Flori de primăvară: Cele mai frumoase și colorate flori pentru a-ți decora grădina

Primăvara e sezonul în care totul se însufleţeşte şi lumea se bucură de lumina căldurii soarelui. Grădina ta poate transmite energie pozitivă cu ajutorul florilor pline de culoare, mirosuri şi viaţă. Până acum, multe dintre florile clasice se pot vedea doar în verile anului trecut. Pentru primăvară poţi decide să încerci ceva nou. Iată cei mai coloraţi şi frumoşi flori de primăvară, care vor completa decorarea grădinii tale.

Cum sa alegi cea mai frumoasa floră

Când vine vorba de alegerea florilor de primăvară preferate, important este să ții cont de câteva lucruri cheie. Primul lucru pe care trebuie să îl consideri este dimensiunea. Dacă ai un spaţiu mare în grădina ta, poţi să alegi o varietate mai mare de flori. Mai departe, ar trebui să te gândeşti la soiurile de flori pe care dorești să le amplasezi. Gaseşti în piaţă sute de varietăți de flori, colorate sau clasice, iar pentru a obţine cea mai spectaculoasă grădină, este important să te inspiri din cele mai frumoase și colorate alegeri.

10 Cele mai colorate și frumoase flori de primăvară pentru grădina ta

Aşa cum cele mai multe specii de flori revin în fiecare primăvară, iată 10 dintre cele mai colorate și frumoase flori de primăvară.


  1. Zâmflați

Această specie de flori poate fi găsită în varietatea lor numeroasă și colorată. Formate din petale mici, ele sunt frumoase și decorative. Acestea pot fi găsite în mai multe culori, inclusiv alb, roz, portocaliu, galben. Aceste frumoase Zâmflați se vor bucura de soare și de razele soarelui pentru a încânta grădina ta.


  1. Begonia

Plantate în bucățele mici, acestea pot fi găsite în diferite forme și culori, inclusiv tonuri de piersic, dar și de albastre sau albicioase. Cu florile lor căptușite, Begonia poate completa frumos grădinile tale.


  1. Lupii

Un alt suflet al primăverii sunt lupii. Acestea sunt frumoase și ușor de îngrijit. De la galben la roșu, violet și negru, poți găsi o mare varietate de flori de lup care să încânte și să rămână în grădina ta pentru mult timp.


  1. Floarea-soarelui

Aceleași ca și lupii, Floarea-soarelui poate fi găsită sub diferite forme și culori, de la galben la portocaliu, violet sau albastru. Acestea sunt florile perfecte pentru a decora cu strălucire gratioasa garden-ul tau.


  1. Anemonele

Anemonele sunt flori mici și fragile. Acestea sunt cunoscute pentru imaginea lor specifică și diferitele culori în care se găsesc: de la roz și galben la mai multe tonuri de albastru. Acestea sunt ușor de îngrijit și pot completa grădina ta cu un farmec unic.


  1. Primula

Acestea sunt flori frumoase care sunt înflorita în multe culori și forme. Preferatele sunt Cele in tonuri de roz și galben. Acestea sunt ușor de îngrijit și se încadrează perfect în orice grădină.


  1. Garoafa

Garoafele sunt flori popualre care emit otrăvitoare mirosuri și transforma grădina într-un loc special cu parfumul lor special. Ele pot fi găsite în diferite culori. De la lila la roz și albastru și chiar galben.


  1. Floarea-de-mare

Această specie este bogată în culori și forme, având flori tulpinăalsason, care sunt perfecte pentru un vizuala distinctă. De la albastru la galben și roz, ți se oferă o mulțime de opțiuni cu care să te poți juca.


  1. Iasomia

Aceste flori sunt perfecte pentru a decora grădina printr-o varietate de frezi și tonuri de roz, precum și alte culori precum galben și portocaliu. Acestea influențează grădina cu aroma lor specială și sunt ușor de îngrijit.


  1. Hibiscus

Acestea sunt flori ce trimit energale pozitive. Dalma și alte soiuri de Hibiscus sunt alegerea perfectă pentru a decora grădina. Ele pot fi făcute în diferite culori și aduc o notă de bucurie și veselie și și de veselie în grădina ta.

Cum să îţi îngrijești florile

Învăţând să îţi îngrijeşti florile, le poţi face să dureze mai mult și să le oferi lor toate îngrijirile de care au nevoie pentru a fi în viaţă.

Primul pas al îngrijirii florilor este udarea.