Machiaj pentru ochii căprui: Cele mai frumoase și potrivite nuanțe și tehnici pentru a scoate în evidență frumusețea ochilor căprui

Machiajul este un mod minunat de a scoate în evidență frumusețea naturală a ochilor căprui. Unele dintre cele mai frumoase nuanțe și tehnici sunt făcute special pentru ochii căprui, care poate fi ușor de „pus în evidență” cu ajutorul machiajului. În cazul în care ai ochii căprui și îți dorești să înveți cum poți realiza un machiaj potrivit și frumos, ai ajuns exact acolo unde trebuie.

Cum alegi prin ce culori sa acceṣionezi los ochii căprui

Ochii căprui sunt spectaculoase și se poate juca foarte bine cu toate nuanțele și culorile. Culorile optimale folosite pentru realizarea unor machiaje speciale pentru ochii căprui vor fi întotdeauna în tonuri calde sau reci. Cea mai bună modalitate prin care poți alege culorile este să acorzi atenție la culorile de bază ale ochilor tăi. Pentru oamenii cu ochii căprui, există câteva culori care se potrivesc și câteva opțiuni „sigure” de alegerea lor:

• Culori de bază calde – Deoarece mulți oameni cu ochi căprui au culori de bază calde, aceste culori sunt perfecte pentru a scoate în evidență ochii. Nuanțele mai călduroase de maro și tonuri de portocaliu și galben sunt de obicei printre cele mai potrivite culori.

• Culori reci – Pentru cei care au culori de bază mai reci, mulți experți în machiaj nu recomandă să se abuzeze de culori prea calde. Chiar și atunci când se utilizează maro călduț, acesta ar trebui să fie aplicat în cantități mici, iar cozile reci sunt mai potrivite.

• Nuanțe metalice – Cele mai bune machiaje pentru ochii căprui pot conține și culori metalice, care oferă un aspect puternic și interesant. Acestea sunt printre cele mai potrivite culori pentru ochii căprui. De exemplu, tonuri de culoare albastru-argintiu și gri argintiu, aplicate în cantități mici și aplicate foarte bine, pot scoate în mod spectaculos în evidență în mod spectaculos frumusețea ochilor tăi.

Tehnici de machiaj și stratificare a culorilor

Pe lângă culorile potrivite, tehnicile și tehnicile de machiaj sunt esențiale pentru realizarea unui efect de înaltă calitate. Mai jos sunt prezentate câteva tehnici de machiaj bune pentru ochii căprui:

• Aplicarea culorilor metalice – Culorile metalice pot fi folosite pe partea exterioară a ochilor și se pot folosi aproape oricare tip de culoare metalică. De aceea, se poate folosi chiar și mai multe culori metalice, pentru a crea un aspect original și interesant. Pentru a realiza această tehnică de machiaj, se aplică mai întâi o culoare metalică ușoară pe partea exterioară a ochilor și apoi o culoare metalică mai întunecată și mai puternică de culoare în centrul pleoapelor.

• Stratificarea culorilor strălucitoare – Stratificarea culorilor strălucitoare pe pleoapa superioară poate oferi un aspect spectaculos și frumos, cu toate că toate culorile strălucitoare nu sunt potrivite pentru toți oamenii cu ochi căprui. Cele mai bune culori sunt aproape toate căldurile, de la galben și portocaliu la tonuri de roșu și chiar purpuriu. Ele pot fi folosite pe pleoapa superioară, aplicate într-un strat subțire, care poate fi mai adânc pe marginea exterioară a pleoapei, pentru a crea un efect de strălucire.

• Utilizarea tonurilor închise și a umbrei și stratificării false – Unele tonuri chill și umbre nu sunt chiar potrivite pentru toți. Pentru cei cu culori de bază calde ale ochilor, câteva tonuri închise și întunecate, precum albastru sau verde, pot funcționa bine și pot oferi un efect de iluminare mai profund și mai profund. De asemenea, această tehnică poate fi folosită pentru a crea și o stratificare falsă a ochilor.

• Crearea umbrei prin folosirea blush-ului sau bronzerului – Crearea umbrei pe conturul ochilor poate fi realizată cu ajutorul blush-ului sau a bronzerului. Acest lucru poate fi folosit pentru a crea un efect dramatic și pentru a face ca ochii să pară mai mari și mai înalți. În același timp, blush-ul sau bronzerul poate fi folosit pentru a realiza umbre în diferite direcții.

Culoarea și modelul de machiaj pot realiza efectul dorit, în funcție de culoarea ochilor.