar-wai, care este considerată una din cele mai bune pelicule chineze întregiateal secolului al XX-lea. Povestea se axează pe doi vecini, Mr. Chow (interpretat de Tony Leung Chiu-wai) și Mrs. Lum (interpretat de Maggie Cheung) care dezvoltă o legătură intimă care rămâne secretă și care îi ajută să-și meține dragostea vie.

  1. Call Me By Your Name

Call Me By Your Name este un film romantic Italian regizat de Luca Guadagnino. Filmul se desfășoară în anii’80 din Italia suburbiilor. El se concentrează pe relația dintre tânărul Elio (interpretat de Timothée Chalamet) și cercetătorul schimbat Richard (interpretat de Armie Hammer), care caută documente istorice în arhivele părintilor lui Elio.

Subiectul poate fi interpretat ca o poveste de dragoste și explorare romantică. De asemenea, se concentrează și pe bucuria experientei artistice și intelectuale crudă a nașterii iubirii și constituie o mărturie puternică a procesului de creștere și maturizare.

  1. The Farewell

The Farewell este un film de dramă American regizat de Lulu Wang. Despre filmul acesta se citează că este „unul dintre cele mai interesante filme ale anului”. Acesta ru­nează în jurul familiei lui Billi (interpretată de Awkwafina), care își face pregătirile de plecare spre China pentru a se alătura familiei sale care se adună în jurul stră-bunicii ei bolnave.

Filmul arată cum diferite culturi se confruntă pentru a găsi un echilibru între confruntarea cu o boală incurabilă și meditația culturii chineze asupra conceptelor de respect de familie, ascunderea adevărului și recunoașterea propriei cerințe personale.

  1. Marriage Story

Marriage Story este un film American regizat de Noah Baumbach și care axat pe cuplul Charlie (interpretat de Adam Driver) și Nicole (interpretat de Scarlett Johansson), care se pregătesc să divorțeze după opt ani de căsătorie.

Filmul surprinde lupta de putere pe care cuplul o dă pentru a-și împărtăși controlul și custodia și antrenează o serie grea de provocări morale și sentimentale. De asemenea, filmul este un tablou precis se concentrează pe tânguirile și frustrările inevitabile prin care trec cuplurile care doresc o separație și afirmă cu curaj tristețea divorțului.

Care sunt alte Recomandări de Filme pe ST?

  1. Roma

Roma este un film Mexican regizat de Alfonso Cuarón, care s-a bucurat de mare succes. Acesta rulează în jurul Cleo (interpretat de Yalitzta Aparicio), femeia de serviciu a unei familii borgheze car căutând bâlbâită în căutarea propriei identități.

Roma joacăt o cheie foarte importantă în agrementarea și punerea în valoare a schimbărilor și numeroaselor metodelor de proprietate și reprezintă într-o vie poantă de vedere a mexicanului media, cât și modul în care influențează societatea.

  1. Roma

Roma este o producție a lui Alfonso Cuarón care dă o utilizare perfectă a culorii și lingvisticii de sunet cinematografic depărtat pentru a face această poveste.