Restaurante din Cluj: cele mai bune optiuni pentru o cina romantica

Romantismul nu poate fi descris fara cuvintele „vin, cina si restaurant”. Aceasta trinitate face parte din esenta unei cine romantice si impresioneaza prin mediu, muzica, mancare si atmosfera. Cluj-Napoca, unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, ofera o gama variata de restaurante care satisfac cele mai exigente gusturi si ofera ocazia perfecta pentru a-ti rasfata persoana draga. Iata cele mai bune optiuni pentru o cina romantica in Cluj-Napoca:

 1. Maureen
  Maureen este primul restaurant al lui Chef Aaron, Fondatorul gastronomiei culinare românești. Mancarea lui Aaron este pregatita din ingrediente incarcate cu elemente aromatice, cu influente mediteraneene si orientale. Acesta va forceaza sa depasiti limitarile texturilor si a gusturilor si sa serviti un materia prima de calitate extraordinara. Designul interiorului si lumina extrem de subtila fac din Maureen un adevarat paradis gourmet.

 2. La Club
  Acum la Club este un restaurant modern, cu influente mixte din bucatariile franceze, italiene si americane. Aici regasim ingrediente proaspete si un rafinament al aromei – totul combinat cu design-ul interior rafinat. Este locul ideal pentru a savura cina romantica, intr-un cadru exotic, cu vederea spre Cetatea de Scaun si Turnul Chindiei.

 3. Felina
  Felina este un loc elegant si romantic – cu influente mixte din bucatariile franceza si italiana. Acesta este un restaurant savant, cu o lista de vinuri ce combina maiestria in arte culinare si servirea in cel mai inalt mod. Felina ofera atmosfera intima a unui bistro stilat si intim. Aici puteti savura o cina romantica intr-o nota glamour.

 4. Taillevent
  Taillevent este un restaurant romanesc contemporan, unde se gaseste un amestec perfect de ingrediente si stiluri culinare. Preparatele sunt combinate cu succes, preparate din produse proaspete si mereu respectand retetele traditionale. Intrarea in restaurant creeaza un sentiment romantic si magiic, datorita fotografiilor si decorurilor din ultimele epoci. Decorurile elegante si muzica ambientala fac din Taillevent unul din cele mai bune restaurante NAPOCA pentru cina romantica.

 5. Falafel
  Falafel este unul dintre cele mai autentice restaurante din Cluj-Napoca. Aici puteti savura pe alese preparate cu influente arabe, reconstruind o cina cu specific etnic. Atmosfera eleganta si lumina subtila formeaza o noua dimensiune a despărțirii romantice. Mancarea este exact ceea ce te astepti – curata, gustoasa si creativa, iar servirea, aproape perfecta.

 6. Undeva Ainceput
  Cu Undeva Ainceput, veti lua parte la ceva care mai degraba seamana cu o experienta de cină decat una particulara. Restaurantul, poate fi definit ca un mic refugiu, unde se pot savura preparate romanesti ambalate in bucatarie moderna. Preparatele sunt pregatite dintr-o gama variata de ingrediente, proaspete si savuroase. Undeva Ainceput creeaza sentimentul de a fi acasa, un sentiment romantic si magiic.

 7. Boema
  Boema poate fi definita ca o experienta unica – aceasta se bazeaza pe pregatirea, servirea si savurarea preparatelor, intr-un mediu distractiv. Acesta ofera o varietate de preparate romanesti, clasice si contemporane – care satisfac toate gusturile si ofera numeroase variante de culoare si gust. Boema se distinge prin designul interior, lumina, atmosfera unica si gustul exquisite al fiecarei feluri de mancare. Este un loc ideal pentru cina romantica, romantic si exotic, care corespunde gusturilor tale.

 8. CP 323
  CP 323 este unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Cluj și parte a conceptului CP Gourmet. Aici se pot servi preparate romanesti si internationale, intr-un mediu modern si romantic. In plus, fiecare preparat poate fi personalizat, adaptandu-l astfel gusturilor dumneavoastra si satisfacandu-va simturile. Restaurantul ofera o noua perspectiva asupra cinei romantice, prin adaugarea de culoare si aromatice ingrediente.

In concluzie, Cluj-Napoca este locul ideal pentru o cina romantica. Aici veti gasi o varietate de restaurante, care satisfac toate gusturile si ofera ocazia perfecta pentru a face o cina speciala. Fiecare optiune ofera o atmosita romantica, ieftina si rafinata, precum si preparate savuroase ce satisfac simturile. Asadar, chiar daca esti in căutarea unui loc romantic pentru a face o cina romantica alaturi de partenerul tau, Cluj-Napoca are tot ceea ce ai nevoie.