Machiajul de seară: Sfaturi și trucuri pentru a arăta senzational în orice ocazie

Machiajul este un element esențial al stilului tău general, iar machiajul pentru seara poate face chiar mai mult decât să te ajute să te simți mai frumoasă și mai încrezătoare. Puteți folosi machiajul pentru a vărifica o ocazie specială și a da o impresie înțeleasă actualitatii sau dorințelor dumneavoastră de înfrumusețare. Oricare ar fi motivul tau, aceste sfaturi despre machiajul de seara te vor ajuta să te simți confortabil în propria piele și, în același timp, să arăți fabulos.

I. Pre-machiaj

Înainte să începi să te machiezi, pregătește tenul pentru machiaj. Spală-te bine pe față și aplică apoi o cremă hidratantă pe bază de apă, în crearea unei baze uscate în care machiajul să dureze mai mult. A doua etapă este să folosești un corector pentru a netezi petele. Asigurați-vă că urmează o zonă pentru machiaj pe care se aplică un primer special.

II. Machiajul Ochilor

Aceasta este probabil cea mai importantă parte a machiajului de seară. Ochii exprimă mai mult decât cuvintele, iar alegerea culorilor și a texturilor pot da ochilor tăi un plus de senzualitate. În mod ideal, primul pas este acela de a aplica și de a estompa baza de fard de pleoape. Acest lucru va ajuta la prevenirea colorării superioare sau laterale, mai ales dacă aplicați un fard cu o culoare puternică. Apoi, selectați o nuanță neutră pentru mijlocul pleoapelor. În crearea machiajului seara, trebuie sa te concentrezi pe umplerea genele de deasupra și de subele. Folosiți un surub scurt și des și aplicați genele suplimentare, împărțind rimelul cu o perie.

III. Alte Tendinte

În plus față de machiajul ochilor, mai sunt și alte tendințe și trucuri care pot da o notă de lux și de glamour machiajului tău de seara.

• Conturarea: Folosiți iluminatorul pentru a vă lumina alungirea feței și aplicați un contor mai închis în colțurile laterale ale obrajilor pentru a conferi obrajilor defining and structure.

• Mineralul: Pentru a adăuga luciu tenului, folosiți măști powder Pentru a vă feri de excesul de luciu, aplicați întâi o fundație și apoi pudră minerală pentru a fixa tenul.

• Machiajul buzelor: Machiajul buzelor este esențial pentru machiajul de seară, acesta oferă o referință de culoare pentru a fi pus în evidență trăsăturile faciale. Folosiți un ruj cremos, un gloss sau o oglindă-gloss.

IV. Prima îngrijire pentru machiaj

Îngrijirea corectă a machiajului de seara este incredibil de importantă pentru că va determina cum vor arăta și se vor simți trăsăturile faciale. Un machiaj de seară perfect trebuie să reziste întregii seri, așa că pachetul tău de produse cosmetice trebuie să conțină și articolele de îngrijire pentru machiaj pe măsură ce trece timpul:

• Hidratarea: Atenție zilnică și îngrijire prelungită, vor fi necesare pentru a vă menține pielea curată și te poți bucura de machiajul tau pana la sfarsitul noptii.

• Corectarea: Dacă s-a strâns în anumite locuri, asigurați-vă că utilizează un burete, un burete sau un disc uscat pentru a reaplica și a regla.

• Curățarea: Înainte de a merge la culcare, spălați-vă tenul și aplicați o cremă hidratantă pentru a hidrata pielea și a preveni arsurile sau iritațiile.

V. Trucuri feminine

Ai avut întotdeauna anumite trucuri pe care le folosești atunci când te machiezi și vrei să te simți mai specială și să adaugi atingerea unui machiaj de seară glam. Acestea sunt câteva trucuri uimitoare care vă vor ajuta să arătați senzațional în orice ocazie:

• Segmentarea culorilor: Încercați să vă segmentați ochii cu o culoare intensă, cum ar fi violet, albastru sau verde, și să le contrastați cu o pată însorită.

• Strălucirea: Folosiți un strat subtil de fard de luciu pe pleoapa superioară și / sau sub genele inferioare pentru a adăuga strălucire și a iesi in evidență.

• Iluminarea: Cu un strat subtil de iluminator pe pomeți și mijlocul pleoapelor tale va adăuga lilii și volum suplimentar.

Machiajul de seară vă oferă ocazia de a vă arăta adevărata femeie frumoasă și glamuroasă.