Parc Aventura Brașov: o destinație perfectă pentru o zi plină de adrenalină

Parc Aventura Brașov este o destinație turistică deosebit de interesantă pentru turiștii care doresc să exploreze mai mult decât frumusețea și farmecul naturii din zona Brașovului. Pe lângă plimbările linistite prin natura, Park Aventura oferă vizitatorilor posibilitatea de a se bucura de adrenalina unei zile de distracție și aventură printre copaci și ape.

Parcul Aventura din Brașov a fost construit special pentru persoanele de toate vârstele care caută o activitate unica și cu adrenalină în această zonă frumoasă a țării. Situat în Vulcanii Noroioși, în mijlocul unui peisaj pitoresc, Parcul Aventura oferă acum turiștilor posibilitatea de a explora într-un mod nemaipomenit și sigur lumea aventuresi.

Ce este Parcul Aventura Brașov?

Parc Aventura Brașov este un parc aventură situat la poalele Masivului Bucegi din apropierea localității Moieciu de Jos, la aproximativ 20 km de Brașov. Prin punerea în practică a ideilor inovative care au pornit de la idee certă că toți oamenii vor să trăiască o aventură, parcul aventură Brașov oferă o mulțime de experiențe deosebite pentru toți cei care vin să exploreze acest loc.

De asemenea, parcul este înconjurat de priveliști splendide în timpul verii, când vegetația devine densă, fiind plantat cu arbori și alte plante specifice zonei. Lansat în anul 2007, parcul aventură Brașov își extinde continuu rețeaua de trasee care au ca scop să permită oamenilor să trăiască o experiență absolut distractivă și sigură în această zonă atât de frumoasă și aventuroasă a României.

Echipamentul necesar și activitățile parcului

Parcul Aventura Brașov oferă celor care vin la acest parc tuturor celor care participă, toate echipamentele necesare pentru a se bucura în siguranță de această aventură și forța gravitațională. Parcul oferă turiștilor benzi de gură de alpinism, căști de protecție, coardă, prinderi, șuruburi și alte echipamente necesare pentru a se bucura de acest parc aventură.

Orașul Brașov dispune de un total de 45 de trasee disponibile, care permit tuturor vizitatorilor să aleagă ceva potrivit pentru nevoile lor. Având în vedere că traseele se împart în nivele diferite de dificultate, nu este necesar să ai experiență anterioară pentru a te bucura de patrunderea în lumea aventurii. Unul dintre traseele cu nivel ridicat este Colorful Line, care are 23 de niveluri diferite și vă oferă ocazia de a fi înalt de până la 24 m.

Activitățile din parcul de aventură Brașov includ:

• Părăsirea Pământului: ocazia de a te deplasa prin aer în siguranță și cu adrenalină.

• Zipline: oferă oportunitatea de a te deplasa prin zona atât pe pământ, cât și pe cer, înainte de a te lansa într-un mod senzațional într-o aventură.

• Traseul de înec: oferă posibilitatea de a te bucura de frumusețea priveliștilor naturale din jur printr-un traseu foarte relaxat și îmbietor.

• Traseul de gheață: experiența de a naviga cu o barcă în mijlocul unui lac congelat și a surprinde frumusețea unei zile de iarnă.

Ce altceva poți vedea?

În afara parcului aventură, zona se poate bucura de o mulțime de alte activități, inclusiv poți vizita Castelul Bran, peisajele și grădinile regale din Moieciu de Sus sau chiar poți lua un mini-sejur în Sighișoara sau Sinaia.

De asemenea, împrejurimile parcului oferă o mulțime de activități interesante în aer liber, inclusiv echitație, vânătoare, pescuit, parapantă sau ciclism pe trasee scurte sau lungi. La final, se poate lua cina cu specialități locale într-unul dintre restaurantele apropiate sau poți încerca preparatele traditionale specifice zonei, la unul dintre hotelurile sau pensiunile din apropiere.

Cum ne putem bucura de traseul parcului aventură?

Pentru a se bucura de parcul aventură, toți cei care vizitează Brașovul ar trebui să-și rezerve pe site următorul traseu: un cuplu sau grup până la patru persoane pot efectua traseul în șapte ore, vizitând toate zonele turistice importante ale parcului.

De asemenea, traseul asigură un ghid profesionist, care asigură siguranța și disconfortul tuturor vizitatorilor, precum și pentru a se asigura că toate obiectivele turistice sunt vizitate și că toți vor avea partea lor de aventură și distracție.