Gene fir cu fir – Cum sa obtii o privire perfecta cu ajutorul genelor individuale

Mai mult ca niciodată, genele fir cu fir sunt subiectul din ce în ce mai discutat în lumea cosmetică a măștilor, obținând un stil de frumusețe care pune în valoare și adauga volum sprâncenelor și genelor, crescându-le dintr-o formă naturală. Acest stil modern, simplu și de efect, poate fi obținut prin aplicarea unor gene fir cu fir individuale pe gene, și oferă o privire perfectă.

Genele fir cu fir s-au bucurat de o popularitate extraordinară în ultimii ani, iar metoda cea mai comună de obținere și aplicare se referă la încrețirea, cârlionțarea și tăierea firelor individuale de gene. Este însă important sa știi cum se folosesc corect aceste gene pentru a obține un aspect natural și frumos, iar în acest articol ne vom îndrepta privirea către cum să obții o privire perfectă folosind gene fir cu fir.

Ce sunt genele fir cu fir

Genele fir cu fir sunt fire individuale de gene, mici, de formă conică. Aceste gene sunt împletite într-o formă specială, cârlionțată care dă volum genei și poate fi fără risc de îndepărtare a genei, fără daune permanente pentru gene. Genele fir cu fir vin în diferite lungimi, grosimi și culori pentru a se potrivi nevoilor și stilului individual.

Avantajele genelelor fir cu fir

Aplicarea genelor fir cu fir are foarte multe avantaje, și câteva dintre ele sunt:

• Astfel de gene oferă un aspect natural și perfect pentru gene, îmbunătățind performanța privirii și făcând-o mai feminină și mai expresivă.

• Genele individuale pot fi aplicate în mai multe rânduri, creând astfel o privire voluminoasă și feminină.

• Aceste gene pot fi aplicate fără a daune structura și sănătatea genei.

• Sunt ușor de pliat și prelungite în mod natural, iar genele individuale construiesc un efect uimitor și intens.

• Genele fir cu fir sunt rezistente la apă și umezeală, ceea ce le face potrivite pentru ore îndelungi de purtare.

• Aplicarea genelelor individuale este mai sigură decât aplicarea spațială a firelor.

Cum se aplică genele fir cu fir

Aplicația genelelor fir cu fir la mascare poate fi plăcută și destul de relaxantă, dacă știi ce trebuie să faci. Află în cele ce urmează câteva secvențe și tehnici pe care le poți utiliza pentru aplicarea genelor individuale și pentru obținerea unei priviri perfecte:

  1. Prepararea mușchiului de la ochi și a genei.

Începeți prin aplicarea unei cantități mici de soluție pe gene; acest lucru îi va hidrata și pretinde genele și se va individualiza.

  1. Fiecare gene Fir-cu-Fir se aplică una câte una.

Folosește un pensule sau un aplicator cu vârf subțire și un clip pentru a aplica fiecare gene în mod individual, trecând peste genele naturale. Este important să țin stabile clipul în poziția de lipit pentru a obține o aderență bună.

  1. Nivelați genele pentru a obține un look natural.

După ce toate genele sunt aplicate, folosiți un ondulator sau un foarfece pentru a Indrepta genele. Acest lucru va ajuta la atingerea unei priviri mai m Lastic de a oferi nivelarea si taiat genele pentru a păstra look-ul volumul for mai semnificativă decât genele naturale .

  1. Aplicați un îngroșător pentru gene pentru a finaliza.

Utilizați un îngroșător pentru gene pentru a îmbrăca firul excesiv de drept și pentru a oferi genele volume. De asemenea, un îngroșător va oferi și genele o strălucire intensă și o hidratare îmbunătățită.

Recomandări pentru îngrijirea genelelor fir cu fir

Sfaturile de îngrijire pot fi urmate pentru a vă asigura că genele dvs. fir cu fir arată perfect și stau perfect pentru mai multe săptămâni:

• Evitați contactul cu apă pe parcursul primelor 24 de ore după aplicarea genelor fir cu fir. Apa poate lăsa genele nedorite.

• Nu frecați genele oricând v-ați pregăti. Nu numai că non frecați determina indepartarea genelelor, dar acest lucru poate duce și la pierderea sau distrugerea genelelor naturale.

• Folosiți întotdeauna produse de îngrijire pentru gene speciale pentru a menține genele și sănătatea ochilor.

• Nu va luminați genele sau genele individuale.

• Utilizați soluție pentru gene pentru a le menține catifelate si lucioase.

• Nu utilizați mascara, mascara waterproof sau machiaj cu texturi uleioase pe genele individuale; aceste produse îngreunează genele și le date retrag.