Sandale cu platforma elegante – modele și idei de ținute pentru vara aceasta

Trend-ul sandalelor cu platforma se menține pe măsură ce sosesc zilele calde și însorite, iar acest sezon este cel perfect pentru a descoperi latura modernă, contemporană și cool a stilului. Toamna trecută sezonul retro a dominat, iar acum este rândul acelor modele de sandale cu platforma înalte să intre în scenă. 

Atunci când vine vorba de îmbrăcat, ținuta perfectă poate fi rezolvată cu o pereche de sandale-platformă speciale. Acest articol va oferi inspirație despre ce model ales, cum să le asortezi și cum să le asortezi pentru a obține un look tineresc și trendy.

I. Despre sandalele cu platforma

Sandalele cu platforma sunt un stil foarte popular care se poate adapta diferitelor ținute și sezon . Acestea pot fi găsite în diferite forme și stiluri, de la boho-chic până la stiluri rock, sport sau glam. Sandalele-platformă au o talpă mai înaltă, o formă plată și pot avea o căptușeală simplă sau o căptușeală texturată cu modele diferite. Mulți designeri și marci au acum modele asemănătoare, unele cu talpă inaltă, altele cu tapla joasă. Este destul de ușor să găsiți o pereche perfectă care să se potrivească stilului tău.

Aceste sandale sunt perfecte pentru a crea un look care să fie la modă, comod și care să vă ajute să ieșiți din mulțime. Sandalele cu platforma sunt în mod ideal asociate cu o ținută sport casual sau semi-formală pentru a crea o imagine modernă și profesionistă.

II. Modele de sandale cu platforma și inspiraţie pentru combinarea lor

  1. Sandale cu platforma inalte: Sandalele cu talpa inalta sunt printre cele mai populare modele. Acestea pot fi purtate la orice ținută si sunt de obicei asortate cu fuste scurte, blugi scurți sau pantaloni scurți, pentru a adăuga formă și aspect.

  2. Sandale-platforma monocromă: Pentru un look modern și simplu, încercați sandale-platforma monocrome. Aceste sandale sunt perfecte pentru a lua la cina sau la o plimbare prin parc.

  3. Sandale-platforma argintate: Sandalele-platforma argintate sunt foarte competitoare și strălucitoare, astfel încât să se potrivească perfect cu o rochie scurtă, dar și cu blugi și dresuri încrucișate.

  4. Sandalele-platforma cu margini curbate: Acest model de sandal-platforma are o margine curbată care se potrivește perfect cu orice rochie scurtă sau blugii.

  5. Sandale-platforma multicolore: Aceste sandale vin de obicei în combinații de diferite culori și sunt perfecte pentru ținutele casual și lejere. Acestea sunt perfecte pentru plimbările prin oraș cu prietenii și a ușura atmosfera.

III. Ținute inspiraționale

  1. Ținută lejeră pentru plimbări: Pentru un look cool și relaxant, experimentați cu o pereche de blugi negri și o camasă albă pentru deasupra unor blugi scurți și o pereche de sandale-platforma cu tapla inalta. Aceasta poate fi o ținută casual, dar în același timp moderna și îndrăzneață.

  2. Ținută elegantă și modernă: Pentru ținutele mai formale, încercați o combinație complicată de pantaloni scurți de culoare albă cu o cămașă sau tricou și o pereche de sandale-platforma cu brațe inalte și talpă joasă. Acest lucru vă va ajuta să obțineți un aspect modern, elegant și sofisticat.

  3. Ținută sport fashion: Pentru a obține un look sportiv și funky, potriviți sandalele-platforma cu îmbrăcăminte sportivă cu accente cool, cum ar fi o pereche de pantaloni scurți cu tăieturi și o jachetă sport. Acest look vă va face să vă simțiți îmbrăcat confortabil, dar fashionable chiar și în cele mai calde zile de vară.

IV. Sandale-platforma, o alegere bună

Atunci când vine vorba de îmbrăcat, sandale-platforma pot fi o alegere uimitoare atunci când se ține cont de comfort și aspect. Acestea sunt perfecte pentru a crea look-uri variate și sunt, de asemenea, potrivitepentru a fi purtate la orice eveniment și orice varsta. Sunt suficient de versatili pentru a merge cu aproape orice, astfel încât să puteți experimenta cu o gamă largă de ținute.

Sandalele-platforma pot fi găsite în diferite stiluri, forme și materiale și pot fi combinate cu aproape orice ținută pentru a obține un look modern și trendy. Cu toate acestea, este important să se acorde o atenție deosebită modului în care se combină sandalele cu alte piese vestimentare pentru a obține look-ul dorit.

Toți ar trebui să aibă în garderobă o pereche de sandale-platforma pentru zilele călduroase de vară.