Levi Elekes: O privire de ansamblu asupra vietii si carierei celebrului influencer si personalitate

Levi Elekes a devenit o figura de referință în industria de divertisment, media și comerțului electronic. Datorită contului său de Instagram, care numără peste un milion de urmăritori, el a reușit să devină unul dintre cei mai mari influenceri și personalități media în lume.

Figura lui Levi Elekes în lumea media și divertismentului

Levi Elekes a început să fie observat de publicul larg la începutul anilor 2010, când a început să posteze conținut multimedia și fotografii amuzante pe conturile sale de rețele sociale. În 2017, Levi Elekes a atins punctului culminant al carierei, când s-a alăturat „Dream Team”-ului unuia dintre cele mai mari infuenceri din lume, Logan Paul. Acest lucru a lansat cariera lui media în numere foarte mari, ceea ce a dus la ridicarea sa la statutul de influencer și figură de divertisment de referință.

Activitatea lui Levi Elekes pe Instagram

Cu peste un milion de urmăritori pe contul de Instagram, Levi Elekes este capabil să aibă un impact masiv asupra publicului său, alegând să posteze conținut videos și imagini foarte amuzante precum: clipuri hilarice capturate pe stradă, fotografii cu prieteni sau întâmplările sale dintr-o zi obișnuită. Bineînțeles, acest lucru nu este posibil fără colaborările sale cu alte figurile media, ceea ce poate oferi contului său și mai multă popularitate.

Colaborările cu alte nume din industria divertismentului

Pentru a face ca contul de Instagram al lui Levi Elekes să se ridice la înălțimi uriașe, el se alătură și puntează cu diverși creatori, celebrități, influenceri și chiar puternici publiciști. Unele dintre aceste colaborări includ cei mai mari nume din lumea mondială și mari mărci de divertisment, precum HBO, Netflix, YouTube și chiar Vogue.

Apariția lui Levi Elekes în sferele media internaționale

În 2018, Levi Elekes a făcut apariția pe una dintre platformele media de top de pe glob. A fost invitat la evenimentul anual de la Radio Super Carribean, o emisiune de radio populară, care emite în Miami, Chicago și New York City. Această apariție a avut un impact imens asupra publicului său, datorită faptului că el a primit o mare acoperire și a contribuit la creșterea contului său de Instagram cu 100.000 de urmăritori.

Discuțiile și prezentările sale

Levi Elekes a devenit și mai popular când a aparut ca vorbitor invitat la unele dintre cele mai mari show-uri și prezentări media. El a vorbit despre teme ca divertismentul, statutul și viața de zi cu zi a influencerilor și a dezbătut cum să se conecteze cu publicul și să se alăture comunității globale.

Și așa cum se întâmplă în industria media, Levi Elekes a început să fie invitat și să participe la diferite săptămâni de modă, cum ar fi New York Fashion Week-end și Los Angeles. Aceste show-uri și întâlniri vă permit să vorbiți în fața unui public vast și să socializați cu cei mai cunoscuți și influenți vorbitorii din lume.

Realizările lui Levi Elekes

Celebra carieră și influența lui Levi Elekes s-au îmbunătățit considerabil în ultimii ani, atingând puncte culminante și obținând recunoașterea muncii sale și a realizărilor sale. Acest lucru s-a reflectat și în numeroasele sale premii și recunoașteri de care s-a bucurat, inclusiv premiul Breakthrough Performance la Urban Music Awards din anul 2020, un premiu pentru cel mai bun Influencer și Premiul Influencers Social Choice in 2020.

Clientela sa corporate și implicarea în proiecte

Levi Elekes s-a remarcat și în trecutul său foarte apropiat prin lucrări de promovare a mărcilor recunoscute în industrii precum moda, beauty și lifestyle. El a făcut parte din unele dintre cele mai cunoscute campanii publicitare și a lucrat cu Clients precum M.A.C., Pepsi, Nike și chiar Reebok. Aceste rezultate l-au adus într-o poziție unică certor companii, de a client direct și, de asemenea, de a face parte dintr-o listă selectă de agenții creative.

În plus, Levi a început să lase propria lui amprentă pe Instagram prin lansarea unor proiecte incredibile și unice. Printre acestea se numără:

• „Levi Talks” – o emisiune de talk show de un minut, în care Levi face interviuri cu alți creatori;

• „The Turning Point” – o serie documentar-ficțională care prezintă publicului o perspectivă interesantă și încurajatoare asupra diferitelor stiluri de viață și a carierelor inspirate; și

• „Global Reach” – un proiect social care oferă cuvinte încurajatoare și idei noi, prin care se creează o conexiune intre diviziuni culturale si generații.